Προς το περιεχόμενο

Iphone 16 ή 16plus. Απορίες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, lek88 said:

Το έβαλα σε πάουερ μπανκ και φόρτισε κανονικά. Αύριο θα δοκιμάσω μικρότερο φορτιστή 

Ναι!

Άλλη απορία που έχω…. Υπάρχει η δυνατότητα για προγραμματισμένη απενεργοποίηση και ενεργοποίηση της συσκευής; 

επίσης αλλάζει μέγεθος το πληκτρολόγιο κειμένου;; Μου φαίνεται τεράστιο 

Επίσης υπάρχει το μενού επιλογή προγραμματιστή πουθενά έχουν τα αντροηντ;

Δεν νομίζω να γίνεται κανένα από αυτά που λες. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας μας πει.

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, koutsis είπε

Δεν νομίζω να γίνεται κανένα από αυτά που λες. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας μας πει.

Μου φαίνεται τρομερά αργό το κινητό γιατί στο Android πείραζα τις επιλογές προγραμματιστή και έκανα την απόκριση στις χειρονομίες γρήγορη 

Δημοσ.
1 minute ago, lek88 said:

Μου φαίνεται τρομερά αργό το κινητό γιατί στο Android πείραζα τις επιλογές προγραμματιστή και έκανα την απόκριση στις χειρονομίες γρήγορη 

Τα ξεχνάς αυτά. Συνήθεια είναι όλα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, koutsis είπε

Τα ξεχνάς αυτά. Συνήθεια είναι όλα...

Βρήκα αυτό αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Θα το δοκιμάσω αύριο να δω γιατί τώρα δεν μπορώ.

(((Edit: Δεν ισχύει)))            Τουλάχιστον δεν το βρήκα εγώ.

Στάλθηκε από Copilot:

Ναι, υπάρχει μια παρόμοια επιλογή στο iPhone, αλλά ονομάζεται Developer Mode (Λειτουργία Προγραμματιστή). Για να την ενεργοποιήσεις, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

Άνοιξε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

Πήγαινε στην ενότητα Απόρρητο & Ασφάλεια.

Κύλησε προς τα κάτω και βρες την επιλογή Λειτουργία Προγραμματιστή.

Ενεργοποίησε τον διακόπτη για τη Λειτουργία Προγραμματιστή.

Θα εμφανιστεί μια προειδοποίηση ότι η ασφάλεια της συσκευής θα μειωθεί. Πάτησε Επανεκκίνηση για να ενεργοποιηθεί η Λειτουργία Προγραμματιστή.

Μετά την επανεκκίνηση, θα σου ζητηθεί να επιβεβαιώσεις ότι θέλεις να ενεργοποιήσεις τη Λειτουργία Προγραμματιστή. Πάτησε Ενεργοποίηση και εισήγαγε τον κωδικό πρόσβασης.

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ.
42 minutes ago, lek88 said:

Βρήκα αυτό αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Θα το δοκιμάσω αύριο να δω γιατί τώρα δεν μπορώ.

Στάλθηκε από Copilot:

Ναι, υπάρχει μια παρόμοια επιλογή στο iPhone, αλλά ονομάζεται Developer Mode (Λειτουργία Προγραμματιστή). Για να την ενεργοποιήσεις, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

Άνοιξε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

Πήγαινε στην ενότητα Απόρρητο & Ασφάλεια.

Κύλησε προς τα κάτω και βρες την επιλογή Λειτουργία Προγραμματιστή.

Ενεργοποίησε τον διακόπτη για τη Λειτουργία Προγραμματιστή.

Θα εμφανιστεί μια προειδοποίηση ότι η ασφάλεια της συσκευής θα μειωθεί. Πάτησε Επανεκκίνηση για να ενεργοποιηθεί η Λειτουργία Προγραμματιστή.

Μετά την επανεκκίνηση, θα σου ζητηθεί να επιβεβαιώσεις ότι θέλεις να ενεργοποιήσεις τη Λειτουργία Προγραμματιστή. Πάτησε Ενεργοποίηση και εισήγαγε τον κωδικό πρόσβασης.

Πήγα εκεί που λες και δεν βρήκα καμία τέτοια επιλογή...

Δημοσ.
16 ώρες πριν, koutsis είπε

Πήγα εκεί που λες και δεν βρήκα καμία τέτοια επιλογή...

Δεν το βρήκα ούτε εγώ. 

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, lek88 είπε

Μια χαρά είναι, τι τρομερά αργό; Ποιο android τώρα, εντάξει... Δεν έχεις να σκαλίξεις τίποτα, απόλαυσέ το όπως είναι.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, gz205 είπε

Μια χαρά είναι, τι τρομερά αργό; Ποιο android τώρα, εντάξει... Δεν έχεις να σκαλίξεις τίποτα, απόλαυσέ το όπως είναι.

Είναι πολύ καλύτερο από το Android δεν το συζητάμε. Απλά είχα συνηθίσει ορισμένα πράγματα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, lek88 said:

Γιατί ενώ το έχω στο αθόρυβο έχει δόνηση;  

Πήγαινε εδω κaι διάλεξε don't play on silent 

IMG_7758.png

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 2
Δημοσ.
On 21/09/2024 at 22:40, lek88 said:

Έψαξα στις ρυθμίσεις και δεν βρίσκω να βάλω DNS πουθενά...

Σ ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τελικά το πήρα με κάρτα δεν έβαλα δόσεις 

Επίσης δεν βρίσκω πως ενεργοποιώ το 5G 

το αναφερω για οποιονδηποτε.υπαρχει περιπτωση (μου εχει τυχει σε 2 νουμερα nova) να μην ειναι ενεργοποιημενο το 5g απο τον παροχο.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, poulinos είπε

το αναφερω για οποιονδηποτε.υπαρχει περιπτωση (μου εχει τυχει σε 2 νουμερα nova) να μην ειναι ενεργοποιημενο το 5g απο τον παροχο.

Εγώ είμαι στην cosmote και έστειλα 5G στο 1333 αλλά δεν παίρνω απάντηση ούτε θετική ούτε αρνητική. Ενώ στην παλιά συσκευή ερχόταν απάντηση ότι δεν υποστηρίζει η συσκευή 

• Sad 1
Δημοσ.
1 hour ago, lek88 said:

Εγώ είμαι στην cosmote και έστειλα 5G στο 1333 αλλά δεν παίρνω απάντηση ούτε θετική ούτε αρνητική. Ενώ στην παλιά συσκευή ερχόταν απάντηση ότι δεν υποστηρίζει η συσκευή 

αν δεν παιζεις ακομα τοτε θα σου ελεγα να μιλησεις με το support της cosmote.ετσι ειχα κανει και εγω με την Nova. με την χ καρτα ειχα 5g ενω με αλλες 2 δεν ειχα.μετα απο ενα τηλεφωνο το ενεργοποιησαν και επαιξε.

στην συσκευη κανονικα δεν θελει παραμετροποιηση καν. οτι βαλω που υποστηριζει 5g παιζει κατευθειαν. στο ενα κινητο που ζητησα να γινει 5g η sim φαντασου οτι ειναι ακομα σε 4g κινητο και απλα το ζητησα για future use.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, poulinos είπε

αν δεν παιζεις ακομα τοτε θα σου ελεγα να μιλησεις με το support της cosmote.ετσι ειχα κανει και εγω με την Nova. με την χ καρτα ειχα 5g ενω με αλλες 2 δεν ειχα.μετα απο ενα τηλεφωνο το ενεργοποιησαν και επαιξε.

στην συσκευη κανονικα δεν θελει παραμετροποιηση καν. οτι βαλω που υποστηριζει 5g παιζει κατευθειαν. στο ενα κινητο που ζητησα να γινει 5g η sim φαντασου οτι ειναι ακομα σε 4g κινητο και απλα το ζητησα για future use.

Θα μιλήσω μαζί τους να δω 

Edit: μίλησα μέσω τσατ και είπαν ότι θα το κοιτάξουν και θα ενημερωθω με sms για την ενεργοποίηση 

edit2: έτοιμο 

Επεξ/σία από lek88
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...