Προς το περιεχόμενο

Iphone 16 ή 16plus. Απορίες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, G10rgos είπε

Α νόμιζα το άνοιξες εσύ, ναι πρέπει να φτιάξεις Apple ID τότε, δοκίμασε να φτιάξεις νεο, όχι mail, φτιάξε απλά καινούργιο Apple ID που θα είναι "΄κάτι"@icloud.com.
Δοκίμασε αν θες να το κάνεις από Η/Υ παλιά θυμάμαι υπήρχαν κάτι θέματα και από Η/Υ σε άφηνε να κάνεις περισσότερα, μπες από έναν browser στο icloud.com και πάτα σύνδεση, μετά πάτα κάτω Δημιουργία Apple ID.
Μετά ακόμα και αν είναι κάτι με @icloud, μπορείς να βάλεις κανονικά να βλέπεις τα mail σου από το gmail και από το yahoo, δεν σε περιορίζει σε κάτι.

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-09-22, 9.25.31 πμ.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-09-22, 9.26.57 πμ.png

Θα δοκιμάσω να δω αν γίνεται από browser κινητού. Φοβάμαι μην μπλοκάρω τίποτα 😑

Apple ID και apple κλαουντ είναι ίδιο;

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, lek88 είπε

Θα δοκιμάσω να δω αν γίνεται από browser κινητού. Φοβάμαι μην μπλοκάρω τίποτα 😑

Apple ID και apple κλαουντ είναι ίδιο;

Το Apple ID σου περιλαμβάνει και σου δίνει πρόσβαση στο iCloud που ουσιαστικά είναι ο αποθηκευτικός χώρος που σου δίνει η Apple για συγχρονισμό επαφών, φωτό, ρυθμίσεων, backup, mail κλπ κλπ.
Για παράδειγμα όταν φτιάξεις Apple ID και προσθέσεις επαφές, αυτές συγχρονίζονται με το iCloud οπότε όταν αλλάξεις συσκευή και βάλεις το iCloud σου δεν χρειάζεται να ξαναπεράσεις κάτι, θα τις έχεις ήδη.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, G10rgos είπε

Το Apple ID σου περιλαμβάνει και σου δίνει πρόσβαση στο iCloud που ουσιαστικά είναι ο αποθηκευτικός χώρος που σου δίνει η Apple για συγχρονισμό επαφών, φωτό, ρυθμίσεων, backup, mail κλπ κλπ.
Για παράδειγμα όταν φτιάξεις Apple ID και προσθέσεις επαφές, αυτές συγχρονίζονται με το iCloud οπότε όταν αλλάξεις συσκευή και βάλεις το iCloud σου δεν χρειάζεται να ξαναπεράσεις κάτι, θα τις έχεις ήδη.

Με έχει τρελάνει. Ενώ έχω συμπληρώσει όλα τα στοιχεία μου για να φτιάξω Id μου πετάει ότι δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση του αιτήματος αυτή τη στιγμή 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lek88 είπε

Με έχει τρελάνει. Ενώ έχω συμπληρώσει όλα τα στοιχεία μου για να φτιάξω Id μου πετάει ότι δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση του αιτήματος αυτή τη στιγμή 

Δοκίμασε από έναν browser κατά προτίμηση από PC θα σου πρότεινα, εκτός κ αν έχει κάποιο θέμα η Apple αυτή τη στιγμή και για αυτό δεν σε προχωράει, φαντάζομαι θα είναι υπερφορτωμένοι οι server της λόγω κυκλοφορίας των νέων συσκευών αυτές τις μέρες.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, G10rgos είπε

Δοκίμασε από έναν browser κατά προτίμηση από PC θα σου πρότεινα, εκτός κ αν έχει κάποιο θέμα η Apple αυτή τη στιγμή και για αυτό δεν σε προχωράει, φαντάζομαι θα είναι υπερφορτωμένοι οι server της λόγω κυκλοφορίας των νέων συσκευών αυτές τις μέρες.

Α, μπορεί δεν το σκέφτηκα. Θα δοκιμάσω άλλη στιγμή 

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, koutsis είπε

Κάποιο κόλλημα έχει φάει. Δοκίμασες από υπολογιστή και όχι από το τηλέφωνο; 

Το έφτιαξα τελικά με χίλια ζόρια 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, koutsis είπε

Τι έφταιγε? Κατάλαβες?

Καθόλου!! Απλά δοκίμασα από το σαφάρι του iPhone και μπήκε με την πρώτη 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, koutsis είπε

Τι έφταιγε? Κατάλαβες?

επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι είναι πολύ χαμηλός ο ήχος του συνομιλητή όταν μιλάω στο τηλέφωνο. Δυνάμωσα τον ήχο αλλά και πάλι δεν ακούω τον άλλον σχεδόν καθόλου 

Δημοσ.
26 minutes ago, lek88 said:

επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι είναι πολύ χαμηλός ο ήχος του συνομιλητή όταν μιλάω στο τηλέφωνο. Δυνάμωσα τον ήχο αλλά και πάλι δεν ακούω τον άλλον σχεδόν καθόλου 

Τον δυναμωσες την ώρα που μιλουσες;  γιατί μόνο έτσι ανεβαίνει.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, lek88 είπε

φορτισε τελικα με διαφορετικο φορτιστη;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gz205 είπε

φορτισε τελικα με διαφορετικο φορτιστη;

Το έβαλα σε πάουερ μπανκ και φόρτισε κανονικά. Αύριο θα δοκιμάσω μικρότερο φορτιστή 

1 ώρα πριν, koutsis είπε

Τον δυναμωσες την ώρα που μιλουσες;  γιατί μόνο έτσι ανεβαίνει.

Ναι!

Άλλη απορία που έχω…. Υπάρχει η δυνατότητα για προγραμματισμένη απενεργοποίηση και ενεργοποίηση της συσκευής; 

επίσης αλλάζει μέγεθος το πληκτρολόγιο κειμένου;; Μου φαίνεται τεράστιο 

Επίσης υπάρχει το μενού επιλογή προγραμματιστή πουθενά έχουν τα αντροηντ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...