Προς το περιεχόμενο

Iphone 16 ή 16plus. Απορίες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, lek88 είπε

Εμενα είναι έτσι 

IMG_20240921_231707_edit_5030232080683.jpg

Πήγαινε στο κινητό δίκτυο δεδομένων, εκεί πρέπει να είναι, το βγάζει αλλιώς εμένα γιατί έχω 2 sim προφανώς

Edit Λάθος πήγαινε πάνω και κάτω από το δεδομένα στο επιλογές που λέει περιαγωγή ανενεργή

Σε ένα από αυτά τα 2 θα είναι λογικά

Επεξ/σία από G10rgos
  • Like 1
Δημοσ.

Δοκιμασε αλλον φορτιστη! Δεν εχει τιποτα η συσκευη αποκλειεται να εισαι τοσο ατυχος.

@G10rgos Μην σπαμαρουμε, αυτο εγραψα. Στο wifi μπαινουν οπως του ειπες εσυ, στο cellular δεν μπαινουν DNS απο settings.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gz205 είπε

Δοκιμασε αλλον φορτιστη! Δεν εχει τιποτα η συσκευη αποκλειεται να εισαι τοσο ατυχος.

@G10rgos Μην σπαμαρουμε, αυτο εγραψα. Στο wifi μπαινουν οπως του ειπες εσυ, στο cellular δεν μπαινουν DNS απο settings.

Ναι έτσι κ αλλιώς απάντησα στο ίδιο μήνυμα και στο παιδί οπότε δεν υφίσταται σπαμ

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, G10rgos είπε

Πήγαινε στο κινητό δίκτυο δεδομένων, εκεί πρέπει να είναι, το βγάζει αλλιώς εμένα γιατί έχω 2 sim προφανώς

Edit Λάθος πήγαινε πάνω και κάτω από το δεδομένα στο επιλογές που λέει περιαγωγή ανενεργή

Σε ένα από αυτά τα 2 θα είναι λογικά

Όντως στην περιαγωγή ήταν 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, lek88 είπε

Όντως στην περιαγωγή ήταν 

Με συγχωρείς το θυμήθηκα μετά γιατί έχω 2 κάρτες εδώ και χρόνια οπότε μου τα βγάζει αλλιώς εμένα.

• Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, G10rgos είπε

Με συγχωρείς το θυμήθηκα μετά γιατί έχω 2 κάρτες εδώ και χρόνια οπότε μου τα βγάζει αλλιώς εμένα.

Έχω παρά πολλές απορίες γιατί πιάνω πρώτη φορά στα χέρια μου iphone 

• Like 1
Δημοσ.

Μπορώ να κάνω το λευκό στην οθόνη πιο ψυχρό; να μην κιτρινίζει τόσο. Στο Android υπήρχε επιλογή.

Προσπαθώ να κάνω λογαριασμό στο store της apple. Δοκίμασα με δύο διαφορετικά Email και μου λέει πως χρησιμοποιούνται ήδη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, lek88 είπε

Μπορώ να κάνω το λευκό στην οθόνη πιο ψυχρό; να μην κιτρινίζει τόσο. Στο Android υπήρχε επιλογή.

Προσπαθώ να κάνω λογαριασμό στο store της apple. Δοκίμασα με δύο διαφορετικά Email και μου λέει πως χρησιμοποιούνται ήδη.

Για το λευκό, πήγαινε ρυθμίσεις > οθόνη και φωτεινότητα και εκεί κλείσε το True Tone, θα στο κάνει πιο ψυχρό λευκό αλλά δεν θα είναι τόσο ξεκούρστο για τα μάτια.

Το apple store εννοείς για να παραγγέλνεις πράγματα κατευθείαν από Apple; Αν εννοείς αυτό, θεωρητικά έχεις ήδη λογαριασμό το Apple ID σου, αλλά δεν χρησιμεύει πουθενά γιατί δεν στέλνει Ελλάδα η Apple, δεν σε αφήνει μέσα από εκεί να παραγγείλεις από Ελλάδα.

Επεξ/σία από G10rgos
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, G10rgos είπε

Για το λευκό, πήγαινε ρυθμίσεις > οθόνη και φωτεινότητα και εκεί κλείσε το True Tone, θα στο κάνει πιο ψυχρό λευκό αλλά δεν θα είναι τόσο ξεκούρστο για τα μάτια.

Το apple store εννοείς για να παραγγέλνεις πράγματα κατευθείαν από Apple; Αν εννοείς αυτό, θεωρητικά έχεις ήδη λογαριασμό το Apple ID σου, αλλά δεν χρησιμεύει πουθενά γιατί δεν στέλνει Ελλάδα η Apple.

Όχι εννοώ αυτό που κατεβάζεις εφαρμογες 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, lek88 είπε

Όχι εννοώ αυτό που κατεβάζεις εφαρμογες 

Πρέπει να φτιάξεις Apple ID, αν θες φτιάχνεις καινούργιο, κάτι που θα είναι @icloud.com και θα το χρησιμοποιείς για τις Apple συσκευές σου ή αν θες και για mail, όπως στα Android το gmail.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, lek88 είπε

• Μείωση σημείου λευκού: Αυτή η ρύθμιση μειώνει την ένταση των φωτεινών χρωμάτων.

• https://support.apple.com/el-gr/guide/ipod-touch/iph3e2e1fb0/ios

• Ρυθμίσεις» 492fec5aff74dbdef9b526177c3804b4.png > «Προσβασιμότητα» > «Οθόνη και μέγεθος κειμένου».

• Πώς να μειώσετε το λευκό σημείο στο iOS σε iPhone/ iPad

• Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις.
    • Επιλέξτε Γενικά.
    • Επιλέξτε Προσβασιμότητα.
    • Στo τμήμα της όρασης, επιλέξτε Βοηθήματα Οθόνης.
    • Η ρύθμιση «Μείωση λευκού σημείου» θα είναι απενεργοποιημένη. Ενεργοποιήστε την.
  • Για το 2ο ερωτημα εφόσον χρησιμοποιείται έχει ήδη γίνει login στη συσκευή αλλιώς φτιάχνεις νέο λογαριασμό 

•  

Επεξ/σία από aces
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, aces είπε
  • Μείωση σημείου λευκού: Αυτή η ρύθμιση μειώνει την ένταση των φωτεινών χρωμάτων.

• https://support.apple.com/el-gr/guide/ipod-touch/iph3e2e1fb0/ios

• Ρυθμίσεις» 492fec5aff74dbdef9b526177c3804b4.png > «Προσβασιμότητα» > «Οθόνη και μέγεθος κειμένου».

• Πώς να μειώσετε το λευκό σημείο στο iOS σε iPhone/ iPad

• Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις.
    • Επιλέξτε Γενικά.
    • Επιλέξτε Προσβασιμότητα.
    • Στo τμήμα της όρασης, επιλέξτε Βοηθήματα Οθόνης.
    • Η ρύθμιση «Μείωση λευκού σημείου» θα είναι απενεργοποιημένη. Ενεργοποιήστε την.
  • Για το 2ο ερωτημα εφόσον χρησιμοποιείται έχει ήδη γίνει login στη συσκευή αλλιώς φτιάχνεις νέο λογαριασμό 

•  

Ευχαριστώ 

6 ώρες πριν, G10rgos είπε

Όταν ενεργοποίησες τη συσκευή δεν δημιούργησες Apple ID κατευθείαν όταν στο ζήτησε;

Όχι δεν το ζήτησε. Εκτός αν το ζήτησε και πάτησε αυτός στο σέρβις που μου πέρασε τα αρχεία "αργότερα".

Έχω δύο λογαριασμούς Mail. Έναν gmail που τον έχω για να κατεβάζω εφαρμογές στο Android κινητό και έναν Yahoo. Δοκίμασα να τους βάλω σαν apple Id και δεν δέχεται κανέναν 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, lek88 είπε

Ευχαριστώ 

Όχι δεν το ζήτησε. Εκτός αν το ζήτησε και πάτησε αυτός στο σέρβις που μου πέρασε τα αρχεία "αργότερα".

Έχω δύο λογαριασμούς Mail. Έναν gmail που τον έχω για να κατεβάζω εφαρμογές στο Android κινητό και έναν Yahoo. Δοκίμασα να τους βάλω σαν apple Id και δεν δέχεται κανέναν 

Α νόμιζα το άνοιξες εσύ, ναι πρέπει να φτιάξεις Apple ID τότε, δοκίμασε να φτιάξεις νεο, όχι mail, φτιάξε απλά καινούργιο Apple ID που θα είναι "΄κάτι"@icloud.com.
Δοκίμασε αν θες να το κάνεις από Η/Υ παλιά θυμάμαι υπήρχαν κάτι θέματα και από Η/Υ σε άφηνε να κάνεις περισσότερα, μπες από έναν browser στο icloud.com και πάτα σύνδεση, μετά πάτα κάτω Δημιουργία Apple ID.
Μετά ακόμα και αν είναι κάτι με @icloud, μπορείς να βάλεις κανονικά να βλέπεις τα mail σου από το gmail και από το yahoo, δεν σε περιορίζει σε κάτι.

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-09-22, 9.25.31 πμ.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-09-22, 9.26.57 πμ.png

Επεξ/σία από G10rgos
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...