dbrillis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δεν ξερω τι κανει ο καθενας εγω μονο YouTube και Cosmote TV πληρώνω συνδρομή. Ο συνδυασμός τους υπερκαλύπτει τις αναγκες μου. Ουτε Spotify, ουτε Netflix, ουτε Ant1+, ουτε Disney+, κτλ κτλ Τα παραπάνω ομως δεν τα βλεπω ουτε με πειρατικο τρόπο. Απλα δεν τα βλεπω. Το μονο που με ενόχλησε και ανοιξα το συγκεκριμένο θεμα ειναι οτι η αύξηση ειναι μεγαλη και η ενημέρωση ήρθε σημερα για "αύριο". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, Give-me-a-hit είπε καλα να παθετε ολοι εσεις με τα iphone που δεν εχετε youtube Vanced. Πληρώνετε τωρα. Σιγα τα λαχανα, αν εχεις 1000-1500 να διαθεσεις για κινητο, εχεις για να πληρωσεις και premium. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, lector είπε Σιγα τα λαχανα, αν εχεις 1000-1500 να διαθεσεις για κινητο, εχεις για να πληρωσεις και premium. Αν τα διαθέσεις για s24 ultra? 🤑 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, dtk-386 είπε Αν τα διαθέσεις για s24 ultra? 🤑 Ομοιως. Μετα το ανεκδοτο με τον τυπο με το iphone του χιλιαρικου που κανει αναπαντητες γιατι δεν εχει καρτα, θα εχουμε το καινουριο με τον τυπο με το s24 που βαζει vanced για να μην πληρωσει premium. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, dbrillis είπε Ξερω δεν ενδιαφέρει και πολλους. Έλαβα ενα email ωπου το Youtube με ενημερωνει πως η μηνιαία συνδρομή για Youtube Premium Family θα παει στα 25,99€ απο 17,99€. Σοκεν. Τουρκία 1,54 €. Μας κλέβουν κανονικότατα, οι τιμές δεν θα έπρεπε να είναι δύση vs ανατολή αλλά σε κάθε χώρα να υπήρχε ανάλογη τιμή με βάση το κατά κεφαλήν. Με βάση αυτό η τιμή στην Ελλάδα θα έπρεπε να είναι 2,5-3€ και όχι σε επίπεδα ΗΠΑ και Ελβετίας Αξίζει η Διαδικασία να κάνεις τουρκικό λογαριασμό google μόνο και μόνο για το Youtube. Το έχω 6 μήνες χωρίς πρόβλημα ακόμα μέσω revolut Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από Macosj 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hdtess33 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Αν αυξηθεί και Ελλάδα το κόβω , για το YouTube music το εχω αλλά πλέον υπάρχουν πολλές λύσεις Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από hdtess33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 49 minutes ago, Macosj said: Τουρκία 1,54 €. Μας κλέβουν κανονικότατα, οι τιμές δεν θα έπρεπε να είναι δύση vs ανατολή αλλά σε κάθε χώρα να υπήρχε ανάλογη τιμή με βάση το κατά κεφαλήν. Με βάση αυτό η τιμή στην Ελλάδα θα έπρεπε να είναι 2,5-3€ και όχι σε επίπεδα ΗΠΑ και Ελβετίας Αξίζει η Διαδικασία να κάνεις τουρκικό λογαριασμό google μόνο και μόνο για το Youtube. Το έχω 6 μήνες χωρίς πρόβλημα ακόμα μέσω revolut την ελλαδα την καταστρέφει το μέσο εισόδημα ανα κεφαλή..... καθώς 90% δεν εχει πολλά πολλά (η αλλιώς φτώχια) αλλα το υπόλοιπο 10% κάλυπτε πολλαπλές φορές το υπόλοιπο 10% ετσι ανά κεφαλή αυξάνετε στο επίπεδο άλλων ευρωπαϊκών χορών 35 χιλιαδες ανα κεφαλη δεν εχουμε ουτε για αστειο 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Give-me-a-hit Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, lector είπε Σιγα τα λαχανα, αν εχεις 1000-1500 να διαθεσεις για κινητο, εχεις για να πληρωσεις και premium. για μενα δεν ειναι τα λεφτα. ειναι οτι ΔΕΝ θελω να βλεπω χρεωση καθε μηνα απο συνδρομες στις καρτες μου. ουτε spotify ουτε netflix disney ουτε youtube μονο απο τον Θειο. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου από Give-me-a-hit 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 14 ώρες πριν, lector είπε Σιγα τα λαχανα, αν εχεις 1000-1500 να διαθεσεις για κινητο, εχεις για να πληρωσεις και premium. εδώ κάνεις λάθος διότι ναι μεν μπορεί να τα έχει ο άλλος αλλά να μη θέλει να τα δώσει. Θυμάμαι πριν χρόνια φίλος που είχε χρήματα πηγαίναμε να φάμε μας έφερναν εμφιαλωμένο νερό και το έδινε πίσω για να μας φέρουν κανάτα. Μπορεί από τα 18 του να είχε αυτοκίνητο, να άλλαζε κινητό κάθε χρόνο, αλλά το 1-2€ δε το έδινε για το εμφιαλωμένο νερό. Το ότι κάποιος δίνει-σπαταλάει χρήματα για κάποιο σκοπό δε σημαίνει ότι θα τα δίνει παντού, ασχέτως αν έχει. Άσε που κάποιοι έχουν κινητό 1000-1500€ αλλά αν τους γυρίσεις ανάποδα δε θα πέσει ούτε 1€ από τις τσέπες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloskas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 23 hours ago, bill999r said: Παππού κατέβασε brave browser και δεν θα έχεις καθόλου διαφημίσεις. Εγώ αυτό έκανα και γλύτωσα Δουλευει και για κινητο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 22 λεπτά πριν, bloskas είπε Δουλευει και για κινητο? Εννοείται. Εγώ προτιμώ Firefox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, bloskas είπε Δουλευει και για κινητο? Ναι φίλε μια χαρά, και επίσης λειτουργεί κ με κλειδωμένη την οθόνη ώστε να εξοικονομείς μπαταρία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, Neptu είπε από τα 18 του να είχε αυτοκίνητο, να άλλαζε κινητό κάθε χρόνο, αλλά το 1-2€ δε το έδινε για το εμφιαλωμένο νερό Εμενα αυτο μου λεει οτι ο φιλος στην πραγματικοτητα ηταν αφραγκος ο ιδιος, αλλα ο μπαμπας του ξηγιοταν αυτοκινητα κινητα κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Στις 22/9/2024 στις 8:30 ΜΜ, lector είπε Εμενα αυτο μου λεει οτι ο φιλος στην πραγματικοτητα ηταν αφραγκος ο ιδιος, αλλα ο μπαμπας του ξηγιοταν αυτοκινητα κινητα κλπ. καλά οκ εννοείται αυτό. Όταν στα 18 σου έχεις αυτοκίνητο εννοείται ότι το αγόρασε ο μπαμπάς. Έστω κι έτσι όμως, στην τσέπη του είχε χρήματα. Δεν είναι ότι του αγοράζανε αυτοκίνητο, κινητό, ρούχα και τον αφήνανε άφραγκο. Ο καθένας αξιολογεί διαφορετικά τις καταστάσεις. πχ εγώ αν είχα πολλά χρήματα θα τα έδιναμε άνεση για αυτοκίνητο επειδή μου αρέσουν πολύ αλλά ποτέ δε θα έδινα 1000€ για κινητό που δίνουν πολλοί άφραγκοι. Ούτε τα μισά δε θα έδινα βασικά επειδή θεωρώ ότι δεν αξίζει. Άλλος θεωρεί ότι δεν αξίζει αυτό που θα έκανα εγώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_76 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου ( Άν γνωρίζετε ) ...Σε family youtube μέσω Ινδίας, μου ρίχνει άκυρη την πρόσκληση γιατί λέει δεν είμαι στην ίδια χώρα..Έβαλα vpn Ινδία-Ελλάδα-χωρίς και μου το βγάζει πάλι...Στον google λογαριασμό τα ίδια με Ινδία -Ελλάδα...Τι μπορώ να κάνω ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα