Προς το περιεχόμενο

ΠΩΣ?? Τρελα χαμηλες τιμες σε σφραγισμενα στο ventora

gorg45

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, παρατηρω εδω και ποσο καιρο ατομα στο ventora να πουλανε σφραγισμενα για τιμες τπτ -40% τιμη καινουργιου (και αν λαβεις υπο ψην οτι το βεντορα τρωει και τπτ 5%fee +καποιες αλλες μλκιες)  απλα δεν βγαζει νοημα. Οχι μονο αυτο, αλλα εχουν και τπτ 10+ κομματια

Ξερει κανενας πως το κανουν γιατι αληθεια θα σκασω χΔ
Και ειναι αραγε νομιμο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, gorg45 είπε

Καλησπερα, παρατηρω εδω και ποσο καιρο ατομα στο ventora να πουλανε σφραγισμενα για τιμες τπτ -40% τιμη καινουργιου (και αν λαβεις υπο ψην οτι το βεντορα τρωει και τπτ 5%fee +καποιες αλλες μλκιες)  απλα δεν βγαζει νοημα. Οχι μονο αυτο, αλλα εχουν και τπτ 10+ κομματια

Ξερει κανενας πως το κανουν γιατι αληθεια θα σκασω χΔ
Και ειναι αραγε νομιμο;

Στο vendora έχουν τύχει περιπτώσεις να μην στάλει τίποτα από τον πώλητη και τελικά να μην αποζημιώσει το vendora. Ίσως να έχουν βρει τον τρόπο. Οπότε θέλει προσοχή και συναλλαγή μόνο με άτομα με αξιολογήσεις. 

Επεξ/σία από Therempant

5 ώρες πριν, Therempant είπε

Στο vendora έχουν τύχει περιπτώσεις να μην στάξει τίποτα από τον πώλητη και τελικά να μην αποζημιώσει το vendora. Ίσως να έχουν βρει τον τρόπο. Οπότε θέλει προσοχή και συναλλαγή μόνο με άτομα με αξιολογήσεις. 

Εχω παρει απο συγκεκριμενα ατομα αρκετες φορες και ολα πηγανε τελεια και οντως φαινοταν σαν να μην ανοιχτηκαν ποτε

Οι τιμες απλα δεν βγαζουν νοημα

12 ώρες πριν, gorg45 είπε

Εχω παρει απο συγκεκριμενα ατομα αρκετες φορες και ολα πηγανε τελεια και οντως φαινοταν σαν να μην ανοιχτηκαν ποτε

Οι τιμες απλα δεν βγαζουν νοημα

Για τι προϊόντα μιλάμε για να έχουμε μια εικόνα..

Μηπως ειναι απο βουλγαρια; Γιατι γενικα εχει πλακωσει πολλη βουλγαρια τωρα τελευταια στο βεντορα.

Και please μη γραφεις αυτο το χδ αν εισαι ανω των 12 ετων.

• Like 2
  • Haha 1

2 λεπτά πριν, lector είπε

Μηπως ειναι απο βουλγαρια; Γιατι γενικα εχει πλακωσει πολλη βουλγαρια τωρα τελευταια στο βεντορα.

Και please μη γραφεις αυτο το χδ αν εισαι ανω των 12 ετων.

Δεν μπορω ρε φιλε να το σταματησω, το γραφω εδω και χρονια χαχα

Αλλα οχι ειναι ελληνες.

Ιδκ, ισως παιρνουν returned items.?
Κανουν βρωμια με refunds?

Απλα ειναι τοσο περιεργο

Πολλα παιζουν, μπορει να ειναι κλεμμενα, μπορει να εχουν ερθει απεξω λαθραια, μπορει να εχουν γινει ματσακονιες με το ΦΠΑ αγορας, you name it...

• Like 1

Μπορεί να μην κοιτάω τα σωστά πράγματα αλλά έχω πάρει κάποια πράγματα απο vendora και δεν έχω δει κάτι τόσο εντονο όσο λές. Εχεις καποιο συγκεκριμένο παράδειγμα;

• Like 1

Ειναι καποια πολυ συγκεκριμενα ατομα, αν στειλω εδω θα μου σβησουν το μνμ

πχ αυτο ενα απο αυτα τα ατομα που λεω (παλια τα ειχε τπτ 20% πιο κατω απο τωρα) Ειχα παρει 2 i3 12100f για 50κατι οταν κανανε τπτ 100-110€ καινουργιοι
Μετα κατι λαστιχα gardenia ηθελε ο πατερας μ που τα ειχε 20 ενω σκρουτζ αρχιζανε 85€ ...Ειναι καποια πολυ συγκεκριμενα ατομα, αν στειλω εδω θα μου σβησουν το μνμ
Μια βαση arctic οθονης για 10κατι ενω αρχιζε 30κατι σκρουτζ

Και οντως ολα ηταν σφραγισμενα και σε αψογη κατασταση ... αληθεια θα σκασω με το τι κανει, αν ειναι καμια νομιμη βρωμια ζηλευω και θελω να το κανω και εγω χαχα

Περίεργο αυτό που λες όντως. Μια πιθανότητα είναι εισαγωγή στη ζούλα από χώρα με χαμηλότερες τιμές και χαμηλότερο ΦΠΑ, που ακόμα και αυτό είναι λίγο δύσκολο με τόση διαφορά στις τιμές και τόσα προιόντα. Το άλλο που μπορώ να σκεφτώ είναι κάποιος εισαγωγέας/αποθήκη που βρήκε μέσω του vendora τρόπο να σπρώξει στοκ χασούρας που δεν έχουν πληρώσει/παραλάβει ποτέ τα μαγαζία που το αγόρασαν. Αυτό βεβαια γκρι σε μαύρο σε νομιμότητα μαλλον.

Φυσικά παίζει και το «έπεσαν απο το φορτηγό»/κλεμμένα πάντα σαν πιθανότητα αλλά πχ βάσεις οθόνης και λάστιχα μου φαίνονται δύσκολο...

• Like 1

Προϊόντα πραγματικά καινούργια με τιμές χαμηλότερες και από τις πιο χαμηλές της αγοράς, τρια σενάρια παίζουν, είτε είναι κλεμμένα από κάπου, είτε αποκτήθηκαν από κάποια χώρα του εξωτερικού με μικρότερα κόστη η ΦΠΑ, είτε είναι τρελός ο πωλητής. Πρώτα από όλα αν είναι όντως καινούργιο και πρόσφατα αγορασμένο, μπορεί να σου δείξει την απόδειξη αγοράς ο πωλητής. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...