georgiouu Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 δεν εχει βαλει κανεις ακομα αυτο το βιντεακι με τον μεθυσμενο που γυρισε με το λεωφορειο
sdikr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 59 minutes ago, lector said: Ναι μπορει να το ορισει. Το θεμα ειναι αν θα ειναι ειλικρινης με τον εαυτο του ή αν θα το παιξει αντρακλας. Και επισης πιστευω οτι παιζει ρολο και το ποσο συντηρητικος και ασφαλης οδηγος ειναι ο ιδιος οταν ειναι νηφαλιος. Αν οντας νηφαλιος οδηγαει καγκουρικα, πιωμενος θα ειναι ακομα χειροτερος, και το αντιστροφο. Μα γι'αυτο ειπα κι εγω οτι μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα, πραγμα που ειναι αδικο. Εγω παντως το καταλαβαινω για τον εαυτο μου, μπορω να αντιληφθω αν εχω ξεπερασει το οριο που θεωρω ασφαλες. Αλλα ειμαι και συντηρητικος οδηγος ουτως ή αλλως. Υπαρχουν πολλοι νομοι που με προφαση το γενικο καλο στρεφονται εναντια στον μεμονωμενο ιδιωτη. Το έχεις δοκιμάσει σε πραγματικές συνθήκες; Να οδηγάς δηλαδή και να γίνει κάτι ξαφνικό και να μετρήσεις χρόνο αντίδρασης; Γιατί αυτό το πράγμα έχουν μετρήσει και έχουν βάλει το όριο στο αλκοόλ 1
lector Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 16 λεπτά πριν, sdikr είπε Το έχεις δοκιμάσει σε πραγματικές συνθήκες; Να οδηγάς δηλαδή και να γίνει κάτι ξαφνικό και να μετρήσεις χρόνο αντίδρασης; Γιατί αυτό το πράγμα έχουν μετρήσει και έχουν βάλει το όριο στο αλκοόλ Πως θα μπορουσα να δοκιμασω επιτηδευμενα να μου συμβει κατι απροβλεπτο...; Δε γινεται. Αν εννοεις αν μου εχει συμβει κατι τετοιο, οχι δε μου εχει συμβει. Ισα ισα αν εχω πιει και παω να οδηγησω, τεινω να πιεζω τον εαυτο μου να ειναι ακομα πιο προσεκτικος απ'οτι συνηθως, για προληπτικους λογους. Επισης, εχω στο νου μου και οτι, για να εχω πιει εγω, το πιθανοτερο ειναι οτι θα ειναι ωρα που θα εχουν πιει κι αλλοι τριγυρω μου, οποτε πρεπει να ειμαι και περισσοτερο επιφυλακτικος απεναντι σε οποιον συναντω στο δρομο μην κανει εκεινος καμια μαλακια.
FilipposMD Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 To πρόβλημα είναι ότι μία από τις επιδράσεις του αλκοόλ είναι η υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων. Στην οδήγηση, σημαίνει ότι, όταν έχεις πιει, νομίζεις ότι οδηγείς καλύτερα απ'όσο πραγματικά οδηγείς. Εξ ορισμού δηλαδή, είσαι ο λιγότερο κατάλληλος άνθρωπος για να πεις αν η οδήγησή σου έχει επηρεαστεί. Είναι θέματα φυσιολογίας αυτά, όχι χαρακτήρα ούτε πρότερης οδηγικής ικανότητας. Είναι απλό. Όταν πίνεις δεν οδηγείς! 8 1
Liverpool89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, lector είπε Πως θα μπορουσα να δοκιμασω επιτηδευμενα να μου συμβει κατι απροβλεπτο...; Δε γινεται. Αν εννοεις αν μου εχει συμβει κατι τετοιο, οχι δε μου εχει συμβει. Ισα ισα αν εχω πιει και παω να οδηγησω, τεινω να πιεζω τον εαυτο μου να ειναι ακομα πιο προσεκτικος απ'οτι συνηθως, για προληπτικους λογους. Επισης, εχω στο νου μου και οτι, για να εχω πιει εγω, το πιθανοτερο ειναι οτι θα ειναι ωρα που θα εχουν πιει κι αλλοι τριγυρω μου, οποτε πρεπει να ειμαι και περισσοτερο επιφυλακτικος απεναντι σε οποιον συναντω στο δρομο μην κανει εκεινος καμια μαλακια. Ειναι ψευδαίσθηση ολο αυτο. Ουτε αντιδρας πιο γρηγορα ουτε νιωθεις πιο πολλα. Μεθη ειναι. Ολα τεινουν στο χαλαρο. Εδω οταν πινουν μαλωνουν με ολο το κοσμο, γινονται αλλοι ανθρωποι, αλλοι ειναι νορμαλ. Πολλες φορες χτυπας και δεν καταλαβαινεις τιποτα. Τι αλλη μετα ψαχνεσαι γιατι πονας. 1
poulinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 10 hours ago, lector said: Πως θα μπορουσα να δοκιμασω επιτηδευμενα να μου συμβει κατι απροβλεπτο...; Δε γινεται. Αν εννοεις αν μου εχει συμβει κατι τετοιο, οχι δε μου εχει συμβει. Ισα ισα αν εχω πιει και παω να οδηγησω, τεινω να πιεζω τον εαυτο μου να ειναι ακομα πιο προσεκτικος απ'οτι συνηθως, για προληπτικους λογους. Επισης, εχω στο νου μου και οτι, για να εχω πιει εγω, το πιθανοτερο ειναι οτι θα ειναι ωρα που θα εχουν πιει κι αλλοι τριγυρω μου, οποτε πρεπει να ειμαι και περισσοτερο επιφυλακτικος απεναντι σε οποιον συναντω στο δρομο μην κανει εκεινος καμια μαλακια. α.η βλακεια μια φορα θα γινει. β.δυστυχως δεν θα καταλαβεις οτι κατι δεν παει καλα.ειναι κατι παρομοιο που γινεται σαν τεστ στις καταδυσεις για να δεις την "μεθη του αζωτου "και την επιδραση της. αν δεν σου κανουν τεστ και να σου πουν το αποτελεσμα δεν θα καταλαβεις ποτε οτι σκεφτεσαι πιο αργα. σε βαζουν να κανεις 2 ,3 απλες μαθηματικες πραξεις εξω απο το νερο και μετα παρομοιες πραξεις στα 30 εως 40 μετρα βαθος.οι απαντησεις σου θα ειναι εμφανεστατα σε πιο πολυ χρονο αλλα δεν θα το καταλαβεις μεχρι να σου πουν ποσο χρονο εκανες. και αλλα τοσα πολλα. human limitations. 1
csontheline Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 On 21/09/2024 at 09:54, Ne0n said: Ειδικά σε ένα club όπου ο κόσμος περνάει καλά , ποτήρι στο ποτήρι και δεν το καταλαβαίνουν για πότε μεθάνε, έτσι ξεκινάνε τα ευτράπελα. Ένα μικρό κόλπο για όσους μπεκροπίνουν και είναι μικρής ηλικίας. Για κάθε ποτήρι/ποτό, ένα ποτήρι νερό στο ενδιάμεσο, ακόμα και αν δεν το τραβάει η όρεξη. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις