Sibyl Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, loatki είπε χαχα.. εσύ τα έγραψες λες και έγιναν όλα σε ένα μήνα. Βρέθηκα μαζί της ξανά χρόνια αφού χωρίσαμε και όταν χωρίσαμε ήταν με πολύ νορμαλ συνθήκες χωρίς μαλώματα. Επίσης το είχε χωρίσει πρόσφατα ήταν περίπου 2 μήνες αν θυμάμαι καλά. Έτυχε την συνάντησα έξω και μου πρότεινε να πάω να δω το νέο της σπίτι, έτσι ξεκίνησε η φάση. Οπως και να έχει ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. < 3 Σβήσε την παράθεση επειδή τα έσβησα και γω. ΄Ηταν εκτός θέματος. Επί του θέματος ήταν αυτά που άφησα. Να είσαι καλά.
loatki Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 36 λεπτά πριν, The_Judas είπε με τα σημερινα δεδομενα αυτο θεωρειται βιασμος. με τα παλιοτερα δεδομενα της κοινης λογικης... απλα μεθυσες και εκανες μια βλακεια. Εφόσον δεν βγήκα μπαμπας κατα λάθος, να μου φορτώσουν κανένα παιδάκι όλα καλά, απλά ήθελα απο το στόρι να εννοηθεί ότι κάτι πρέπει να έχει μέσα ένα ποτό ΄(ή έστω πολλά ποτά) για να φας blackout.
mariosnik_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Vault13 είπε Εχω την αίσθηση οτι το αλκοόλ σε μακροχρονια χρηση δεν κανει ζημια στο σηκωτι τοσο αλλα στον εγκεφαλο, μονιμη ζημια. Alcohol-related blackouts are gaps in a person's memory for events that occurred while they were intoxicated. These gaps happen when a person drinks enough alcohol to temporarily block the transfer of memories from short-term to long-term storage—known as memory consolidation—in a brain area called the hippocampus. Αυτος ειναι ο λογος που καποιος δεν θυμαται. Μπλοκάρονται οι υποδοχεις της μνημης. Φανταστειτε τι κανει το αλκοόλ σε μακροχρόνια χρηση στον μυαλό ή στο νευρικό συστημα. Υπαρχουν πιο ασφαλεις τροποι να ξεφυγετε με ουσιες χωρις αλκοόλ. Το αλκοόλ και όχι μόνο σε μακροχρόνια χρήση ή και σε ανάλογα των ποσοτήτων, προκαλεί προβλήματα στο συκώτι, μπορεί και σε άλλα όργανα μην το ψάχνετε, είναι 100% αποδεδειγμένο με άπειρες περιπτώσεις ασθενών. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2024 από mariosnik_ 2
dkstopo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) μου θυμησες το ανεκδοτο με τον Αγγλο που εκανε διακοπες στην Κρητη και μετα απο καθε μεθυσι με ρακι δεν θυμοταν τιποτα παρα μονο πονουσε!! Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2024 από dkstopo 1
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 9 hours ago, Ne0n said: Ειδικά σε ένα club όπου ο κόσμος περνάει καλά , ποτήρι στο ποτήρι και δεν το καταλαβαίνουν για πότε μεθάνε, έτσι ξεκινάνε τα ευτράπελα. ετσι ξεκινανε οι παρτουζες.χαχα. αναψτε τα φωτα ρε παιδια.εχω φαει τρεις και δεν εχω ριξει κανεναν 2 1
this.is.elia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Για μια περισσότερο τεχνική εξήγηση, το αλκοόλ επιδρά στους νευροδιαβιβαστές GABA του εγκεφάλου. Έχει ακριβώς την ίδια επίδραση με τα βαρβιτουρικά και τις βενζοδιαζεπίνες, τα οποία έχουν ακριβώς τις ίδιες ιδιότητες στην βραχυπρόθεσμη διάθεση του ατόμου: υπνωτική, μυοχαλαρωτική, αγχολυτική, αντισπασμωδική και (σε μεγαλύτερες ποσότητες) αμνησιογόνο δράση. Συνεπώς δεν είναι θέμα εάν μπορεί να συμβεί ή όχι. Εάν καταναλώσεις επαρκή ποσότητα αλκοόλ για τις αντοχές (και ανοχές, ανάλογα πόσο συνηθισμένος είσαι στην ουσία) του οργανισμού σου, είναι νομοτελειακό ότι θα θα έχεις απώλεια μνήμης της διαρκείας της μέθης, μερική ή ολική.
Ne0n Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, poulinos είπε ετσι ξεκινανε οι παρτουζες.χαχα. αναψτε τα φωτα ρε παιδια.εχω φαει τρεις και δεν εχω ριξει κανεναν Καλά ισχύει και σε διάφορα combos △ 〇 x □ 1
sdikr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Το χειρότερο που έχω πάθει είναι να με παίρνει ο ύπνος και να χάνω την πτήση, αλλά total blackout οχι Αλλά πλέον σιγά σιγά αρχίζω και ξεχνάω χωρίς να μεθύσω
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 3 minutes ago, sdikr said: Το χειρότερο που έχω πάθει είναι να με παίρνει ο ύπνος και να χάνω την πτήση, αλλά total blackout οχι Αλλά πλέον σιγά σιγά αρχίζω και ξεχνάω χωρίς να μεθύσω αυτο σημαινει γεραματα:p 1 1
lector Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 13 ώρες πριν, poulinos είπε για μενα οποιον επιαναν να οδηγει υπο επηρεια αλκοολ θα πρεπε να του παιρνουν το διπλωμα για παντα Πολυ σωστη και ευστοχη η διατυπωση αυτη, αλλα αυτο δεν ειναι μετρησιμο στην πραγματικοτητα, τουλαχιστον οχι με μοναδα μετρησης το αλκοολ στο αιμα. Επειδη ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι ιδιοι, δεν ειναι δυνατον απλα και μονο η ποσοτητα αλκοολ να καταδεικνυει αν καποιος ειναι υπο επηρεια και δεν ειναι σε θεση να οδηγησει με ασφαλεια. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, lector είπε Πολυ σωστη και ευστοχη η διατυπωση αυτη, αλλα αυτο δεν ειναι μετρησιμο στην πραγματικοτητα, τουλαχιστον οχι με μοναδα μετρησης το αλκοολ στο αιμα. Επειδη ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι ιδιοι, δεν ειναι δυνατον απλα και μονο η ποσοτητα αλκοολ να καταδεικνυει αν καποιος ειναι υπο επηρεια και δεν ειναι σε θεση να οδηγησει με ασφαλεια. Για αυτό μηδενικό όριο. 2 1
lector Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Για αυτό μηδενικό όριο. Μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα.
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, lector είπε Μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα. Κανένας δεν καίγεται.Δεν οδηγάς όταν έχεις πιει. 2
lector Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Κανένας δεν καίγεται.Δεν οδηγάς όταν έχεις πιει. Ισοπεδωτικο. Πιο σωστο θα ηταν "δεν οδηγας οταν εχεις πιει τοσο που δεν εισαι ικανος να οδηγησεις με ασφαλεια οπως θα ησουν αν δεν ειχες πιει τιποτα". 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, lector είπε Ισοπεδωτικο. Πιο σωστο θα ηταν "δεν οδηγας οταν εχεις πιει τοσο που δεν εισαι ικανος να οδηγησεις με ασφαλεια οπως θα ησουν αν δεν ειχες πιει τιποτα". Το δικό μου ισοπεδωτικό,το δικό σου ουτοπικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις