adi32 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Για ποιο λογο να το κανει κανεις αυτο στον εαυτο του ? Πρεπει να ειναι πολυ βλακομουτρο 2 1 1
Ne0n Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, adi32 είπε Για ποιο λογο να το κανει κανεις αυτο στον εαυτο του ? Πρεπει να ειναι πολυ βλακομουτρο Ειδικά σε ένα club όπου ο κόσμος περνάει καλά , ποτήρι στο ποτήρι και δεν το καταλαβαίνουν για πότε μεθάνε, έτσι ξεκινάνε τα ευτράπελα. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2024 από Ne0n
Morosana Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, adi32 είπε Για ποιο λογο να το κανει κανεις αυτο στον εαυτο του ? Πρεπει να ειναι πολυ βλακομουτρο Για πλάκα μπορείς να ξεφύγεις ειδικά αν είσαι σε ευθυμία. Υπάρχει μια παροιμία. Ένα ποτό είναι καλό, δύο είναι αρκετά τρία είναι πολλά τέσσερα πολύ λίγα. Υπάρχουν ορισμένα ποτά όπως το ούζο που κατεβαίνει εύκολα που η μέθη έρχεται σιγά σιγά αφού συνήθως το συνοδεύεις με μεζέδες και παρέα και στα σκάει μετά όταν σηκωθείς η το κονιάκ που μπορεί να σε κάνει τρελό. Το χειρότερο μεθύσι το έχω κάνει με κασασα και ρούμι αν και γενικά αποφεύγω τα γλυκά 3
Mhdenistis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Άν πέσεις για ύπνο βαριά μεθυσμένος πιάνει και την επόμενη μέρα μέχρι μεσημέρι τουλάχιστον.
loatki Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έχω μεθύσει λίγοτερο απο 10 φορές στη ζωή μου και σε όλες θυμάμαι τι γινόταν, συνήθως έμενα στο σημείο που περνούσα καλά, 1-2 ψιλοξέφυγα αλλά στο σημείο να έχω βαρύ κεφάλι την άλλη μερα. Θυμάμαι μια φορά, όταν είχα μάθει να πίνω τεκίλα, λόγω μιας ας πούμε γιορτής ήπια πάρα πολύ σε σημείο να με κουβαλάνε 2. Στο ταξί ζήτησα στάση, άνοιξα πόρτα έσκυψα κεφάλι και τα έβγαλα. Στη συνέχεια στο σπίτι τα ξανα έβγαλα άλλες 2 φορές μια στο μπάνιο και μία στο κρεβάτι (πάνω), όμως θυμάμαι τα πάντα. Παρ' όλα αυτά.... Υπάρχει και μια φορά που έπαθα το εξής. Ένα καλοκαίρι άρχισα να πηγαίνω για παρέα στο σπίτι μιας πρωην που είχε χωρίσει πρόσφατα. 2-3 φορές αράζαμε μπαλκόνι τρώγαμε πίναμε μιλούσαμε γελούσαμε ολα καλά. Δεν κάναμε κάτι αλλά το τριγυρνούσαμε, όμως εγώ δεν ψηνόμουν. Ένα βράδυ είπαμε να αράξω να κοιμηθώ σπίτι της, πήρα ένα μπουκάλι ρούμι που το ήξερα και έπινα μερικές φορές και πήγα. Δεν πρέπει να ήπια πάνω απο 3 ποτά και κάποια στιγμή ένιωσα οτι είμαι για ύπνο. Απο εκείνη την στιγμή μέχρι το επόμενο πρωι που ξύπνησα θυμόμουν (με το ζόρι) κάποια αποσπασματικά δευτερόλεπτα, όπως αυτή να είναι απο πάνω μου στο κρεβάτι, μετά να ακούω το ντούζ και κάτι ψιλά να καθόμαστε σαλόνι να μιλάμε. Αυτά! Την ρώτησα το πρωί.. τι έγινε χθές; Μου είπε πολύ περιληπτικά τι έγινε και της είπα οτι δεν θυμάμαι τίποτα. Ήμουν καλά ούτε πονοκέφαλο ουτε τίποτα. Από τότε απλά μιλήσαμε 2-3 φορες στο τηλ και τέλος. Έμαθα αργότερα τα ξαναβρήκε με τον πρώην. Σε όσους το είπα μου είπαν οτι ίσως έβαλε κατι στο ποτό μου, (είχε την ευκαιρία όταν πηγα 2 φορές τουαλέτα). Δεν το επιβεβαίωσα ποτέ φυσικά, τα συμπεράσματα δικά σας. Αυτή όμως ηταν η μόνη φορά που είχα black out με ποτό. Περιττό να πω δεν ξανα ήπια απο το ρούμι Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2024 από loatki 2
adi32 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, loatki είπε Απο εκείνη την στιγμή μέχρι το επόμενο πρωι που ξύπνησα θυμόμουν (με το ζόρι) κάποια αποσπασματικά δευτερόλεπτα, όπως αυτή να είναι απο πάνω μου στο κρεβάτι, μετά να ακούω το ντούζ και κάτι ψιλά να καθόμαστε σαλόνι να μιλάμε. Αυτά! Από τότε απλά μιλήσαμε 2-3 φορες στο τηλ και τέλος. Έμαθα αργότερα τα ξαναβρήκε με τον πρώην. Μαλλον ησουν δωρο στον πρωην 1 3
Raylan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Ne0n είπε Αρκετά χρόνια πριν είχαμε πάει μια παρέα Κρητικών σε γνωστό club της παραλιακής και αφού "ενώσαμε" τις δυνάμεις μας με μια παρέα γυναικών εκεί είχαμε γίνει οι περισσότεροι κουρούμπελα! Από τα 20 άτομα μόνο οι 4 είχαν μείνει νηφάλιοι και το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι προσωπικά μετά από 3 μπύρες, 4 coctail και άγνωστο αριθμό από σφηνάκια στην συνέχεια, είχα ξυπνήσει την επόμενη μέρα στο κρεβατάκι μου, χωρίς να θυμάμαι πώς έφτασα εκεί. Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο; Αν είσαι σε κατάσταση walking dead που να θυμάσαι μετά.. Προσωπικά σπάνια να πιω πάνω από δύο ποτά, σε ουζομεζέδες μπορείς να ξεφύγεις λίγο γιατί κατεβαίνει πιο εύκολα, αλλά σε ποιον αρέσει να του έρχεται υπνηλία, ζαλάδα, αστάθεια, δυσκολία στην ομιλία και στον έλεγχο των κινήσεων? Πρέπει και να γυρίσεις στο σπίτι. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2024 από Raylan 1
Vault13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εχω την αίσθηση οτι το αλκοόλ σε μακροχρονια χρηση δεν κανει ζημια στο σηκωτι τοσο αλλα στον εγκεφαλο, μονιμη ζημια. Alcohol-related blackouts are gaps in a person's memory for events that occurred while they were intoxicated. These gaps happen when a person drinks enough alcohol to temporarily block the transfer of memories from short-term to long-term storage—known as memory consolidation—in a brain area called the hippocampus. Αυτος ειναι ο λογος που καποιος δεν θυμαται. Μπλοκάρονται οι υποδοχεις της μνημης. Φανταστειτε τι κανει το αλκοόλ σε μακροχρόνια χρηση στον μυαλό ή στο νευρικό συστημα. Υπαρχουν πιο ασφαλεις τροποι να ξεφυγετε με ουσιες χωρις αλκοόλ. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2024 από Vault13
Razgriz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Μικρότερος αρκετές φορές. Τύπου φτάνει μέχρι ένα σημείο η μνήμη μου και μετά σκοτάδι. Μεγαλώνοντας μου έχει φύγει αλλά ίσως μπορώ να ελέγχω καλύτερα τον εαυτό μου ή το ποσό πίνω.
nvel Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 δυστυχώς blackout (και λιποθυμίες) συμβαίνουν μετά από πολύ ποτό και όταν συνέρθεις είναι τρομακτικό να μην θυμάσαι τι έγινε και πως βρέθηκες κάπου
αποστόλης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Τα μισά φοιτητικά μου χρόνια δε τα θυμάμαι. Αλλά σταμάτησα όταν έριξα ρουκέτα στον ύπνο μου που αν κοιμόμουν ανάσκελα δε θα έγραφα τώρα. 2
GoMaR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Να μεθυσω και να μη θυμαμαι οχι,αλλα να μεθυσω και να καταληξω να ειμαι με μια καρεκλα σε χωραφι απο ελιες γυρω μου ναι 😂 2
Sibyl Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Σπάνια καμιά μπύρα ή κανένα ποτήρι ροζέ ή κόκκινο κρασί. Οπότε όχι, δεν έχω μεθύσει ποτέ. 5 ώρες πριν, loatki είπε Έχω μεθύσει λίγοτερο απο 10 φορές στη ζωή μου και σε όλες θυμάμαι τι γινόταν, συνήθως έμενα στο σημείο που περνούσα καλά, 1-2 ψιλοξέφυγα αλλά στο σημείο να έχω βαρύ κεφάλι την άλλη μερα. Θυμάμαι μια φορά, όταν είχα μάθει να πίνω τεκίλα, λόγω μιας ας πούμε γιορτής ήπια πάρα πολύ σε σημείο να με κουβαλάνε 2. Στο ταξί ζήτησα στάση, άνοιξα πόρτα έσκυψα κεφάλι και τα έβγαλα. Στη συνέχεια στο σπίτι τα ξανα έβγαλα άλλες 2 φορές μια στο μπάνιο και μία στο κρεβάτι (πάνω), όμως θυμάμαι τα πάντα. Παρ' όλα αυτά.... Υπάρχει και μια φορά που έπαθα το εξής. Ένα καλοκαίρι άρχισα να πηγαίνω για παρέα στο σπίτι μιας πρωην που είχε χωρίσει πρόσφατα. 2-3 φορές αράζαμε μπαλκόνι τρώγαμε πίναμε μιλούσαμε γελούσαμε ολα καλά. Δεν κάναμε κάτι αλλά το τριγυρνούσαμε, όμως εγώ δεν ψηνόμουν. Ένα βράδυ είπαμε να αράξω να κοιμηθώ σπίτι της, πήρα ένα μπουκάλι ρούμι που το ήξερα και έπινα μερικές φορές και πήγα. Δεν πρέπει να ήπια πάνω απο 3 ποτά και κάποια στιγμή ένιωσα οτι είμαι για ύπνο. Απο εκείνη την στιγμή μέχρι το επόμενο πρωι που ξύπνησα θυμόμουν (με το ζόρι) κάποια αποσπασματικά δευτερόλεπτα, όπως αυτή να είναι απο πάνω μου στο κρεβάτι, μετά να ακούω το ντούζ και κάτι ψιλά να καθόμαστε σαλόνι να μιλάμε. Αυτά! Την ρώτησα το πρωί.. τι έγινε χθές; Μου είπε πολύ περιληπτικά τι έγινε και της είπα οτι δεν θυμάμαι τίποτα. Ήμουν καλά ούτε πονοκέφαλο ουτε τίποτα. Από τότε απλά μιλήσαμε 2-3 φορες στο τηλ και τέλος. Έμαθα αργότερα τα ξαναβρήκε με τον πρώην. Σε όσους το είπα μου είπαν οτι ίσως έβαλε κατι στο ποτό μου, (είχε την ευκαιρία όταν πηγα 2 φορές τουαλέτα). Δεν το επιβεβαίωσα ποτέ φυσικά, τα συμπεράσματα δικά σας. Αυτή όμως ηταν η μόνη φορά που είχα black out με ποτό. Περιττό να πω δεν ξανα ήπια απο το ρούμι Αυτό αγαπητέ μου, είναι ο ορισμός της ανακύκλωσης τριών προσώπων. Τι να λέμε τώρα... Ελπίζω τουλάχιστον να μην έκοψες μαχαίρι μόνο το ρούμι αλλά όλα τα αλκοολούχα. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2024 από Sibyl
The_Judas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 μου εχει τυχει να μην θυμαμαι πως γυρισα, οχι να μην θυμαμαι ολο το βραδυ. 4 ώρες πριν, loatki είπε Την ρώτησα το πρωί.. τι έγινε χθές; Μου είπε πολύ περιληπτικά τι έγινε και της είπα οτι δεν θυμάμαι τίποτα. Ήμουν καλά ούτε πονοκέφαλο ουτε τίποτα. Από τότε απλά μιλήσαμε 2-3 φορες στο τηλ και τέλος. Έμαθα αργότερα τα ξαναβρήκε με τον πρώην. Σε όσους το είπα μου είπαν οτι ίσως έβαλε κατι στο ποτό μου, (είχε την ευκαιρία όταν πηγα 2 φορές τουαλέτα). με τα σημερινα δεδομενα αυτο θεωρειται βιασμος. με τα παλιοτερα δεδομενα της κοινης λογικης... απλα μεθυσες και εκανες μια βλακεια.
loatki Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Sibyl είπε Σπάνια καμιά μπύρα ή κανένα ποτήρι ροζέ ή κόκκινο κρασί. Οπότε όχι, δεν έχω μεθύσει ποτέ. Κάτσε για να καταλάβω. 1. ΄Ησουν μαζί με μια κοπέλα με την οποία χωρίσατε. 2. Αυτή η κοπέλα μετά από σένα, ήταν μαζί με κάποιον άλλον. 3. Χώρισε και μ΄αυτόν. 4. Εσύ πήγες για παρέα στο σπίτι της πρώην σου όταν ήταν φρεσκοχωρισμένη από τον επόμενο από σένα. 5. "Κάτι" έγινε που το επόμενο πρωί, εσύ δεν το θυμόσουν καθόλου σε σημείο που της ζήτησες να σου πει τι συνέβη και αυτή σου απάντησε (ευτυχώς περιληπτικά). 6. Αργότερα έμαθες ότι τα ξαναβρήκε με αυτόν που ήταν μαζί του μετά από σένα. 7. Εκτός των παραπάνω, πλανώνται και υποψίες ότι έριξε κάτι στο ποτό σου για να σε αποπλανήσει, τις οποίες δεν έχεις επιβεβαιώσει. Αυτό αγαπητέ μου, είναι ο ορισμός της ανακύκλωσης. Τι να λέμε τώρα... Ελπίζω τουλάχιστον να μην έκοψες μαχαίρι μόνο το ρούμι αλλά όλα τα αλκοολούχα. χαχα.. εσύ τα έγραψες λες και έγιναν όλα σε ένα μήνα. Βρέθηκα μαζί της ξανά χρόνια αφού χωρίσαμε και όταν χωρίσαμε ήταν με πολύ νορμαλ συνθήκες χωρίς μαλώματα. Επίσης το είχε χωρίσει πρόσφατα ήταν περίπου 2 μήνες αν θυμάμαι καλά. Έτυχε την συνάντησα έξω και μου πρότεινε να πάω να δω το νέο της σπίτι, έτσι ξεκίνησε η φάση. Οπως και να έχει ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. < 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις