Ne0n Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Αρκετά χρόνια πριν είχαμε πάει μια παρέα Κρητικών σε γνωστό club της παραλιακής και αφού "ενώσαμε" τις δυνάμεις μας με μια παρέα γυναικών εκεί είχαμε γίνει οι περισσότεροι κουρούμπελα! Από τα 20 άτομα μόνο οι 4 είχαν μείνει νηφάλιοι και το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι προσωπικά μετά από 3 μπύρες, 4 coctail και άγνωστο αριθμό από σφηνάκια στην συνέχεια, είχα ξυπνήσει την επόμενη μέρα στο κρεβατάκι μου, χωρίς να θυμάμαι πώς έφτασα εκεί. Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;
Arkin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Οχι να μην θυμαμαι τιποτα ποτε αλλα τις 4-5 φορες που ετσι λιγο μεθυσα θυμαμαι τι εκανα και λεω ενταξει ημουν σιγουρα μεθυσμενος. Εσυ μιλας για καθολικο blackout εκει απλα δεν εχεις και επιγνωση που βρισκεσαι για αυτο και την επομενη μερα λες πως εφτασα εδω. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Νομίζω είναι ανάλογα τον άνθρωπο. Πολλές φορές έχω πιει μέχρι να καταλήξω να ξερνάω αλλά κάθε φορά θυμόμουν τα πάντα με όλες τις λεπτομέρειες. Αναφέρομαι στο σημείο ξερατού σαν μέτρο σύγκρισης για ότι δεν μπορούσα να πιω άλλο. Βέβαια αν κάποιος έχει γερό στομάχι θα πιει περισσότερο και θα φτάσει περισσότερο αλκοόλ στο αίμα και στον εγκέφαλο και εκεί ίσως συμβούν και άλλα πράγματα που δεν θα συμβούν σε κάποιους με στομάχι που δεν αντέχει πολλά πολλά 8
Vault13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Οχι, αλλα εισαι τυχερος που δεν τραυματιστηκες, ή δεν εχασες πολλα χρηματα ή αντικείμενα αξιας. Θα εψαχνα πηγες απο το internet αν μπορει να συμβει αυτο. Δυσκολα γινεται παντως… μου θυμίζεις ακριβως την ταινία the hangover 1 2 Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2024 από Vault13 3
Ne0n Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 30 λεπτά πριν, Arkin είπε Οχι να μην θυμαμαι τιποτα ποτε αλλα τις 4-5 φορες που ετσι λιγο μεθυσα θυμαμαι τι εκανα και λεω ενταξει ημουν σιγουρα μεθυσμενος. Εσυ μιλας για καθολικο blackout εκει απλα δεν εχεις και επιγνωση που βρισκεσαι για αυτο και την επομενη μερα λες πως εφτασα εδω. Ακριβώς μιλάω για total blackout, και το παράδοξο είναι ότι οι ελάχιστοι που είχαν κρατηθεί όσο μπορούσαν νηφάλιοι και έβγαλαν αρκετό υλικό σε βίντεο που τα βλέπαμε την επόμενη και (κ)λέγαμε: "δεν είμαι εγώ αυτός" , με έχουν σε βίντεο να φεύγω μόνος μου από το club κρατώντας ένα μπουκάλι johnnie walker και το κράνος της μηχανής ενός φίλου και δεν μπορώ να καταλάβω πώς δεν κατέληξα σε κανένα γρασίδι πάρκου ή στην θάλασσα αλλά ξύπνησα την επόμενη μέρα στο κρεβατάκι μου 😅 2 λεπτά πριν, Vault13 είπε Οχι, αλλα εισαι τυχερος που δεν τραυματιστηκες, ή δεν εχασες πολλα χρηματα ή αντικείμενα αξιας. Θα εψαχνα πηγες απο το internet αν μπορει να συμβει αυτο. Δυσκολα γινεται παντως… μου θυμίζεις ακριβως την ταινία the hangover 1 2 Έχει συμβεί σε αρκετούς για να το γυρίσουν σε ταινία, γενικότερα έχει πάθει κανείς total blackout από μέθη; 1
Vault13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, Ne0n είπε Έχει συμβεί σε αρκετούς για να το γυρίσουν σε ταινία, γενικότερα έχει πάθει κανείς total blackout από μέθη; Με μπέρδεψες λιγο. Ισως να εχει συμβει σε καποιους, δεν λεει κατι οτι εγινε ταινια. Παρε να της δεις τις ταινιες. Αληθεια γιατι το ψαχνεις μετα απο τοσα χρονια;
Ne0n Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Vault13 είπε Με μπέρδεψες λιγο. Ισως να εχει συμβει σε καποιους, δεν λεει κατι οτι εγινε ταινια. Παρε να της δεις τις ταινιες. Αληθεια γιατι το ψαχνεις μετα απο τοσα χρονια; Γιατί κανείς δεν ήξερε που είχα πάει μετά και εγώ δεν θυμάμαι τίποτα 😅 Απλά θέλω να μάθω εάν είχε κανείς ανάλογη εμπειρία
dbrillis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Αν δεν θυμηθεις τι εγινε δεν μπορουμε να σου απαντησουμε. Μπορει να σου εκαναν διάφορα που δεν τα θυμασαι οποτε εμας να μην μας εχει τυχει κατι αναλογο. 2
Ne0n Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, dbrillis είπε Αν δεν θυμηθεις τι εγινε δεν μπορουμε να σου απαντησουμε. Μπορει να σου εκαναν διάφορα που δεν τα θυμασαι οποτε εμας να μην μας εχει τυχει κατι αναλογο. Πάντως ευτυχώς δεν πονούσε η πίσω πλευρά μου και ήμουν άρτιος όποτε θεωρώ ότι γλίτωσα τα χειρότερα. Εσύ είχες ποτέ ανάλογη εμπειρία; 2
greekfragma Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 22 minutes ago, Ne0n said: Πάντως ευτυχώς δεν πονούσε η πίσω πλευρά μου και ήμουν άρτιος όποτε θεωρώ ότι γλίτωσα τα χειρότερα. Εσύ είχες ποτέ ανάλογη εμπειρία; Έπρεπε να κάνεις έναν γενικότερο έλεγχο Ξημερώνει Σάββατο άρα είχαμε Παρασκευή. 2/10
mariosnik_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Άνθρωποι να γίνονται τυφλα στο μεθύσι και μετά απορούμε γιατί γίνονται τα τροχαία. 8
panostza Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 20κάτι χρόνια πίσω, έπινα αρκετά. Κάποιες φορές όντως είχα κενά μνήμης , αλλά είχα κάποιες "εικόνες" σα φωτογραφίες, "α, είδα τον/την τάδε" , "α, πήγαμε εκεί", "α, έτσι γύρισα σπίτι". Μια μέρα βγήκα έξω, ήπια, ήμαστε σε πάρτι στο σπίτι φίλης, είπαμε μετά να πάμε και κάπου αλλού και μπλακ άουτ, ξυπνάω την επομένη στο κρεββάτι μου , σπίτι μου. Κάποιες ώρες απλά εξαφανίστηκαν από το μυαλό μου. Τότε απλά πήρα την απόφαση να το κόψω το ρημάδι (καλά όχι απόλυτα, αλλά απλά από τότε έχω "ξεφύγει" 2-3 φορές σε απόλυτα ασφαλές μέρος, πχ σπίτι μου αλλά και πάλι χωρίς να φτάσω σε εκείνο το στάδιο που εξαφανίστηκε από το μυαλό μου ένα κομμάτι χρόνου). Οπότε πάρε απλά την απόφαση να το κόψεις το ρημάδι να ηρεμήσεις. 3
xsterg Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 να το προσεξεις αυτο. μπορει να εχει συμβει το οτιδηποτε κατα την νεκρη περιοδο που λες. επίσης μπορει να σου εβαλαν κατι μεσα στα ποτα.
Ne0n Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, greekfragma είπε Έπρεπε να κάνεις έναν γενικότερο έλεγχο Ξημερώνει Σάββατο άρα είχαμε Παρασκευή. 2/10 Το Σάββατο βράδυ συμβαίνουν συνήθως τα περίεργα οπότε Καλημέρες 🤣 Εσύ είχες μεθύσει ποτέ τόσο ώστε να μην θυμάσαι τίποτα την επομένη; Επίσης τί είναι το 2/10 ?
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, Ne0n said: Αρκετά χρόνια πριν είχαμε πάει μια παρέα Κρητικών σε γνωστό club της παραλιακής και αφού "ενώσαμε" τις δυνάμεις μας με μια παρέα γυναικών εκεί είχαμε γίνει οι περισσότεροι κουρούμπελα! Από τα 20 άτομα μόνο οι 4 είχαν μείνει νηφάλιοι και το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι προσωπικά μετά από 3 μπύρες, 4 coctail και άγνωστο αριθμό από σφηνάκια στην συνέχεια, είχα ξυπνήσει την επόμενη μέρα στο κρεβατάκι μου, χωρίς να θυμάμαι πώς έφτασα εκεί. Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο; δεν εχω μεθυσει ποτε.και αν πιω μια μπυρα το χρονο ειναι θαυμα.στο λυκειο ειχε τυχει να πιω καμια βοτκα.και στα 24 μου ειχα πιει και καμια 10αρια gordons space συνολικα. για τετοια κρεπαλη μιλαμε.χαχα. δεν θα πω ποσο γεμιζουν οι μεθ απο τροχαια το σαββατο βραδυ και ποσοι απο αυτους εχουν πεθανει την δευτερα. για μενα οποιον επιαναν να οδηγει υπο επηρεια αλκοολ θα πρεπε να του παιρνουν το διπλωμα για παντα Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2024 από poulinos 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις