Προς το περιεχόμενο

Αξιζει το iPhone 12 pro max;

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από okourkoulos,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω το Samsung Galaxy A52s. Μετά από 3 χρόνια χρήσης, σκέφτομαι να κάνω μια αλλαγή.

Αν μείνω στο μπάτζετ των 500€ αξίζει να αγοράσω μεταχειρισμένο iPhone; Είχα δει ότι με 400-500 μπορώ να βρω μεταχειρισμένα iPhone 12 pro max. Ποια η άποψη σας; Θα μπορέσει να μου βγάλει κανένα 3χρονο καλής χρήσης χωρίς κολλήματα; Έχω δει ότι μέχρι το 2027 θα λαμβάνει updates.

Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. Κυρίως ψάχνω να πάρω ένα καλό τηλέφωνο που να κρατήσει χρόνια χωρίς κολλήματα και να λαμβάνει αναβαθμίσεις, μου είχαν πει ότι αξίζει να μεταβώ σε iPhone. Θα μπορούσα να μεταβώ και σε μπάτζετ μέχρι 1000€ αλλά νομίζω δεν αξίζει και δεν είναι value for money  επιλογή.

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!

• Like 1
Δημοσ.
51 minutes ago, Evangelos_GR said:

Καλησπέρα,

Έχω το Samsung Galaxy A52s. Μετά από 3 χρόνια χρήσης, σκέφτομαι να κάνω μια αλλαγή.

Αν μείνω στο μπάτζετ των 500€ αξίζει να αγοράσω μεταχειρισμένο iPhone; Είχα δει ότι με 400-500 μπορώ να βρω μεταχειρισμένα iPhone 12 pro max. Ποια η άποψη σας; Θα μπορέσει να μου βγάλει κανένα 3χρονο καλής χρήσης χωρίς κολλήματα; Έχω δει ότι μέχρι το 2027 θα λαμβάνει updates.

Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. Κυρίως ψάχνω να πάρω ένα καλό τηλέφωνο που να κρατήσει χρόνια χωρίς κολλήματα και να λαμβάνει αναβαθμίσεις, μου είχαν πει ότι αξίζει να μεταβώ σε iPhone. Θα μπορούσα να μεταβώ και σε μπάτζετ μέχρι 1000€ αλλά νομίζω δεν αξίζει και δεν είναι value for money  επιλογή.

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!

Μία χαρά θα είναι το 12 pro max απλά δεν θα έχεις 120hz. Αν μπορείς να πας σε 13 pro max ακόμα καλύτερα βέβαια...

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, koutsis είπε

Μία χαρά θα είναι το 12 pro max απλά δεν θα έχεις 120hz. Αν μπορείς να πας σε 13 pro max ακόμα καλύτερα βέβαια...

Ναι ξέρω. Τα 120Hz από το 14 και μετά υπάρχει;

Στο 13 υπάρχει μια διαφορά τιμής γύρω στα 200€ από το 12ρι, και με 700€ περίπου δεν θα ήταν καλύτερα από μεταχειρισμένο να αγοράσω νέο; Πχ το απλό 14ρι τόσο έχει περίπου με τιμολόγιο.

Δημοσ.
4 hours ago, Evangelos_GR said:

Στο 13 υπάρχει μια διαφορά τιμής γύρω στα 200€ από το 12ρι, και με 700€ περίπου δεν θα ήταν καλύτερα από μεταχειρισμένο να αγοράσω νέο; Πχ το απλό 14ρι τόσο έχει περίπου με τιμολόγιο.

Στο 13 pro έχεις 120hz για αυτό το είπα. Αν δεν σε ενδιαφέρει πας σε 12.

• Like 1
Δημοσ.
55 minutes ago, vaggos231 said:

μπορεις να πας σε 15 απλο, με τιμολογιο βγαινει στα 700 ευρω περιπου, δεν συνιστω να πας τοσο πισω σε γενιες...

Καταρχήν λέει μέχρι 500. Και δεύτερον πως θα το πάρει με τιμολόγιο; 🤔 

Δημοσ.
12 hours ago, Evangelos_GR said:

Καλησπέρα,

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!

Μια χαρά είναι, αυτό είχα μέχρι που αγόρασα πρόσφατα το 15pro λόγο προσφοράς. Πραγματικά στην λειτουργία του, καθημερινή χρήση δεν είδα καμία διαφορά. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Evangelos_GR είπε

Καλησπέρα,

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!

Καλυτερα απo 13 Pro/Μαξ & πάνω λογω ProMotion αν ειναι οικονομικά εφικτό πάντα. Το 12 πλεον ναι μεν κραταει στα καθημερινα αλλα ειναι αρκετες σειρες πισω για futureproof μιας και το θες για 3 χρονια απο σημερα.

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.
1 ώρα πριν, aces είπε

Καλυτερα απo 13 Pro/Μαξ & πάνω λογω ProMotion αν ειναι οικονομικά εφικτό πάντα. Το 12 πλεον ναι μεν κραταει στα καθημερινα αλλα ειναι αρκετες σειρες πισω για futureproof μιας και το θες για 3 χρονια απο σημερα.

Μάλιστα κατάλαβα ευχαριστώ πολύ.

3 ώρες πριν, koutsis είπε

Δεν θα είχα θέμα να δώσω κάτι παραπάνω αν αξίζει, για αυτό άνοιξα το θέμα για να ρωτήσω γνώμες 

Δημοσ.
7 hours ago, koutsis said:

Καλό θα ήταν να διαβάζουμε όλο το thread

13 hours ago, Evangelos_GR said:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Evangelos_GR είπε

Καλησπέρα,

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!

Πριν 1 εβδομαδα Αγορασα μεταχειρισμενο το Iphone 14 Plus....ερχομενος απο android (HUAWEI P smart Z...ακομα και τωρα ειναι ετη φωτος απο ολα τα κινητα android)..
απλα ΔΕΝ θα καταλαβεις την διαφορα με τα 64HZ ειναι τοσο smooth με ΙΟS-18 που θα παθεις πλακα!!!

Επεξ/σία από openminder777
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, openminder777 είπε

Πριν 1 εβδομαδα Αγορασα μεταχειρισμενο το Iphone 14 Plus....ερχομενος απο android (HUAWEI P smart Z...ακομα και τωρα ειναι ετη φωτος απο ολα τα κινητα android)..
απλα ΔΕΝ θα καταλαβεις την διαφορα με τα 64HZ ειναι τοσο smooth με ΙΟS-18 που θα παθεις πλακα!!!

Κατάλαβα, ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

απλα ΔΕΝ θα καταλαβεις την διαφορα με τα 64HZ ειναι τοσο smooth με ΙΟS-18 που θα παθεις πλακα!!

Παιδια μην λεμε οτι θελουμε. Δεν ειναι τοσο smooth που δεν θα καταλαβει διαφορά.... Εχουν δυνατοτητα για limit framerate τα iPhone Pro στο μενου που ριχνει την οθονη στα 60 χερτζ και κλεινει το pro motion. Για δοκιμαστε το.  H διαφορά ειναι μερα με την νυχτα, τωρα αν καποιος δεν ειναι ευαισθητος σε αυτο ειναι αλλη ιστορια. Η διαφορά ομως ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ στα δικα μου ματια.  Οπως λεει και ο MKBHD στο χτεσινο podcast, "απλα ΟΧΙ 60hz το 2024, εγω δεν το αντεχω". Περι ορεξεως...

Επεξ/σία από gz205
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, gz205 είπε

Παιδια μην λεμε οτι θελουμε. Δεν ειναι τοσο smooth που δεν θα καταλαβει διαφορά.... Εχουν δυνατοτητα για limit framerate τα iPhone Pro στο μενου που ριχνει την οθονη στα 60 χερτζ και κλεινει το pro motion. Για δοκιμαστε το.  H διαφορά ειναι μερα με την νυχτα, τωρα αν καποιος δεν ειναι ευαισθητος σε αυτο ειναι αλλη ιστορια. Η διαφορά ομως ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ στα δικα μου ματια.  Οπως λεει και ο MKBHD στο χτεσινο podcast, "απλα ΟΧΙ 60hz το 2024, εγω δεν το αντεχω". Περι ορεξεως...

Καλά ναι συμφωνώ, εννοείται πως έχει τεράστια διαφορά. Είναι όπως έχει συνηθίσει και ο καθένας.

30 λεπτά πριν, openminder777 είπε

exo και το 13pro + 14pro max

οταν ερχεται καποιος απο android με αναλογο κινητο...απλα ειναι σαν να την ημερα με την νυχτα ...

Επειδή σε φτηνά android είναι άχρηστο όταν κολλάει. Είναι αναλόγως με τι κινητό το συγκρίνουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...