Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω όταν κάποιος κάνει εγγραφή στο site μου(wordpress) , να του στέλνετε ένα email με link για verification Και μετα να μπορεί να μπει στον λογαριασμό του , με τι τρόπο μπορώ να το πετύχω αυτό; προφανώς και λέω email με δικό μου domain  πχ ([email protected])

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, kozanitis_itis είπε

Καλησπέρα, θέλω όταν κάποιος κάνει εγγραφή στο site μου(wordpress) , να του στέλνετε ένα email με link για verification Και μετα να μπορεί να μπει στον λογαριασμό του , με τι τρόπο μπορώ να το πετύχω αυτό; προφανώς και λέω email με δικό μου domain  πχ ([email protected])

Έχεις δει το παρακάτω πρόσθετο;

https://wordpress.org/plugins/user-registration/

Δημοσ.
22 ώρες πριν, kozanitis_itis είπε

Τώρα γράφονται απευθείας χωρίς επαλήθευση, ή απλά δεν πάνε τα email επαλήθευσης;

Δημοσ.
1 hour ago, papp0us said:

Τώρα γράφονται απευθείας χωρίς επαλήθευση, ή απλά δεν πάνε τα email επαλήθευσης;

Κοίτα να σου πω την αλήθεια είμαι και λίγο άσχετος στον χώρο, μέχρι στιγμής τρέχω το site μέσο laragon (local host) και όταν κάνω δοκιμή να εγγραφεί νέος χρήστης, μου λέει ότι στάλθηκε email για επαλήθευση, αλλά δεν έχω δηλώσει από ποίο email να στέλνονται, πως μπορώ να το συνδέσω; όταν πάρω domain και email από τον παροχο ;

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, kozanitis_itis είπε

δεν έχω δηλώσει από ποίο email να στέλνονται

Yes you have. Αυτά τα μηνύματα στέλνονται by default από το admin email που έχεις δηλώσει στις ρυθμίσεις του site σου.

Πολύ πιθανόν ο localhost σου να μην ξέρει πως να προωθήσει τα emails. Στήσε ένα wp mail smtp και σύνδεσέ το με τον δικό σου smtp. Εχει και tool για αποστολή δοκιμαστικών emails.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...