Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, juanito1 said:

Καλησπέρα,

Έχω δύο πιστωτικές κάρτες, από τις οποίες η μία έχει όριο 1500€ και της χρωστάω 800€ και η άλλη 1200€ και της χρωστάω άλλα 800€.
Αν κάθε μήνα καταθέτω 200€ σε κάθε πιστωτική, τι τόκοι θα αναλογούν?
Θα αρχίσουν τηλέφωνα, θα διογκώνεται πολύ το ποσό και οι τόκοι?

Τις κάρτες τις έχω χρησιμοποιήσει χωρίς άτοκες δόσεις, κυρίως για τζόγο.

Θα εκτιμούσα μόνο σοβαρές απαντήσεις.

Οπως είπαν και οι υπόλοιποι στα 800 ευρώ θα χρεώνεσαι περίπου 11-12 ευρώ.

Στην πρώτη πληρωμή που θα κάνεις πρίν λήξει η ημερομηνία πληρωμής φυσικά θα μπεί τόκος για 600 ευρώ. Περίπου 9 ευρώ. Στην επόμενη πληρωμή δόσης 200 ευρώ θα χρεωθείς τόκους για 409 ευρώ... Κλπ κλπ.

Εφόσον θα πληρώνεις έγκαιρα και αρκετά περισσότερα απο την ελάχιστη καταβολή προφανώς και δεν θα σε ενοχλήσει κανείς.

Κόψε το τζόγο γιατί βλέπεις τα αποτελεσματα.

Επεξ/σία από madboy
Δημοσ.
2 ώρες πριν, digitalarchive είπε

καλα ρε τυπε πηγες να παιξεις με χρηματα της πιστωτικης; στεκεις καλα;

η μονη λογικη λυση που υπαρχει να δανειστεις 1600 να κλεισεις τις κάρτες και να τελιωνεις.

ρε τύπε ποιος λογικός άνθρωπος θα δανείσει σε τζογαδόρο που παίζει με χρήματα πιστωτικής; Χίλες φορές να τα κάνεις σερπαντίνες

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω μια πιστωτική της εθνικής με όριο τα 500€. Την υπερχρέωσα με διάφορες πληρωμές σε τέλη και ΔΕΗ και τέλος πάντων τώρα είναι στα 580€. Μπορώ και πληρώνω κάθε μήνα 20-30€. Με παίρνουν εισπρακτικές εδώ και καιρό αλλά επειδή δεν μπορώ να βγάλω άκρη μαζί τους, τους γειωνω… σήμερα μπήκα στο IBAnk μου και είδα πως έχει αφαιρεθεί η πιστωτική κάρτα από τον λογαριασμό μου( προφανώς ακυρώθηκε). Μπορώ να συνεχίζω να πληρώνω έστω αυτό το ποσό κάθε μήνα μπας και την ξεχρεώσω κάποια στιγμή ή θα μου έρθει κανένα εξώδικο ή καμία διαταγή πληρωμής… στο όνομα μου έχω μόνο ένα ΙΧΕ αυτ/το. 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, amartolos79 είπε

Καλησπέρα. Έχω μια πιστωτική της εθνικής με όριο τα 500€. Την υπερχρέωσα με διάφορες πληρωμές σε τέλη και ΔΕΗ και τέλος πάντων τώρα είναι στα 580€. Μπορώ και πληρώνω κάθε μήνα 20-30€. Με παίρνουν εισπρακτικές εδώ και καιρό αλλά επειδή δεν μπορώ να βγάλω άκρη μαζί τους, τους γειωνω… σήμερα μπήκα στο IBAnk μου και είδα πως έχει αφαιρεθεί η πιστωτική κάρτα από τον λογαριασμό μου( προφανώς ακυρώθηκε). Μπορώ να συνεχίζω να πληρώνω έστω αυτό το ποσό κάθε μήνα μπας και την ξεχρεώσω κάποια στιγμή ή θα μου έρθει κανένα εξώδικο ή καμία διαταγή πληρωμής… στο όνομα μου έχω μόνο ένα ΙΧΕ αυτ/το. 

Μπορει το "δανειο" σου να εχει πουληθει σε κανα fund και να χασεις οτι εχεις.
Μπορεις να καλεσεις την τραπεζα και να σου πουν αυτοι τι να κανεις.

Εδω οτι και να σου πουμε....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gorge18 είπε

Μπορει το "δανειο" σου να εχει πουληθει σε κανα fund και να χασεις οτι εχεις.
Μπορεις να καλεσεις την τραπεζα και να σου πουν αυτοι τι να κανεις.

Εδω οτι και να σου πουμε....

Ευχαριστώ αλλά να χάσω οτι εχω για 580€; Μήπως ειναι λίγο υπερβολικό αυτό;

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, amartolos79 είπε

Ευχαριστώ αλλά να χάσω οτι εχω για 580€; Μήπως ειναι λίγο υπερβολικό αυτό;

εμμ... Οχι; 

btw τι μερα εχουμε;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα , για να να μην ανοιγω νεα θεμα οποιος γνωριζει.

Για Πειραιώς πιστωτικη οταν εχεις μια αλφα δοση καθε μηνα τυπου 150 ευρω,  (και εισαι εντος οριου) και για εναν μηνα αντι για 150 βαλεις 100 ευρω , πως θα τοκιστούν το υπόλοιπο της δοσης που δεν πληρωσες η στο συνολο του ποσου ;  και αυτο  θα φανει (ο τοκος) στην κινηση του επομενου μηνα;   

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...