Ntinlanden Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Πρόβλημα σε μια κατα τα άλλα παλαιά Samsung UE40C6000.. Κάτω δεξιά φαίνεται σαν να φωτίζει λιγότερο, στα τεστ φαίνεται και ενα έντονο banding (σπάσιμο) στο χρώμα. Οταν ανοίξει δεν το κανει αμέσως, μετά απο 2-3 λεπτά φαίνεται. Είναι τα led, είναι το panel?.. Αξίζει να ασχοληθώ να την παω σε ενα σέρβις;... Στη θέαση καναλιών δεν φαίνεται, Σε ταινίες και σε διαφορά περιεχόμενα στο YouTube είναι καπως ενοχλητικό. Για τα χρόνια της την καταχάρηκα, έχει καλο panel, το χάρηκα και σε συνδυασμό με boxακι με εφτασε ως εδω (μιας και φυσικα δεν ειναι smart) Ευχαριστώ εκ τον προτέρων Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από Ntinlanden
Petros Electron Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Για led μου φαίνεται έμενα.. Αξίζει όμως για 100++ ευρώ και πάνω να δώσεις για την επισκευή της? 1
Ntinlanden Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Ναι...δε ξέρω.. Τα έχει τα χρονακια της.. (~15) Θα δω., αν μάθω πόσο κοστίζει η αλλαγή led θα δω αν αξίζει.. Ευχαριστώ πολύ! 1
afm Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) @Ntinlanden Εάν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να βρεις στο ebay τις ανταλλακτικές ledbars με 20,36 ευρώ ή με 35 ευρώ. Όπως βλέπω τις ταινίες η τηλεόραση είναι "τύπου edge" και οι ταινίες led βρίσκονται συνήθως μόνο στο κάτω μέρος της τηλεόρασης ή στο πάνω και το κάτω. Δες το video εδώ για να καταλάβεις πως γίνεται. Απλά θέλει πολύ μεγάλη προσοχή στο panel γιατί είναι εύθραυστο και αν σπάσει η tv σου είναι άχρηστη.. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από afm 1
Ntinlanden Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Τις κρατάω για το μέλλον! Λήξη συναγερμού απο οτι φαίνεται, Το boxaki, ενα αθλιο xiaomi tv stick έκανε αυτα τα περίεργα ή η θύρα hdmi, ή η hdmi προέκταση στο stickaki, χώρις εκείνη δεν συνδέεται στο δικτυο.. Αλλα ειναι ο μονος να εχω internet στην tv, Ενα αλλο box, WD TV live που εχω για ταινιες απο HD και τα κανάλια τις tv είναι ολα οκ.. Οπότε κοιτάω για αλλο tv box. Ευχαριστώ πολύ και πάλι και κρατάω τους συνδέσμους για το μέλλον!.. 1
Petros Electron Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Θα συμφωνήσω και εγω με τον @afm αν πιάνουν τα χερια σου μπορεις να γλυτώσεις χρήματα. Προσοχη με το πανελ σπαει για πλακα, εγω σε LG49'' το έσπασα λιγο στην γωνιά κάτω αριστερά (ευτυχώς), και εχω μονο μια γραμμή κάθετη μικρή την οποία κάλυψα με ταινία μαύρη και μου τρώει λιγο απο την εικόνα αλλα 2 χρονιά την εχω ετσι και οσο αντέξει.. Καλο ειναι στην αλλαγή οταν ειναι μεγάλο το πανελ θα το σηκώνουμε με βεντούζες τζαμιών τις οποίες έχουμε συνδεδεμένες μεταξυ τους με ενα ξυλο για να μην λυγίσει το πάνελ. Αν και εμενα την πατησα απο το πλαισιο, εκει μου βρηκε στην γωνια και εσπασε Edit, μαζι γράφαμε, τελος καλο ολα καλα λοιπόν Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από Petros Electron 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα