mike0402 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Θελω να αγορασω ενα αυτοκινητο μεταχειρισμενο μεχρι 15000€ και κατα κυριο λογο να μην εχει πανω απο 70000χλμ.. Τα αυτοκινητα που βλεπω ειναι Hyundai i30 η Kona Peugeot 2017-2019 μοντελο Skoda octavia 2019 1.0 tsi Εχει καποιος εμπειρια απο αυτα? Υπαρχει καποιο αλλο μοντελο που δεν εχω σκεφτει?ποιο προτεινετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan boy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Έχω 13 χρόνια hyundai i30. Δεν του έχω βάλει ούτε 1 ευρώ σε ζημιές. Πάλι εκεί θα πήγαινα ή σε Kia stonic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Ναι και το kia stonic ειναι ωραιο..αλλα το αλλο θεμα ειναι να εμπιστευτεις μαντρα?ακουγονται διαφορα κατα καιρους ακομα και απο μεγαλες εταιριες στον χωρο.. Σε ιδιωτες δεν υπαρχουν πολλα διαθεσιμα στις αγγελιες και ειναι ισως και πιο ακριβα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, mike0402 είπε Θελω να αγορασω ενα αυτοκινητο μεταχειρισμενο μεχρι 15000€ Αν τα 15000 τα έχεις ντούκου δώστα για προκαταβολή για καινούριο i30 και τα υπόλοιπα 5-6 χιλιάρικα βάλτα σε δόσεις. Κρίμα είναι να πας σε μτχ και θα χεις και τα 5 χρόνια εγγύηση https://configurator.hyundai.gr/configurator/hyundai-i30-facelift-2024/i30-petrol/i30-1-5-mpi-96hp-6mt-premium/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 19 minutes ago, Nabuko said: Αν τα 15000 τα έχεις ντούκου δώστα για προκαταβολή για καινούριο i30 και τα υπόλοιπα 5-6 χιλιάρικα βάλτα σε δόσεις. Κρίμα είναι να πας σε μτχ και θα χεις και τα 5 χρόνια εγγύηση https://configurator.hyundai.gr/configurator/hyundai-i30-facelift-2024/i30-petrol/i30-1-5-mpi-96hp-6mt-premium/ Τα 15000 θα τα εχω απο πωληση του αυτοκινητου μου..εχω ηδη καποιο δανειο οποτε δεν ειμαι για δοσεις δυστυχως 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Η διαφορα απο το Stonic στο Octavia ειναι χαωδης. Τι αυτοκινητο χρειαζεσαι πραγματικα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, doctorkostis said: Η διαφορα απο το Stonic στο Octavia ειναι χαωδης. Τι αυτοκινητο χρειαζεσαι πραγματικα; Να ειναι οικονομικο σε καταναλωση και να εχει χωρους βασικα..ειχα focus και kamiq αλλα για προσωπικους λογους πρεπει να δωσω το kamiq και να παω σε κατι μεχρι 15000€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Barbattilas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Το Οκτάβια καμία σχέση με τα άλλα. Μεγάλο σε όγκο αμάξι με το χιλιάρι μοτέρ δεν είναι καλή επιλογή, ιδίως για πόλη. Ένα i30, i30 fastback φαίνεται καλύτερη επιλογή. Σίγουρα όχι μεγάλα όσο το Kamiq σε αποσκεύες αλλά άνετο σαλόνι. Από την στιγμή που πουλάς το Kamiq που είναι τίμιο αμάξι, δεν ξέρω αν θα σε βολέψει το μικρότερο Kona. Αν προτιμάς SUV βρίσκεις και Suzuki Vitara, SX4 σε αυτά τα χρήματα. Προσωπικά μου αρέσει το Puma αλλά έχει κάπως στενό χώρο για γόνατα στους πίσω επιβάτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 5 hours ago, Barbattilas said: Το Οκτάβια καμία σχέση με τα άλλα. Μεγάλο σε όγκο αμάξι με το χιλιάρι μοτέρ δεν είναι καλή επιλογή, ιδίως για πόλη. Ένα i30, i30 fastback φαίνεται καλύτερη επιλογή. Σίγουρα όχι μεγάλα όσο το Kamiq σε αποσκεύες αλλά άνετο σαλόνι. Από την στιγμή που πουλάς το Kamiq που είναι τίμιο αμάξι, δεν ξέρω αν θα σε βολέψει το μικρότερο Kona. Αν προτιμάς SUV βρίσκεις και Suzuki Vitara, SX4 σε αυτά τα χρήματα. Προσωπικά μου αρέσει το Puma αλλά έχει κάπως στενό χώρο για γόνατα στους πίσω επιβάτες. Το puma οντως ειναι λιγο στενο..suzuki δεν μαρεσει πολυ οποτε καλυτερα απο ολα i30 βλεπω και εγω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα