masteripper Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα Όπως λέει και ο τίτλος έχω 1 πρόγραμμα που κάνει προβλέψεις με συμπαθητικά ποσοστά επιτυχίας και θέλω να φτιάξω 1 bot που θα βλέπει τον τρέχον αγώνα και θα ποντάρει αυτόματα. Υποθέτω ότι API δεν υπάρχει οπότε θα χρειαστώ κάτι σε Selenium ώστε να κανω Login και να βρίσκω τα κατάλληλα elements ώστε να τοποθετώ το στοίχημα. Αν κάποιος έχει ασχοληθεί ως δώσει μια πρώτη ματιά για να μην τις ψάξω όλες
TheMigoftima Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Γενικά νομίζω δεν θα έχει και τεράστια διαφορά ότι και αν διαλέξεις, πάνω κάτω τα ίδια πράγματα θα κάνεις σε όλες, θα πω παίξε σε αυτήν που είσαι πιο εξοικειωμένος με το ui και ξέρεις τις διαδικασίες.
kaliakman Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Θα παίξει μπαν πολύ εύκολα να ξέρεις άμα κάνεις κάτι τέτοιο. 1
masteripper Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 23 hours ago, kaliakman said: Θα παίξει μπαν πολύ εύκολα να ξέρεις άμα κάνεις κάτι τέτοιο. Αυτό είναι θέμα. Οπότε πρέπει να είναι χειροκίνητο?
TheMigoftima Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Δεν είναι ανάγκη, αρκεί να μην είναι υπερβολικά suspicious. Δηλαδή ας έχει ένα randomness στις κινήσεις του, ας είναι περιορισμένα τα request που κάνει, μην αρχίσει και σπαμάρει. Mimic ανθρώπινο interaction όσο γίνεται για να αποφύγεις ban. 2
masteripper Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 18 hours ago, TheMigoftima said: Δεν είναι ανάγκη, αρκεί να μην είναι υπερβολικά suspicious. Δηλαδή ας έχει ένα randomness στις κινήσεις του, ας είναι περιορισμένα τα request που κάνει, μην αρχίσει και σπαμάρει. Mimic ανθρώπινο interaction όσο γίνεται για να αποφύγεις ban. Το πρόβλημα είναι ότι το στοίχημα πρέπει να μπαίνει πάντα σε πολύ στενό χρονικό όριο ,περίπου 10 - 15 δευτερόλεπτα γιατί μετά οι αποδόσεις αλλάζουν. Προς το παρόν το έχω ετοιμάσει στο telegram σαν Link για δοκιμή και φυσικά περιμένω το training να προσεγγίσει ακόμα πιο υψηλά ποσοστά.
TheMigoftima Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Στις 2/10/2024 στις 8:56 ΠΜ, masteripper είπε Το πρόβλημα είναι ότι το στοίχημα πρέπει να μπαίνει πάντα σε πολύ στενό χρονικό όριο ,περίπου 10 - 15 δευτερόλεπτα γιατί μετά οι αποδόσεις αλλάζουν. Προς το παρόν το έχω ετοιμάσει στο telegram σαν Link για δοκιμή και φυσικά περιμένω το training να προσεγγίσει ακόμα πιο υψηλά ποσοστά. Αν είναι ανοιχτό το connection και ανανεώνονται οι αποδόσεις realtime/είναι dynamic, τότε μπορείς μέσα από το page που έχεις ήδη φορτώσει να παίρνεις τις αποδόσεις όποτε θες και να κάνεις τα bet σου όταν πρέπει χωρίς να κάνεις έξτρα requests. Από την στιγμή που έχεις το bet είτε μπορείς να φτιάξεις το request μόνος σου και να το στείλεις ή το μποτάκι με το selenium να το φτιάξει μέσα από την σελίδα, νομίζω δεν θα πάρει πολύ χρόνο να κάνει το μπετ από την στιγμή που είναι αυτοματοποιημένο. Δοκίμασε να δεις πως πάει αυτό. Αν θες πολλά μπετ σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, θα πρότεινα να χαντλάρεις πολλαπλές στοιχηματικές ταυτόχρονα. Μονιτορ αποδόσεις σε όλα και επιλογή της καλύτερης στοιχηματικής. Αν βρεθεί άλλο μπετ τότε πάει στην ακριβώς επόμενη στοιχηματική με την καλύτερη απόδοση (εάν δεν είναι ήδη η καλύτερη αυτή) και να μπει σε ένα round robin όλο αυτό ώστε να μοιραστούν τα requests. Είναι δουλειά ναι, αλλά μοιράζεται ο φόρτος με τα requests και φαίνεσαι πολύ λιγότερο ύποπτος, ενώ ταυτόχρονα αν πχ χρησιμοποιήσεις 10 στοιχηματικές, ~10πλασιάζεις τις κινήσεις που μπορείς να κάνεις. 1
Lanike71 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα δε βρίσκεται στον κώδικα, αλλά στις ίδιες τις στοιχηματικές. Αν θες να τις νικήσεις, δεκτό. Αν σκοπός είναι να βγάλεις χρήμα, απλά άφησέ το. Αν θες τη γνώμη μου και έχεις κάποιο γνωστό που μένει στο εξωτερικό, κάνε ένα λογαριασμό στη Betfair, που έχει και δικό της api. Αλλιώς, ότι λέει ο φίλος παραπάνω, μη φανείς suspicious με αυτά που θα κάνεις. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2024 από Lanike71
masteripper Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 8 minutes ago, Lanike71 said: Το πρόβλημα δε βρίσκεται στον κώδικα, αλλά στις ίδιες τις στοιχηματικές. Αν θες να τις νικήσεις, δεκτό. Αν σκοπός είναι να βγάλεις χρήμα, απλά άφησέ το. Αν θες τη γνώμη μου και έχεις κάποιο γνωστό που μένει στο εξωτερικό, κάνε ένα λογαριασμό στη Betfair, που έχει και δικό της api. Αλλιώς, ότι λέει ο φίλος παραπάνω, μη φανείς suspicious με αυτά που θα κάνεις. Αυτό με την BetFair ενδιαφερον Πάντως τώρα το έχω σετάρει να στέλνει link για να το παίζω κατευθείαν
Lanike71 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 4 λεπτά πριν, masteripper είπε Αυτό με την BetFair ενδιαφερον Πάντως τώρα το έχω σετάρει να στέλνει link για να το παίζω κατευθείαν Αν το έφτιαξες, τότε όλα καλά. Απλά να ξέρεις ότι αν κερδίζεις, το λίμιτ είναι θέμα χρόνου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα