dandri Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Όποτε πάω να μπω σε σελίδες χορηγουμενες απο οποιονδήποτε browser και αν είναι αυτό μου πετάει αυτό. Και με δεδομένα και wifi Και από υπολογιστή το ίδιο μήνυμα. Ξέρει κανείς πως φτιάχνει η τι συμβαίνει τέλος πάντων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
verylife78 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου και εμενα ... βεβαια εγω εχω blocker για το δικτυο του σπιτιου μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Από δεδομένα ανοίγουν; Είσαι σε οικιακό δίκτυο ή στη δουλειά; Αν δεν έχεις ρυθμίσει εσύ κάτι στο router σου π.χ. κάποιον custom dns, κατι φταίει από τον παροχο σου internet. Πάρε τηλ και ρώτα τους γιατί μπλοκάρουν την σελίδα googleadservices.com. Μπορεί να έχουν κάποιο φίλτρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Είχα χρησιμοποίησει : Πρωτεύων DNS 94.140.14.14 και Δευτερεύων DNS 94.140.15.15 Σε Wi-Fi δούλεψε. Σε Ethernet όχι. Μ Chrome. Στις 20/9/2024 στις 4:09 ΜΜ, verylife78 είπε και εμενα ... βεβαια εγω εχω blocker για το δικτυο του σπιτιου μου Ο blocker βοηθάει ; Ποιον χρησιμοποιείς ; Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από dandri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 35 λεπτά πριν, dandri είπε Είχα χρησιμοποίησει : Πρωτεύων DNS 94.140.14.14 και Δευτερεύων DNS 94.140.15.15 Βάλτο στο αυτόματο και ξαναδοκίμασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 8 λεπτά πριν, micos000 είπε Βάλτο στο αυτόματο και ξαναδοκίμασε. Το έκανα, χωρίς αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Μετά που το έκανες άνοιξε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής και δώσε... ipconfig /flushdns Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 9 λεπτά πριν, micos000 είπε Μετά που το έκανες άνοιξε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής και δώσε... ipconfig /flushdns Σε Wi-Fi και Ethernet επηρεαζει κάπως ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Οι ανωτερω DNS δεν απέκλεισαν τις διαφημίσεις. Εβαλα AdBlocker, ως επέκταση στον chrome, χωρίς να κάνω αγορά. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από dandri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilllis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου ο adblocker φταιει .Απο οταν εβαλα και εγω τον adguard το κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, vasilllis είπε ο adblocker φταιει .Απο οταν εβαλα και εγω τον adguard το κανει. Σε εμένα μόνο στη Wi-Fi σύνδεση οι ανωτέρω dns απέκλεισαν τις διαφημίσεις χωρίς adblocker. Σε οπτική ίνα με σύνδεση Ethernet οι dns δεν δύλεψαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα