lebron15 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Χαιρετώ! Θα χρειαστεί να αγοράσω ένα set από Powerline για να συνδέσω το PC ενσύρματα με ethernet καθώς στον χώρο που θα βρίσκεται, δεν υπάρχει κοντά γραμμή τηλεφώνου και το router είναι αρκετά μακριά. Με πολύ μακρύ καλώδιο τηλεφώνου ή ethernet θα μπορούσα να το συνδέσω αλλά θα φαίνεται χάλια στο σαλόνι να περνάνε τα καλώδια. Τα δωμάτια είναι στον ίδιο όροφο. Μάς νοιάζει αν είναι μονοφασικό ή τριφασικό ρεύμα; Χρειάζεται να λάβω υπόψιν κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zillakarpen Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Επειδή είναι χρήστης εδώ και πάρα πολλά χρόνια Powerline αυτά που έχω δοκιμάσει όλα αυτά τα χρόνια είναι μόνο της DEVOLO . Δεν αναφέρεις τι ταχύτητα έχεις αλλά σίγουρα αυτή που θα φτάνει στο χώρο που θες θα είναι πιο μικρή . Εξαρτάται από την καλωδίωση . ΝΑΙ είναι βολικό αλλά δεν είναι τέλειο . Σε 1 gigabit γραμμή με 2 repeaters ένα σαν access point (Devolo 5400) και ένα σαν repeater (Devolo 3000) με οπτική επαφή μεταξύ τους και 2 xtra Devolo magic 2 έχω καταφέρει στα πιο απομακρυσμένα να έχω μέσο όρο 150-200 mbs είτε ασύρματα είτε με καλώδιο Ethernet από το Powerline . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zillakarpen Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Στις 8/10/2024 στις 4:15 ΜΜ, zillakarpen είπε Επειδή είναι χρήστης εδώ και πάρα πολλά χρόνια Powerline αυτά που έχω δοκιμάσει όλα αυτά τα χρόνια είναι μόνο της DEVOLO . Δεν αναφέρεις τι ταχύτητα έχεις αλλά σίγουρα αυτή που θα φτάνει στο χώρο που θες θα είναι πιο μικρή . Εξαρτάται από την καλωδίωση . ΝΑΙ είναι βολικό αλλά δεν είναι τέλειο . Σε 1 gigabit γραμμή με 2 repeaters ένα σαν access point (Devolo 5400) και ένα σαν repeater (Devolo 3000) με οπτική επαφή μεταξύ τους και 2 xtra Devolo magic 2 έχω καταφέρει στα πιο απομακρυσμένα να έχω μέσο όρο 150-200 mbs είτε ασύρματα είτε με καλώδιο Ethernet από το Powerline . Βέβαια από το repeater αν βάλω καλώδιο Ethernet μου δίνει 800 mbs κάτι που βολεύει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα