slaughter Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Καλημέρα στην παρέα. Ψάχνω τρόπο να έχω "Remote Desktop" από το windows pc μου στο Macbook. Έχω δοκιμάσει τα ακόλουθα : TeamViewer: ήταν οκ αλλά τελευταία μου κάνει disconnects γιατί θέλει license AnyDesk : ήταν αρκετά αργό Να πω εδώ ότι δεν το θέλω για συχνή χρήση (σπάνια θα μπω - αλλά θέλω να μπορώ να μπω) και ψάχνω κάτι Free μιας και η χρήση που θα του κάνω δεν δικαιολογεί το κόστος. Τι έχετε δοκιμάσει και τι έχετε να προτείνετε; Ευχαριστώ
Λύση petran1790 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Λύση Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Καλημερα. Προσωπικα για τον ιδιο ακριβως λογο με εσενα, χρησιμοποιω το AnyDesk. Πολυ περισσοτερες δυνατοτητες απο το TeamViewer το οποιο το εχω σταματησει εδω και κατι χρονια και πηγα στο AnyDesk. Μου κανει εντυπωση το αργο που λες. Σε εμενα ειναι ΟΚ. Επισης σε ολα αυτα συνηθως την ταχυτητα και το ποσο smooth ειναι, τα καθοριζει το ποσο καλο ιντερνετ εχεις. 2
atheatos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Google remote desktop και αν είσαι στο ίδιο δίκτυο το remote desktop της Microsoft.
slaughter Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 17 minutes ago, atheatos said: αν είσαι στο ίδιο δίκτυο το remote desktop της Microsoft. Ψάχνω τρόπο να έχω "Remote Desktop" από το windows pc μου στο Macbook.
arxontas2323 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου εγω κατεληξα στο rustdesk..δεν ειναι σφαιρα αλλα ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το anydesk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα