giannis-21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Στις 23/9/2024 στις 10:57 ΜΜ, feelihipo είπε Δεν είναι παράνομο να έχει σταλεί, πληρωθεί και σταλεί και απόδειξη και να το ανακαλεσουν στη μέση της διαδρομής; Όχι απλά παράνομο.. ευθύνη έχει και η κουριερ. Ζεις βέβαια στο ελαδισταν όπου ο καθένας κάνει ότι θέλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohNickZ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 41 λεπτά πριν, giannis-21 είπε Όχι απλά παράνομο.. ευθύνη έχει και η κουριερ. Ζεις βέβαια στο ελαδισταν όπου ο καθένας κάνει ότι θέλει. Η courier δεν έχει ευθύνη καθώς ακολουθεί εντολή του πελάτη της (το κατάστημα). Δηλαδή εάν είχε κάνει λάθος το κατάστημα και είχε στείλει δέμα με αντικαταβολή ενώ ήταν προπληρωμενο δεν θα μπορούσε να αλλάξει το δέμα σε ελεύθερο μετά από εντολή του καταστήματος? Θα ήταν παράνομο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Καλά έμπλεξαν και εδώ σε φωστήρες. Η συγκεκριμένη μεταφορική αφήνει τα δέματα για εβδομάδα ολόκληρη στις αποθήκες. Καμία ενημέρωση, καμία τύχη παράδοσης. Σε 2 εβδομάδες θα ολοκληρωθεί το ταξιδάκι της οθόνης 😝... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 15 ώρες πριν, feelihipo είπε Γιατί; Γιατι μου εχει τυχει ξανα σε παραγγελια απο αυτους. Τωρα δυο μερες δεν ξερουν αν υπαρχει το προιον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Αν δεν λέει άμεση διαθεσιμότητα έτσι πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, LLLEFTERIS said: Γιατι μου εχει τυχει ξανα σε παραγγελια απο αυτους. Τωρα δυο μερες δεν ξερουν αν υπαρχει το προιον. Το ίδιο έγραφε τότε (Φεβ. 2020) με την AOC 24G2 που πήρε το μισό φόρουμ. Παραλάβαμε όλοι. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από 7nisiotis 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Γιατι μου εχει τυχει ξανα σε παραγγελια απο αυτους. Τωρα δυο μερες δεν ξερουν αν υπαρχει το προιον. αφου γραφει κατοπιν παραγγελιας το ξερεις απο πριν οτι θα καθυστερήσει λιγο(η και πολυ) , γι αυτο αλλωστε εχει την καλη τιμη γιατι ειναι pre-order ουσιαστικα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Είναι VRR; Δηλαδή, συμβατή με nvidia κάρτες; Δεν το διευκρινίζουν στο site. Αν τελικά είναι συμβατή, υπάρχει κάποιο μειονέκτημα σε σχέση με τις Gsync certified; Στις 20/9/2024 στις 9:22 ΜΜ, Tlykog είπε Είναι σοβαρό, αλλά όχι πολύ αναλυτικό. Θεωρώ σωστά τα reviews του rtings, αλλά δεν την έχουν κάνει ακόμα και περιμένω. Ότι έγραψα είναι από προσωπική μου εμπειρία και δεν είμαι σε καμία περίπτωση ειδικός. Το θέμα είναι ότι και ο γιαπωνέζος δεν έχει σωστό review συνολικά και πολλά ερωτηματικά... μερικά τα έθεσα στο προηγούμενο post. Δεν αγχώνομαι, γιατί δεν έχω κάποιο κέρδος και ούτε είμαι από τους ανθρώπους που έχουν τη λογική "ότι αγοράζω είναι το καλύτερο". Προφανώς και έχω κάνει λάθος αγορές. Εδώ όμως θεωρώ ότι δεν είμαι σε αυτή την περίπτωση. Όντως το VFM είναι απίστευτο. Αν δεις στην κατηγορία τιμής καταλαβαίνεις πόσο μπροστά είναι από τον ανταγωνισμό. Μόλις παραλάβεις, ενεργοποίησε, μέσω του μενού, το hdr, βάλε ένα hdr βίντεο και απόλαυσε... Μετά από αυτό, σκέψου πόσα πλήρωσες... Το χαμόγελο θα πάει από αυτί σε αυτί... 😄 Γενικά δεν έχω ευαισθησία με το flickering, αλλά μου έχουν τύχει περιπτώσεις, όπως η οθόνη που σου γράφω τώρα, που είναι κουραστική. Ένα απλό VA panel, 27in στα 75Hz. Λογικό και αναμενόμενο. Με την πρώτη ευκαιρία θα την αλλάξω και αυτή. Η προηγούμενη οθόνη μου, που αντικατέστησε η Xiaomi G pro 27i, ήταν ένα αρκετά ποιοτικό IPS πανελ 24in της LG με μεγιστη ανάλυση 4Κ, 60Hz (τη δούλευα στα 75Hz, χωρίς πρόβλημα), με κόστος αγοράς περίπου 300€ το 2017. Ήταν πολύ ξεκούραστη, το ίδιο με την Xiaomi, τα χρώματα ήταν σχεδόν το ίδιο καλά, αλλά χωρίς το HDR το εύρος τους πιο περιορισμένο. Η διαφορά τεράστια παρόλο που ήταν και αυτή ποιοτική. Η άλλη οθόνη που δουλεύω είναι ενός Macbook M3 pro (mini Led), η οποία είναι πάρα πολύ ξεκούραστη και ποιοτική. Οπότε, έχω ένα εύρος εμπειρίας σε καθημερινή βάση. Η Xiaomi είναι πολύ κοντά στην οθόνη του Macbook και είναι και ένας λόγος που την πήρα. Όταν δούλευα με το Macbook docked, ξενέρωνα με τη διαφορά απεικόνισης, σε σχέση με την οθόνη του Macbook. Τώρα με τη Xiaomi, όχι. Δεν είναι το ίδιο καλό με του Macbook, αλλά είναι τόσο κοντά... Στο σερφάρισμα στο νετ, σε χαμηλές φωτεινότητες με και χωρίς FALD πώς είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 18 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Είναι VRR; Δηλαδή, συμβατή με nvidia κάρτες; Δεν το διευκρινίζουν στο site. Αν τελικά είναι συμβατή, υπάρχει κάποιο μειονέκτημα σε σχέση με τις Gsync certified; Στο σερφάρισμα στο νετ, σε χαμηλές φωτεινότητες με και χωρίς FALD πώς είναι; Πολύ καλή ερώτηση, γενικά αναφέρουν στο reddit ότι παίζει κανονικά VRR+HDR με local dimming, δεν αναφέρουν όμως για gsync support και με τι κάρτες το δοκίμασαν. Για τις χαμηλές-μεσαίες φωτεινότητες με FALD επίσης λένε ότι είναι οκ, στις υψηλές υπάρχει blooming. Δυστηχώς δεν υπάρχει ένα σωστό αναλυτικό review από κάποιο γνωστό site, το Rtings έχει απαντήσει σε ερώτηση από χρήστη, ότι δεν κάνουν review ότι δεν μπορούν να αγοράσουν επίσημα στις ΗΠΑ. Ακόμα και στα 400 που το παίρνεις άμεσα από τις αλυσίδες είναι καλό value και δεν έχει εναλλακτική, ανεβαίνεις μετά στα 670 για το AOC Agon AG276QZD2 OLED. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 31 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Είναι VRR; Δηλαδή, συμβατή με nvidia κάρτες; Δεν το διευκρινίζουν στο site. Αν τελικά είναι συμβατή, υπάρχει κάποιο μειονέκτημα σε σχέση με τις Gsync certified; Στο σερφάρισμα στο νετ, σε χαμηλές φωτεινότητες με και χωρίς FALD πώς είναι; Εδώ θα βρεις αρκετές απαντήσεις και είναι όλες σωστές, μιας και είναι από το επίσημο site: https://www.mi.com/global/support/faq/details/KA-208152 Στην πρώτη σου ερώτηση: Χωρίς να έχω πειράξει κάτι από τα default, το σερφάρισμα στο νετ, σε χαμηλές φωτεινότητες είναι ξεκούραστη με καλή ποιότητα εικόνας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, Razor333 είπε Πολύ καλή ερώτηση, γενικά αναφέρουν στο reddit ότι παίζει κανονικά VRR+HDR με local dimming, δεν αναφέρουν όμως για gsync support και με τι κάρτες το δοκίμασαν. Για τις χαμηλές-μεσαίες φωτεινότητες με FALD επίσης λένε ότι είναι οκ, στις υψηλές υπάρχει blooming. Δυστηχώς δεν υπάρχει ένα σωστό αναλυτικό review από κάποιο γνωστό site, το Rtings έχει απαντήσει σε ερώτηση από χρήστη, ότι δεν κάνουν review ότι δεν μπορούν να αγοράσουν επίσημα στις ΗΠΑ. Ακόμα και στα 400 που το παίρνεις άμεσα από τις αλυσίδες είναι καλό value και δεν έχει εναλλακτική, ανεβαίνεις μετά στα 670 για το AOC Agon AG276QZD2 OLED. Ο Νο1 λόγος που πας σε OLED είναι η εξάλειψη του backlight bleeding των άκρων σε μισοσκοτεινές σκηνές. Όχι τόσο τα υπόλοιπα. Εκεί τα 1152 zones αρκούν αφού μιλάμε για 2009 cm^2 στις 27" διά 1152 =1,74cm^2 επιφάνεια ζώνης. Εκείνο που με προβλημάτισε τώρα είναι η άνεση σε μακροχρόνια ανάγνωση κειμένων. Παρατήρησα όμως και σε πολύ ακριβότερο μοντέλα flickering στο ίδιο review. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Razor333 είπε Πολύ καλή ερώτηση, γενικά αναφέρουν στο reddit ότι παίζει κανονικά VRR+HDR με local dimming, δεν αναφέρουν όμως για gsync support και με τι κάρτες το δοκίμασαν. Για τις χαμηλές-μεσαίες φωτεινότητες με FALD επίσης λένε ότι είναι οκ, στις υψηλές υπάρχει blooming. Δυστηχώς δεν υπάρχει ένα σωστό αναλυτικό review από κάποιο γνωστό site, το Rtings έχει απαντήσει σε ερώτηση από χρήστη, ότι δεν κάνουν review ότι δεν μπορούν να αγοράσουν επίσημα στις ΗΠΑ. Ακόμα και στα 400 που το παίρνεις άμεσα από τις αλυσίδες είναι καλό value και δεν έχει εναλλακτική, ανεβαίνεις μετά στα 670 για το AOC Agon AG276QZD2 OLED. Ο πιο σοβαρός ανταγωνιστής της, στην κατηγορία τιμής είναι αυτή: https://www.skroutz.gr/s/49016123/AOC-Q27G3XMN-BK-VA-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-180Hz-me-CHrono-Apokrisis-1ms-GTG.html η οποία είναι mini led με VA πανελ. Πολύ καλή ποιότητα εικόνας, πολύ λιγότερες ζώνες led (336 vs 1152), με καλύτερη αντίθεση και πάρα πολύ καλή ποιότητα εικόνας συνολικά, αλλά δεν κάνεις για games, μιας και έχει ghosting, λογικό για VA, ακόμα και σε ποιοτικά πανελς, όπως αυτής. Σε αυτή την τιμή δεν έχει αντίπαλο. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από Tlykog 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Τελικά ΔΕΝ υποστηρίζει VRR. Άρα το FG πάει στράφι. Δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, pirmen56 είπε Ο Νο1 λόγος που πας σε OLED είναι η εξάλειψη του backlight bleeding των άκρων σε μισοσκοτεινές σκηνές. Όχι τόσο τα υπόλοιπα. Εκεί τα 1152 zones αρκούν αφού μιλάμε για 2009 cm^2 στις 27" διά 1152 =1,74cm^2 επιφάνεια ζώνης. Εκείνο που με προβλημάτισε τώρα είναι η άνεση σε μακροχρόνια ανάγνωση κειμένων. Παρατήρησα όμως και σε πολύ ακριβότερο μοντέλα flickering στο ίδιο review. Πραγματικά δεν παρατήρησα καθόλου flickering, ούτε με κούρασε, ακόμα και μετά από ώρες. Βέβαια, δεν είμαι και ο πιο αντικειμενικός, μιας και ανήκω στην κατηγορία ανθρώπων που δεν επηρρεάζονται ιδιαίτερα από το flickering. Το καταλαβαίνω σαν κούραση μετά από πολύωρη χρήση. 1 λεπτό πριν, pirmen56 είπε Τελικά ΔΕΝ υποστηρίζει VRR. Άρα το FG πάει στράφι. Δυστυχώς. Ποιο FG; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Tlykog είπε Πραγματικά δεν παρατήρησα καθόλου flickering, ούτε με κούρασε, ακόμα και μετά από ώρες. Βέβαια, δεν είμαι και ο πιο αντικειμενικός, μιας και ανήκω στην κατηγορία ανθρώπων που δεν επηρρεάζονται ιδιαίτερα από το flickering. Το καταλαβαίνω σαν κούραση μετά από πολύωρη χρήση. Ποιο FG; Frame Generation. Χωρίς VRR έστω θα έχεις tearing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις