Tlykog Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, aki είπε Δυστυχώς έχει PWM και αρκετά έντονο μάλιστα. και η αυξομείωση σε αναλογικά με άλλες οθόνες Πως είναι η εικόνα με τη χρήση Local Dimming; Λένε ότι είναι σκοτεινή και πολύ κάτω από το αναμενόμενο value μέχρι και τα 500nits, αλλά δε ξέρω αν το πρόβλημα είναι στο Calibration του tester, γιατί αναφέρει ότι είχε το Brightness σε value 20 (φαντάζομαι από τα 100). Την έχεις δοκιμάσει δίπλα σε OLED οθόνη; Δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα κόπωσης στα μάτια μου. Δεν θα πιστέψω ένα τύπο που λέγεται Jisaku Hibi και έχει κανάλι με 858 εγγεγραμμένους και είναι γιαπωνέζος, που κάνει review κινέζικο προϊόν και χρησιμοποιεί γιαπωνέζικα προϊόντα για σύγκριση με πολλαπλάσια αξία... Εκτός αυτού το flickering εξαρτάται από τον ρυθμό ανανέωσης (ο τύπος χρησιμοποιεί 144Hz και όχι τα 180 της οθόνης), από το καλώδιο σύνδεσης πχ dp και όχι hdmi (νόμίζω ότι χρησιμοποιεί hdmi, αφού τρέχει μόνο στα 144Hz, που είναι το μέγιστο του hdmi) και από τη ρύθμιση του overdrive. Δεν ξέρω αν έχει τις γνώσεις ή το σωστό εξοπλισμό για να έχει σωστές μετρήσεις. Θα το δω αργότερα από κάποια πιο σοβαρή πηγή πχ rtings. Αν θέλεις ένα πιο σοβαρό review, δες εδώ: https://tomshardware.com/monitors/gaming-monitors/xiaomi-g-pro-27i-27-inch-qhd-180-hz-gaming-monitor-review Το local dimming είναι πολύ καλό. Δεν έχω παράπονο. Στο baldur s gate 3, που έχει ειδική ρύθμιση για hdr, το παιχνίδι... είναι σαν να παίζεις άλλο παιχνίδι. Σε καμία IPS, σε αυτά τα χρήματα δεν θα δεις καλύτερο hdr. Την έχω δεί δίπλα σε mini led του Macbook pro M3 pro, η οποία έχει 10.000 leds και είναι πάρα πολύ ποιοτική. Οι διαφορές μικρές, όμως εκεί μιλάμε για ένα πολύ ακριβο προϊόν. Σε hdr πάρα πολύ μικρή διαφορά. Ακόμα δεν το πιστεύω ότι την αγόρασα μόλις 400€... Oled έχω σε άλλες συσκευές, αλλά δεν τις έβαλα δίπλα δίπλα. Τέλος, να πω ότι είναι καλό να θέτουμε ρεαλιστικούς στόχους. Πχ η Sony 27” INZONE M9 κοστίζει +50% παραπάνω στο amazon(650€ περίπου, σε προσφορα από τα 900€ αρχικής τιμής), αν συγκρίνεις με τιμή e-shop.gr (329€), τότε η τιμή της είναι σχεδόν διπλάσια (ή τριπλάσια από την αρχική τιμή). H BenQ MOBIUZ EX321UX κοστίζει σχεδόν τετραπλάσια χρήματα (1200€ περίπου). H Titan army P32a6v... τί να πω; Δε θα την έπαιρνα, έχει λιγότερα leds και μεγαλύτερη επιφάνεια, αρα και χειρότερο blooming. Θεωρώ ότι δεν έχει σοβαρό ανταγωνισμό στην τιμή αυτή. Σε καμία περίπτωση δεν είναι τέλεια. Ποτέ δεν έγραψα κάτι τέτοιο, απλά αν θέλεις να πάρεις κα΄τι πραγματικά ανώτερο από αυτή θα πρέπει να δώσεις διπλάσια και τριπλάσια χρήματα. Στην κατηγορία τιμής όλες οι άλλες επιλογές είναι συνολικά αρκετά χειρότερες και ελάχιστες έχουν τη δυναότητα προβολής πραγματικού HDR, δηλαδή HDR1000 και άνω. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από Tlykog 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manthos_27 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Απλά να αναφέρω οτι εχω παραλάβει σε ολα τα λάθη που έχει κάνει ο Γερμανός και δεν θα ξεχάσω τοτε που είχε βαλει το. xbox one s στα 119 οταν στα υπόλοιπα μαγαζιά το δινανε στα 270 και παταλαβανε αρκετοί γιατί την ανεβασα εδω στις προσφορές! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aki Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tlykog είπε Δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα κόπωσης στα μάτια μου. Δεν θα πιστέψω ένα τύπο που λέγεται Jisaku Hibi και έχει κανάλι με 858 εγγεγραμμένους και είναι γιαπωνέζος, που κάνει review κινέζικο προϊόν και χρησιμοποιεί γιαπωνέζικα προϊόντα για σύγκριση με πολλαπλάσια αξία... Εκτός αυτού το flickering εξαρτάται από τον ρυθμό ανανέωσης (ο τύπος χρησιμοποιεί 144Hz και όχι τα 180 της οθόνης), από το καλώδιο σύνδεσης πχ dp και όχι hdmi (νόμίζω ότι χρησιμοποιεί hdmi, αφού τρέχει μόνο στα 144Hz, που είναι το μέγιστο του hdmi) και από τη ρύθμιση του overdrive. Δεν ξέρω αν έχει τις γνώσεις ή το σωστό εξοπλισμό για να έχει σωστές μετρήσεις. Θα το δω αργότερα από κάποια πιο σοβαρή πηγή πχ rtings. Αν θέλεις ένα πιο σοβαρό review, δες εδώ: https://tomshardware.com/monitors/gaming-monitors/xiaomi-g-pro-27i-27-inch-qhd-180-hz-gaming-monitor-review Το local dimming είναι πολύ καλό. Δεν έχω παράπονο. Στο baldur s gate 3, που έχει ειδική ρύθμιση για hdr, το παιχνίδι... είναι σαν να παίζεις άλλο παιχνίδι. Σε καμία IPS, σε αυτά τα χρήματα δεν θα δεις καλύτερο hdr. Την έχω δεί δίπλα σε mini led του Macbook pro M3 pro, η οποία έχει 10.000 leds και είναι πάρα πολύ ποιοτική. Οι διαφορές μικρές, όμως εκεί μιλάμε για ένα πολύ ακριβο προϊόν. Σε hdr πάρα πολύ μικρή διαφορά. Ακόμα δεν το πιστεύω ότι την αγόρασα μόλις 400€... Oled έχω σε άλλες συσκευές, αλλά δεν τις έβαλα δίπλα δίπλα. Τέλος, να πω ότι είναι καλό να θέτουμε ρεαλιστικούς στόχους. Πχ η Sony 27” INZONE M9 κοστίζει +50% παραπάνω στο amazon(650€ περίπου, σε προσφορα από τα 900€ αρχικής τιμής), αν συγκρίνεις με τιμή e-shop.gr (329€), τότε η τιμή της είναι σχεδόν διπλάσια (ή τριπλάσια από την αρχική τιμή). H BenQ MOBIUZ EX321UX κοστίζει σχεδόν τετραπλάσια χρήματα (1200€ περίπου). H Titan army P32a6v... τί να πω; Δε θα την έπαιρνα, έχει λιγότερα leds, αρα και χειρότερο blooming. Θεωρώ ότι δεν έχει σοβαρό ανταγωνισμό στην τιμή αυτή. Σε καμία περίπτωση δεν είναι τέλεια. Ποτέ δεν έγραψα κάτι τέτοιο, απλά αν θέλεις να πάρεις κα΄τι πραγματικά ανώτερο από αυτή θα πρέπει να δώσεις διπλάσια και τριπλάσια χρήματα. Στην κατηγορία τιμής όλες οι άλλες επιλογές είναι συνολικά αρκετά χειρότερες και ελάχιστες έχουν τη δυναότητα προβολής πραγματικού HDR, δηλαδή HDR1000 και άνω. Μα το Tom's Hardware δεν έχει σοβαρό review, γι' αυτό έψαξα και βρήκα το Γιαπωνέζικο, το οποίο είναι τόσο αναλυτικό που διαπίστωσα ακριβώς ποια είναι τα προβλήματα στα οποία το Tom's κάνει απλώς αναφορές. Το κανάλι στο YouTube απλά συνοδεύει το γραπτό review, δεν είναι για subscriptions. Προσωπικά το βρήκα χρήσιμο που την σύγκρινε με QD-OLED γιατί τα 330€ (του eshop) είναι μόλις τα μισά από μια QD-OLED 27" 240hz της Agon στα 670€ και ξέρεις τι χάνεις. Ελπίζω ότι έχει κάνει κάποιο λάθος ο Ιάπωνας γιατί έχει αρκετά προβληματάκια αν διαβάσεις το Review (google translate JP->Eng). BTW, μην αγχώνεσαι, μου πούλησες ήδη την οθόνη, την έχω παραγγείλει. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από aki 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ρε σεις τι έγινε. Ενώ μιλήσαμε με την κοπέλα στο τηλέφωνο της εξυπηρέτησης παραγγελιών, στις 2 το μεσημέρι και μου ανέφερε ακύρωση, μου την έστειλαν βλέπω;! Έχω κωδικό αποστολής*, προχώρησε στην εξέλιξη παραγγελίας (3ο βήμα - Αποστολή) στο λογαριασμό, έλαβα μέιλ στις 20:05 με κωδικό αποστολής και SMS κανονικά προ ολίγων λεπτών και μάλιστα στη σελίδα της μεταφορικής δείχνει πως έφυγε από αποθήκες 'CC COSMOTE ΑΥΛΩΝΑ' με προορισμό τη περιοχή μου (νησί) στις 7 παρά! (έγινε επιστροφή και των πόντων βλέπω στην εφαρμογή) Τι φάση ;🤷 Μάλλον είχε προλάβει να προωθηθεί το αίτημα, είχαν εκτυπώσει και τα παραστατικά αποστολής και στο τσακ θα έπεσε σύρμα "φέρε το πίσω!"; Μάλλον, αύριο, θεωρώ θα πρέπει να φαίνεται επιστροφή στη βάση και επίσημη 2πλη ακυράρα. (*courier center μεταφορική) — 20 Σεπ 2024 18:10 CC COSMOTE ΑΥΛΩΝΑ Παραλαβή όλων των τεμαχίων της αποστολής στο κατάστημα παραλαβής: CC COSMOTE ΑΥΛΩΝΑ — 20 Σεπ 2024 18:58 CC COSMOTE ΑΥΛΩΝΑ Αναχώρηση από κατάστημα ___________ @GlikosΓια τσεκαρε συνάδελφε τα μέιλ σου και εσυ μήπως είχες ίδια συμπεριφορά παρότι ήσουν με αντικαταβολή Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από 7nisiotis 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, aki είπε Μα το Tom's Hardware δεν έχει σοβαρό review, γι' αυτό έψαξα και βρήκα το Γιαπωνέζικο, το οποίο είναι τόσο αναλυτικό που διαπίστωσα ακριβώς ποια είναι τα προβλήματα στα οποία το Tom's κάνει απλώς αναφορά. Το κανάλι στο YouTube απλά συνοδεύει το γραπτό review, δεν είναι για subscriptions. Προσωπικά το βρήκα χρήσιμο που την σύγκρινε με QD-OLED γιατί τα 330€ (του eshop) είναι μόλις τα μισά από μια QD-OLED 27" 240hz της Agon στα 670€ και ξέρεις τι χάνεις. Ελπίζω ότι έχει κάνει κάποιο λάθος ο Ιάπωνας γιατί έχει αρκετά προβληματάκια αν διαβάσεις το Review (google translate JP->Eng). BTW, μην αγχώνεσαι, μου πούλησες ήδη την οθόνη, την έχω παραγγείλει. Είναι σοβαρό, αλλά όχι πολύ αναλυτικό. Θεωρώ σωστά τα reviews του rtings, αλλά δεν την έχουν κάνει ακόμα και περιμένω. Ότι έγραψα είναι από προσωπική μου εμπειρία και δεν είμαι σε καμία περίπτωση ειδικός. Το θέμα είναι ότι και ο γιαπωνέζος δεν έχει σωστό review συνολικά και πολλά ερωτηματικά... μερικά τα έθεσα στο προηγούμενο post. Δεν αγχώνομαι, γιατί δεν έχω κάποιο κέρδος και ούτε είμαι από τους ανθρώπους που έχουν τη λογική "ότι αγοράζω είναι το καλύτερο". Προφανώς και έχω κάνει λάθος αγορές. Εδώ όμως θεωρώ ότι δεν είμαι σε αυτή την περίπτωση. Όντως το VFM είναι απίστευτο. Αν δεις στην κατηγορία τιμής καταλαβαίνεις πόσο μπροστά είναι από τον ανταγωνισμό. Μόλις παραλάβεις, ενεργοποίησε, μέσω του μενού, το hdr, βάλε ένα hdr βίντεο και απόλαυσε... Μετά από αυτό, σκέψου πόσα πλήρωσες... Το χαμόγελο θα πάει από αυτί σε αυτί... 😄 Γενικά δεν έχω ευαισθησία με το flickering, αλλά μου έχουν τύχει περιπτώσεις, όπως η οθόνη που σου γράφω τώρα, που είναι κουραστική. Ένα απλό VA panel, 27in στα 75Hz. Λογικό και αναμενόμενο. Με την πρώτη ευκαιρία θα την αλλάξω και αυτή. Η προηγούμενη οθόνη μου, που αντικατέστησε η Xiaomi G pro 27i, ήταν ένα αρκετά ποιοτικό IPS πανελ 24in της LG με μεγιστη ανάλυση 4Κ, 60Hz (τη δούλευα στα 75Hz, χωρίς πρόβλημα), με κόστος αγοράς περίπου 300€ το 2017. Ήταν πολύ ξεκούραστη, το ίδιο με την Xiaomi, τα χρώματα ήταν σχεδόν το ίδιο καλά, αλλά χωρίς το HDR το εύρος τους πιο περιορισμένο. Η διαφορά τεράστια παρόλο που ήταν και αυτή ποιοτική. Η άλλη οθόνη που δουλεύω είναι ενός Macbook M3 pro (mini Led), η οποία είναι πάρα πολύ ξεκούραστη και ποιοτική. Οπότε, έχω ένα εύρος εμπειρίας σε καθημερινή βάση. Η Xiaomi είναι πολύ κοντά στην οθόνη του Macbook και είναι και ένας λόγος που την πήρα. Όταν δούλευα με το Macbook docked, ξενέρωνα με τη διαφορά απεικόνισης, σε σχέση με την οθόνη του Macbook. Τώρα με τη Xiaomi, όχι. Δεν είναι το ίδιο καλό με του Macbook, αλλά είναι τόσο κοντά... Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από Tlykog 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε @GlikosΓια τσεκαρε συνάδελφε τα μέιλ σου και εσυ μήπως είχες ίδια συμπεριφορά παρότι ήσουν με αντικαταβολή Ω καλά ότι να'ναι οι τύποι εκεί. 😄 Εγώ δεν έχω κάποιο μέιλ πάντως και στον λογαριασμό μου στο site την συγκεκριμένη παραγγελία την δείχνει καταχωρημένη. Υποθέτω είναι θέμα χρόνου να την δείξει ακυρωμένη ή απλά να μείνει έτσι στάσιμη, αφού ο τύπος στο τηλ μου είπε ότι πρόκειται για συστηματικό λάθος (και καλά). Μακάρι να την παραλάβεις πάντως.. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από Glikos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 13 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Ρε σεις τι έγινε. Ενώ μιλήσαμε με την κοπέλα στο τηλέφωνο της εξυπηρέτησης παραγγελιών, στις 2 το μεσημέρι και μου ανέφερε ακύρωση, μου την έστειλαν βλέπω;! Έχω κωδικό αποστολής*, προχώρησε στην εξέλιξη παραγγελίας (3ο βήμα - Αποστολή) στο λογαριασμό, έλαβα μέιλ στις 20:05 με κωδικό αποστολής και SMS κανονικά προ ολίγων λεπτών και μάλιστα στη σελίδα της μεταφορικής δείχνει πως έφυγε από αποθήκες 'CC COSMOTE ΑΥΛΩΝΑ' με προορισμό τη περιοχή μου (νησί) στις 7 παρά! (έγινε επιστροφή και των πόντων βλέπω στην εφαρμογή) Τι φάση ;🤷 Μάλλον είχε προλάβει να προωθηθεί το αίτημα, είχαν εκτυπώσει και τα παραστατικά αποστολής και στο τσακ θα έπεσε σύρμα "φέρε το πίσω!"; Μάλλον, αύριο, θεωρώ θα πρέπει να φαίνεται επιστροφή στη βάση και επίσημη 2πλη ακυράρα. (*courier center μεταφορική) — 20 Σεπ 2024 18:10 CC COSMOTE ΑΥΛΩΝΑ Παραλαβή όλων των τεμαχίων της αποστολής στο κατάστημα παραλαβής: CC COSMOTE ΑΥΛΩΝΑ — 20 Σεπ 2024 18:58 CC COSMOTE ΑΥΛΩΝΑ Αναχώρηση από κατάστημα ___________ @GlikosΓια τσεκαρε συνάδελφε τα μέιλ σου και εσυ μήπως είχες ίδια συμπεριφορά παρότι ήσουν με αντικαταβολή Μη πάρεις τηλέφωνο Γερμανό να μάθεις λεπτομέρειες.Μπορει και να παραλάβεις.Να τους ξέφυγε η δική σου παραγγελία από λάθος και να παραδωθει.Ευχομαι να παραλάβεις. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Εμένα πριν λίγο προχώρησε ''σε επεξεργασία''. Ακόμα να την ακυρώσουν, περιμένω λογικά να το κάνουν αν όχι σήμερα από βδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 8 minutes ago, Glikos said: Εμένα πριν λίγο προχώρησε ''σε επεξεργασία''. Ακόμα να την ακυρώσουν, περιμένω λογικά να το κάνουν αν όχι σήμερα από βδομάδα. Έλαβες τίποτα sms ή μέιλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Έλαβες τίποτα sms ή μέιλ; Τα αρχικά μέιλς ότι καταχωρήθηκε η παραγγελία τα έσβησα μιας που θα την ακυρώνανε, από κει και πέρα δεν έχω λάβει κάτι άλλο. Το πρωί ήταν πάντως σε στάδιο ''καταχωρημένη'' και λίγο πριν προχώρησε ''σε επεξεργασία'', φορτώνει το εικονίδιο δλδ δεν έχει γίνει πράσινο να προχωρήσει παρακάτω. Αμφιβάλλω αν προχωρήσει πάντως. Μακάρι να παραλάβεις, ειδικά αν σου έχει έρθει και sms. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από Glikos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Update : H κατάσταση της παραγγελίας στον λογαριασμό μου στο site άλλαξε σε ''Αποστολή από αποθήκη'' και μου ήρθε και το σχετικό μέιλ. Οπότε περιμένω να δω από Δευτέρα.. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από Glikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Με το καλο να παραλάβετε.απλα πριν πληρωσετε να τσεκαρετε οτι ειναι το σωστο μοντελο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Thanks, μακάρι. Μου ήρθε και άλλο μέιλ με τους όρους της εγγύησης και την απόδειξη σε pdf και γράφει όντως το μοντέλο αυτό. Αλλά όταν (και αν τελικά) παραλάβω από το κατάστημα θα τσεκάρω την συσκευασία να το σιγουρέψω. Πιθανό να φάω άκυρο τελευταία στιγμή και να έχει απλά κολλήσει το σύστημα, τι να πω δεν ξέρω. Θα ενημερώσω πάντως, ίδωμεν. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από Glikos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 41 λεπτά πριν, Glikos είπε Thanks, μακάρι. Μου ήρθε και άλλο μέιλ με τους όρους της εγγύησης και την απόδειξη σε pdf και γράφει όντως το μοντέλο αυτό. Αλλά όταν (και αν τελικά) παραλάβω από το κατάστημα θα τσεκάρω την συσκευασία να το σιγουρέψω. Πιθανό να φάω άκυρο τελευταία στιγμή και να έχει απλά κολλήσει το σύστημα, τι να πω δεν ξέρω. Θα ενημερώσω πάντως, ίδωμεν. Παιζει και να την παρεις αλλα αν δεν το ειχες ποσταρει εδω θα την έπαιρνες σίγουρα πιστευω , γιατι οταν προκειται για λαθος τιμη και γινει γνωστο σε φορουμ πεφτουν πολλες παραγγελίες και το υποψιάζονται οτι κατι δεν παει καλα με το προιον . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Votritis είπε Παιζει και να την παρεις αλλα αν δεν το ειχες ποσταρει εδω θα την έπαιρνες σίγουρα πιστευω , γιατι οταν προκειται για λαθος τιμη και γινει γνωστο σε φορουμ πεφτουν πολλες παραγγελίες και το υποψιάζονται οτι κατι δεν παει καλα με το προιον . Ναι ισχύει, απλά όταν την πόσταρα δεν ξέρω αν πρόλαβε να την πάρει άλλος γιατί νομίζω εξαντλήθηκε αμέσως μετά και επίσης άλλαξαν και την τιμή. Η προσφορά/λάθος τιμή είχε αναρτηθεί νωρίτερα στο site του Γερμανού οπότε θεωρώ θα είχαν ήδη πέσει πολλές παραγγελίες. Απλά όπως είπα και πριν την πόσταρα μπας και την προλάβει έστω και ένας. Θα δούμε από βδομάδα πάντως, ακόμα έχω τις αμφιβολίες μου. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από Glikos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις