Glikos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Όποιος προλάβει παιδιά...Η τιμή κανονικά είναι 400 ευρώ. Ίσως είναι λάθος συστήματος, πάντως εγώ έριξα μια παραγγελία και ότι γίνει. Χαμηλή διαθεσιμότητα λέει. ΓΕΡΜΑΝΟΣ : https://www.germanos.gr/product/laptops-peripherals/computers-peripherals/monitors/xiaomi-mini-led-gaming-monitor-g-pro-27i-27/?productId=20435395&fname=&fvalue= Xiaomi : https://www.mistore-greece.gr/Products/Accessories/Monitors/xiaomi-gaming-monitor-g-pro-27i.aspx Skroutz : https://www.skroutz.gr/s/55717745/Xiaomi-G-Pro-27i-IPS-HDR-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-180Hz-me-CHrono-Apokrisis-1ms-GTG.html Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από Glikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eselor Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μη διαθέσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Ναι τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Έλεος 1 κομμάτι είχαν? Αν και το κόβω για άκυρο. Θα ενημερώσω ότι γίνει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Κλικ να μαζευουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε Κλικ να μαζευουμε. Τι εννοείς φίλε μου? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 8 λεπτά πριν, Glikos είπε Τι εννοείς φίλε μου? για το γερμανο το λεει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Παιδιά, είναι οθόνη mini LED IPS... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΒΙΤΡΙΝΑΣ... Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν πρόκειται να πέσει σε αυτή την τιμή. Την έχω την οθόνη και είναι σαν OLED. Βαθιά μάυρα, απίθανη εικόνα και γενικότερα, ακόμα και στα 400€ είναι σκέτη ληστεία. Η τιμή του ανταγωνισμού με παρόμοια χαρακτηριστικά είναι 100 και πλέον ευρώ πάνω. Κοντά στα 129€ βρίσκεται η τιμή του απλού μοντέλου: https://www.skroutz.gr/s/48746923/Xiaomi-A27i-IPS-Monitor-27-FHD-1920x1080-me-CHrono-Apokrisis-6ms-GTG.html και προφανώς ο Γερμανός εννοεί αυτή. Πάντως, δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την G pro 27i. Όποιος θέλει μία τρομερή οθόνη σε πάρα πολύ καλή τιμή, πάρτε τη στα 400€. Δε θα πιστεύετε στα μάτια όταν τη δείτε να δουλεύει... Ειδικά το HDR είναι όνειρο... Μετά την οθόνη του Macbook pro, ίδιας τεχνολογίας, αλλά με περισσότερες ζώνες led, είναι ότι καλύτερο έχω δει στη ζωή μου σε monitor υπολογιστή. Είναι 90% απόδοση μιας καλής OLED. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από Tlykog 6 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Antretng είπε για το γερμανο το λεει Ναι σωστά. Μόλις την είδα σκέφτηκα ότι ίσως πρόκειται για λάθος αλλά λέω ας ρίξω μια παραγγελία και ας την ποστάρω και ότι γίνει. Μπορεί και για κράχτης βέβαια να την έβαλαν. Κάτι τέτοια κουλά με τόσο χαμηλές τιμές τα έχει ξανακάνει και έχει τύχει να τσιμπήσω κάτι καλά πραγματάκια ανα καιρούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Glikos είπε Ναι σωστά. Μόλις την είδα σκέφτηκα ότι ίσως πρόκειται για λάθος αλλά λέω ας ρίξω μια παραγγελία και ας την ποστάρω και ότι γίνει. Μπορεί και για κράχτης βέβαια να την έβαλαν. Κάτι τέτοια κουλά με τόσο χαμηλές τιμές τα έχει ξανακάνει και έχει τύχει να τσιμπήσω κάτι καλά πραγματάκια ανα καιρούς. To "ίσως" γιατί; Είναι 100% λάθος. Ούτε στη Xiaomi δε στοιχίζει τόσο να την παράγει. 22 λεπτά πριν, Glikos είπε Έλεος 1 κομμάτι είχαν? Αν και το κόβω για άκυρο. Θα ενημερώσω ότι γίνει.. Κανένα δεν είχαν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 17 λεπτά πριν, Glikos είπε Τι εννοείς φίλε μου? Για τον Γερμανο οπως απαντησε και ο φιλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morfeas-dsl- Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Εγώ πάντως ότι έχω πάρει προσφορά από Γερμανό μου το έχουν στείλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Tlykog είπε To "ίσως" γιατί; Είναι 100% λάθος. Ούτε στη Xiaomi δε στοιχίζει τόσο να την παράγει. 9 λεπτά πριν, Tlykog είπε Κανένα δεν είχαν.... Και εγώ για άκυρο το βλέπω, αλλά επειδή μου έχει τύχει στο παρελόν (και από Γερμανό και από Public) να παραλάβω προιόντα σε τιμή χώμα λόγω λάθους, λέω δεν χάνω κάτι ας δοκιμάσω. Βέβαια πολύ πιθανό να εννοούσαν την οθόνη στο link που έβαλες, οπότε σε αυτήν την περίπτωση θα τους πω ότι δεν θα παραλάβω. 16 λεπτά πριν, Antretng είπε για το γερμανο το λεει 8 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Για τον Γερμανο οπως απαντησε και ο φιλος. Ναι σωστά. Τα κάνει και ο Κώτσος κάτι τέτοια... Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από Glikos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Λαθος τιμη ειναι αλλα παιζει και να το παρεις , εχω πετύχει και εγω στο παρελθον λαθος τιμη προϊόν 150Ε κατω απο την κανονική στο Γερμανο και μου το εστειλαν αλλα οταν ειναι προφανες οτι προκειται για λαθος και οχι προσφορα μην το ποσταρετε δεν υπαρχει λογος . Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από Votritis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Votritis είπε Λαθος τιμη ειναι αλλα παιζει και να το παρεις , εχω πετύχει και εγω στο παρελθον λαθος τιμη προϊόν 150Ε κατω απο την κανονική στο Γερμανο και μου το εστειλαν αλλα οταν ειναι προφανες οτι προκειται για λαθος και οχι προσφορα μην το ποσταρετε δεν υπαρχει λογος . Την ανέβασα μπας και προλάβει κάποιος, έστω και ένας..Ίδωμεν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις