panakart Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Είμαι εργαζόμενος στο Δημόσιο και ψάχνω ένα σχετικά εύκολο μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως, καθαρά για την μισθολογική μου εξέλιξη. Έχετε να μου προτείνεται κάποιο; Δεν υπάρχει ζήτημα με τα δίδακτρα. Ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2024 από panakart
zenwalk23 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Ολα βατά είναι. Αφου θες εξ αποστασεως κοιτα Πανεπιστημιο Αιγαιου και Διεθνές.
panakart Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Το Μεταπτυχιακό του Frederick Έξυπνα Συστήματα και Συστήματα Διαδικτύου (Πληροφορική) τι γνωρίζει κανεις?
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Οχι δεν ειναι ολα εγω ειχα παρει 4 ενοτητες στο ΕΑΠ και ηταν τοσο αγγουρια - και τοσο στριφνοι που ακυρωσα . ουτε λεφτα πηρα πισω ....
The_Judas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Τα πιο πολλά δύσκολα είναι στην πληροφορική, ειδικά αν εργάζεσαι ταυτόχρονα. Κοίταξε να βρεις κάτι που να έχει περισσότερο θεωρητικό και γενικό περιεχόμενο. Είχα κάνει παρόμοιο μεταπτυχιακό με του frederick σε web intelligence σε άλλο πανεπιστήμιο... φαίνεται ότι έχει μέσα δύσκολο υλικό. Αλλιώς κοίταξε και προς Βουλγαρία αν έχεις κάποιον γνωστό...
BlueBlade Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Κανά κολλέγιο; Κανονικό πτυχίο θα πάρεις και αφού όπως λες ότι το θες μόνο για αυτόν τον σκοπό μήπως αξίζει; Δεν έχω προσωπική εμπειρία αν ειναι εύκολα ή δύσκολα. Ποντάρω όμως ότι είναι πιο εύκολα από τα αντίστοιχα ΑΕΙ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα