Yas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Ξέρω πως και οι δυο σχολές ειναι 2 χρόνια, στην Επας έχει όριο ηλικίας 18-29 και πως πληρώνεσαι στην πρακτική ενώ στην σαεκ δεν πληρώνεσαι.. το απολυτήριο ΣΑΕΚ ειναι επιπέδου 5 ενώ ΕΠΑΣ ειναι επιπέδου 5. ποιες άλλες είναι οι διάφορες ; Στο μέλλον για δουλειά ξέρετε αν τους νοιάζει το επίπεδο ; επισης εχω να επιλέξω μεταξύ ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΕΠΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Από ότι είδα μπορεί κάποιος να εργαστεί στους ίδιους χώρους περίπου με αυτές τις δυο ειδικότητες όπως και τα μαθήματα είναι παρόμοια αλλά του τεχνικού είναι περισσότερα και πιο δύσκολα καθώς επκεντρώνεται στη Χημεία.. μπορει κάποιος να με διευκολύνει και να με βοηθήσει ; είναι δύσκολες αυτές οι δυο ειδικότητες;
rodosf1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, Yas είπε Ξέρω πως και οι δυο σχολές ειναι 2 χρόνια, στην Επας έχει όριο ηλικίας 18-29 και πως πληρώνεσαι στην πρακτική ενώ στην σαεκ δεν πληρώνεσαι.. το απολυτήριο ΣΑΕΚ ειναι επιπέδου 5 ενώ ΕΠΑΣ ειναι επιπέδου 5. ποιες άλλες είναι οι διάφορες ; Στο μέλλον για δουλειά ξέρετε αν τους νοιάζει το επίπεδο ; επισης εχω να επιλέξω μεταξύ ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΕΠΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Από ότι είδα μπορεί κάποιος να εργαστεί στους ίδιους χώρους περίπου με αυτές τις δυο ειδικότητες όπως και τα μαθήματα είναι παρόμοια αλλά του τεχνικού είναι περισσότερα και πιο δύσκολα καθώς επκεντρώνεται στη Χημεία.. μπορει κάποιος να με διευκολύνει και να με βοηθήσει ; είναι δύσκολες αυτές οι δυο ειδικότητες; τεχνικός από ΣΑΕΚ έχεις περισσότερα επαγγελματικά δικαιώματα. Ψάξε το λίγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα