alexioannou Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Αγόρασα την εφαρμογή NoScroll (7€ εφάπαξ) Δίνουμε ότι δικαιώματα ζητάει,και επιλέγουμε "block all" Απεγκατεστησα την εφαρμογή facebook. άνοιξα το Facebook με browser,και επέλεξα να προστεθεί στην αρχική οθόνη. Τέλος!😎 *Πάνω από 4 ώρες δεν έχω δει κάποιο reels,και βρήκα την ησυχία μου.....😉
koutsis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 8 hours ago, alexioannou said: Αγόρασα την εφαρμογή NoScroll (7€ εφάπαξ) Δίνουμε ότι δικαιώματα ζητάει,και επιλέγουμε "block all" Απεγκατεστησα την εφαρμογή facebook. άνοιξα το Facebook με browser,και επέλεξα να προστεθεί στην αρχική οθόνη. Τέλος!😎 *Πάνω από 4 ώρες δεν έχω δει κάποιο reels,και βρήκα την ησυχία μου.....😉 Τι ειναι αυτά τα reels που σταμάτησες ?🤨 Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από koutsis
alexioannou Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, koutsis είπε Τι ειναι αυτά τα reels που σταμάτησες ?🤨 Τα βιντεάκια που ανεβαίνουν στο facebook......κολας και σκοτώνεις χρόνο .....😃
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα