Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για μεταφορά από skroutz βαρέων προϊόντων, πως γίνεται;

tzitzikas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Αν παραγγείλω ένα έπιπλο που θα είναι αρκετά κιλά και θα έχει και κάποιον όγκο η συσκευασία μέσω Σκρουτζ βγάζει μεταφορικά 5€ που έκανα δοκιμή. Προφανώς δεν θα έρθει με scroutz point αλλά πώς.ερχετε? Με κούριερ ή με μεταφορική? Γιατί με μεταφορική είναι δύσκολη η συνεννόηση, μπορεί να πουν έρχομαι τώρα (εργάσιμες ώρες) και να είμαι στην εργασία μου. Έχετε υπόψιν? Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από tzitzikas2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Ερώτηση για μεταφορά από scroutz βαρέων προϊόντων, πως γίνεται?
11 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε

Καλησπέρα. Αν παραγγείλω ένα έπιπλο που θα είναι αρκετά κιλά και θα έχει και κάποιον όγκο η συσκευασία μέσω Σκρουτζ βγάζει μεταφορικά 5€ που έκανα δοκιμή. Προφανώς δεν θα έρθει με scroutz point αλλά πώς.ερχετε? Με κούριερ ή με μεταφορική? Γιατί με μεταφορική είναι δύσκολη η συνεννόηση, μπορεί να πουν έρχομαι τώρα (εργάσιμες ώρες) και να είμαι στην εργασία μου. Έχετε υπόψιν? Ευχαριστώ!

Αν είναι εκτός διαστάσεων των courier, σου έρχεται με μεταφορική.
Και εξαρτάται σε υπερβολικό βαθμό από την τοπική μεταφορική που σε εξυπηρετεί για την εξυπηρέσηση / συνεννόηση που θα έχεις.

• Thanks 1

και το σημαντικοτερο, μετα το ραντεβου παραδοσης, που παραδιδει η μεταφορικη: συνηθως γραφουν/ λενε ξεκαθαρα "παραδοση στο πεζοδρομιο" που σημαινει πως πρεπει να δεις πως θα το βαλεις στο σπιτι εσυ

• Thanks 1

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Ερώτηση για μεταφορά από skroutz βαρέων προϊόντων, πως γίνεται;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...