tzitzikas2 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Αν παραγγείλω ένα έπιπλο που θα είναι αρκετά κιλά και θα έχει και κάποιον όγκο η συσκευασία μέσω Σκρουτζ βγάζει μεταφορικά 5€ που έκανα δοκιμή. Προφανώς δεν θα έρθει με scroutz point αλλά πώς.ερχετε? Με κούριερ ή με μεταφορική? Γιατί με μεταφορική είναι δύσκολη η συνεννόηση, μπορεί να πουν έρχομαι τώρα (εργάσιμες ώρες) και να είμαι στην εργασία μου. Έχετε υπόψιν? Ευχαριστώ! Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από tzitzikas2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 11 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Καλησπέρα. Αν παραγγείλω ένα έπιπλο που θα είναι αρκετά κιλά και θα έχει και κάποιον όγκο η συσκευασία μέσω Σκρουτζ βγάζει μεταφορικά 5€ που έκανα δοκιμή. Προφανώς δεν θα έρθει με scroutz point αλλά πώς.ερχετε? Με κούριερ ή με μεταφορική? Γιατί με μεταφορική είναι δύσκολη η συνεννόηση, μπορεί να πουν έρχομαι τώρα (εργάσιμες ώρες) και να είμαι στην εργασία μου. Έχετε υπόψιν? Ευχαριστώ! Αν είναι εκτός διαστάσεων των courier, σου έρχεται με μεταφορική. Και εξαρτάται σε υπερβολικό βαθμό από την τοπική μεταφορική που σε εξυπηρετεί για την εξυπηρέσηση / συνεννόηση που θα έχεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου και το σημαντικοτερο, μετα το ραντεβου παραδοσης, που παραδιδει η μεταφορικη: συνηθως γραφουν/ λενε ξεκαθαρα "παραδοση στο πεζοδρομιο" που σημαινει πως πρεπει να δεις πως θα το βαλεις στο σπιτι εσυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα