Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vagmouk είπε

Κλείνει εντελώς.Μέτρησα με usb tester και είδα ότι το mini pc τραβάει γύρω στα 45w κατά μεσο όρο.Αρα αν βάλεις και τα 25w του κινητού δε βγαίνει.Και το laptop φαντάζομαι αν βγάλω την μπαταρία θα κλείνει και αυτό αν βάλω συσκευές και στις άλλες δυο θύρες.

Δεν καταλαβαινω ομως γιατι να μην μπορει να φορτισει με 10w το κινητο; Ή 25 ή τιποτα; Ειναι περιεργο αυτο. Να μην μπορει να δωσει πανω απο 45w ο φορτιστης; Υποπτο αυτο.

Απο μετρηση παρακατω, φαινεται να μπορει. Μου κανει εντυπωση που δεν γινεται σε εσενα.

"Using USB-C1 to charge the laptop and USB-C2 to charge the Samsung S22+ simultaneously, the powers are 38.76W and 23.61W, respectively. Then, the USB-C1 is in PD fast charging, while USB-C2 is in PPS fast charging."

https://www.chargerlab.com/power-distribution-review-of-samsung-65w-2c1a-charger-ep-t6530/

Επεξ/σία από runner69
  • Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με το laptop όλα καλά φορτίζει ταυτόχρονα και το S23 μου σε super fast charge με τα νούμερα να είναι όπως τα γράφεις.37w max τραβάει το laptop 25w το κινητό.Στο mini pc όμως τα τραβάει όλα αυτό και αν συνδέσεις άλλη συσκευή σβήνει.Προφανως διαφορετικό κύκλωμα φόρτισης και ίσως διαφορετικό πρωτόκολλο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Thanasis159 said:

3 συσκευές με τίποτα, ε; Μέχρι 2 ταυτόχρονα καταλαβαίνω;

Δουλεύουν και 3 απλά θα φορτίζουν πιο αργά γιατί μοιράζονται τα watt.

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.
10 minutes ago, @topos said:

Δουλεύουν και 3 απλά θα φορτίζουν πιο αργά γιατί μοιράζονται τα watt.

Θα μπορούσες μου στείλεις κάποιο proof για να το πάω για RMA; Εγώ παρέλαβα χθες και στις δοκιμές που έχω κάνει η τρίτη (USBA) συσκευή κλείνει εντελώς μόλις βάλω κάτι στις 2 πρώτες ενώ ξυπνάει πάλι αν αφαιρέσω κάποια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το πηρα για να φορτιζω το macbook air m3, το οποιο ερχεται με φορτιστη 35w ( 35W Dual USB-C Port Compact Power Adapter).  Ομως μεγιστη φορτιση πιανει μεχρι 70w.

Επεξ/σία από Give-me-a-hit
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Thanasis159 είπε

Θα μπορούσες μου στείλεις κάποιο proof για να το πάω για RMA; Εγώ παρέλαβα χθες και στις δοκιμές που έχω κάνει η τρίτη (USBA) συσκευή κλείνει εντελώς μόλις βάλω κάτι στις 2 πρώτες ενώ ξυπνάει πάλι αν αφαιρέσω κάποια. 

Και σε εμένα δουλεύουν και οι 3. Πχ ρολόι στην μεσαία (galaxy Pro 5), και 2 κινητά 

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον μολις παρελαβα και εβαλα στην 65W s23 ultra & στην 25W iphone 13. Φορτιζουν κ τα 2 γρηγορα.

Παιδια καλωδιο ποιο πηρατε? εγω χρησιμοποιω για την ωρα αυτο π ειχε ερθει μαζι με τον φορτιστη των 45w. Οταν πηγα στα public να παραλαβω πηγα να παρω και το αντιστοιχο καλωδιο και δεν υπηρχε... τι χαρακτηριστικα πρεπει να εχει ωστε να φορτιζει στη μεγιστη ταχυτητα (s23 ultra) ή δωστε μου καποιο λινκ απο σκρουτζ?

Επισης, αν ξερει καποιος για το Iphone 13 usb a to lighting Ποιο να παρω (αυθεντικο) γτ στο σκρουτζ βλέπω να εχουν ~8ε αλλα στα σχολια λενε οτι δεν ειναι αυθεντικο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/10/2024 στις 4:58 ΜΜ, ma3stros είπε

Λοιπον μολις παρελαβα και εβαλα στην 65W s23 ultra & στην 25W iphone 13. Φορτιζουν κ τα 2 γρηγορα.

Παιδια καλωδιο ποιο πηρατε? εγω χρησιμοποιω για την ωρα αυτο π ειχε ερθει μαζι με τον φορτιστη των 45w. Οταν πηγα στα public να παραλαβω πηγα να παρω και το αντιστοιχο καλωδιο και δεν υπηρχε... τι χαρακτηριστικα πρεπει να εχει ωστε να φορτιζει στη μεγιστη ταχυτητα (s23 ultra) ή δωστε μου καποιο λινκ απο σκρουτζ?

Επισης, αν ξερει καποιος για το Iphone 13 usb a to lighting Ποιο να παρω (αυθεντικο) γτ στο σκρουτζ βλέπω να εχουν ~8ε αλλα στα σχολια λενε οτι δεν ειναι αυθεντικο

εγω αυτο baseus 5α καλωδιο που προταθηκε διαλεξα απ το eshop αλλα δε λενε να το φερουν εδω και 10μερες

https://www.e-shop.gr/baseus-cafule-pd-20-100w-flash-charging-usb-for-type-c-cable-5a-2m-grey-black-p-TEL.076662

Επεξ/σία από Feigen
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Feigen είπε

εγω αυτο baseus 5α καλωδιο που προταθηκε διαλεξα απ το eshop αλλα δε λενε να το φερουν εδω και 10μερες

https://www.e-shop.gr/baseus-cafule-pd-20-100w-flash-charging-usb-for-type-c-cable-5a-2m-grey-black-p-TEL.076662

Τελικα βρηκα στο πλαισιο της samsung και πηρα.. ισως εκανα μλκια γιατι ειχε 20ε και οχι 6... αλλα φοβαμαι το ενδεχομενο τα after market να μην κανουν γρηγορη φορτιση κλπ και μετα παλι ψαχνομαι

Επεξ/σία από ma3stros
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Feigen είπε

Δουλεύει μια χαρά με το συγκεκριμένο φορτιστή και samsung κινητό. Εχω το καλώδιο πάνω από χρόνο για φορτίσεις με άλλους φορτιστές ( και για λαπτοπ) και ειναι αψογο

15 ώρες πριν, ma3stros είπε

Τελικα βρηκα στο πλαισιο της samsung και πηρα.. ισως εκανα μλκια γιατι ειχε 20ε και οχι 6... αλλα φοβαμαι το ενδεχομενο τα after market να μην κανουν γρηγορη φορτιση κλπ και μετα παλι ψαχνομαι

Λογικά μπορείς να τους το επιστρέψεις αφου το πήρες τώρα, και αν  βρεις αξιοπιστο καλώδιο 3rd party σαν το baseus που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω και που επιβεβαιώνω οτι δουλεύει χωρίς προβλημα με το φορτιστή του θέματος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/10/2024 στις 4:58 ΜΜ, ma3stros είπε

https://www.samsung.com/gr/mobile-accessories/usb-cable-5a--usb-c-to-usb-c--black-ep-dx510jbegeu/
οσες φορες πηγα και αγορασα baseus και αλλα φθηνα το μετανιωσα.... χαλασαν ΟΛΑ . Αγοραζω το οριτζιναλ και ειμαι σιγουρος οτι θα δουλευει. Προσοχη, να γραφει 5Α πρεπει. οχι 3Α!

https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/kalwdia-kinitis/242468-καλωδιο-samsung-typectotypec-wht-18-blk

Επεξ/σία από Give-me-a-hit
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...