@topos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, runner69 said: Εχει και αλλες διαφορες πχ δινει 65W στην δευτερη type c2 , οχι μονο στην πρωτη (φυσικα αν εχει συνδεθει καλωδιο μονο σε μια θυρα), οπως και μεγαλυτερη ισχυ στην usb-A. Επισης βλεπω να δινει PDO στα 12V κατι που δεν φαινεται να δινει στο samsung. Δεν ξερω αν χρησιμοποιειται αυτη η ταση. Γενικα καλος φαινεται και αυτος. USB-C1/C2 output 5V/3A 9V/3A 12V/3A 15V/3A 20V/3.25A 65W Max; PPS: 3.3-21V/3A USB-A output 4.5V/5A 5V/4.5A 5V/3A 9V/2A 12V/1.5A 22.5W Max Fast Charge Protocol PD3.0/ QC4+(QC4.0\QC3.0\QC2.0)/ PPS/ AFC/ 5V2.4A/ BC1.2 Απο την αλλη η samsung διαφημιζει προστασιες. https://www.samsung.com/gr/mobile-accessories/65w-power-adapter-trio-black-ep-t6530nbegeu/ Θεωρω οτι θα φορτιζει. Smartphone ειναι και το iphone 1 hour ago, jpsih said: Δεν φορτιζει ο Samsung Macbook/iPhone? Λογικά ναι θα δουλεύει, αλλά καλύτερα να αναγράφετε ρητά στα specs γιατί δεν είναι όλα τα πρωτόκολλα φόρτισης ίδια(ασχετα απο τα αναγραφομενα watt που ισως ειναι ιδια). Spoiler Έχω ένα power bank 20000 Samsung που φορτίζει max στα 25watt.(Έχω μετρητή watt/amp και οι παρακάτω μετρήσεις γίνανε με πολλαπλά καλωδια)-> 1)με καινούργιο Samsung φορτιστή 25watt φορτίζει σωστά 2)Με παλιότερο Samsung φορτιστη qc 2.0 φορτίζει με 5watt.(Αυτός δίνει max 17.5watt) 3)Με 5 random φορτιστές απλούς 2amp φορτίζει πάλι 5watt(ενώ θα έπρεπε να φορτίζει στα 10watt) 4)Με παλιότερο Xiaomi 37watt πάλι φορτίζει με 5watt 5)Με 4πλο blitzwolf με qc πάλι φορτίζει με 5 watt(σε όποια θύρα και να τον βάλεις, είτε qc/είτε απλή) 6)Με καινούργιο Xiaomi 67watt φορτίζει με 25watt. 7)Με έναν random 2πλο φορτιστή 2amp όντως φορτίζει στα 10watt. Για αυτό λέω ότι εάν τον θέλουμε για κάτι συγκεκριμένο καλύτερα να το αναγράφει ρητά στα specs του Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από @topos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon90 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου παρέλαβε κάνεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasis159 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Εμένα άλλαξε χθες το status και έγινε "Σε ενδοδιακίνηση", οπότε εκτιμώ πως την άλλη εβδομάδα θα παραλάβω 🤞 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonik Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου To ιδιο και σε εμένα, εχει γυρίσει "Σε ενδοδιακίνηση" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebelos2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Ενδοδιακίνηση και εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris1090t Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 42 λεπτά πριν, Demon90 είπε παρέλαβε κάνεις ? Εγω παρέλαβα απο το κατάστημα που είχα διαλέξει την Τετάρτη, αλλά είχα κάνει την παραγγελία 18 του μηνός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 14 ώρες πριν, Demon90 είπε παρέλαβε κάνεις ? Ναι εγώ από προχθές, σήμερα το άνοιξα. Όλα οκ φαίνεται (ως προς την γνησιότητα) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpazoykas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα μόλις παρέλαβα και εγω Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου από mpazoykas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros267 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Καλημερα σημερα παρελαβα κ εγω public συγγρου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Και εγώ μολις απο public Περιστέρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adok13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου με χαρα μου διαπυστωσα οτι ο συγκεκριμενος φορτιστης κανει και για το laptop μου (hp x360 pavilion) και το φορτιζει σε ιδιο χρονο με το φορτιστη της hp, οποτε και βαρος θα γλυτωσω στη τσαντα μου και θα εχω και φορτιστη για το κινιτο μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias.kaz Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Μήπως κάποιος που παρέλαβε το δοκίμασε και σε lenovo laptop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagmouk Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, elias.kaz είπε Μήπως κάποιος που παρέλαβε το δοκίμασε και σε lenovo laptop? Ναι δουλευει κανονικά στο δικό μου αλλά δυστυχώς δε μπορεί να φορτίσει ταυτόχρονα και το κινητό μου.Ούτε στην άλλη type c ούτε στη usb.Διακόπτεται η παροχή ρεύματος.Αντίθετα ένας πολύ φτηνότερος κινέζικος Essager που έχω το κάνει και μάλιστα δίνει στο κινητό και super fast charge. Edit Άκυρο τελικά δουλεύει και η φόρτιση κινητού ταυτόχρονα και δίνει super fast charge από τη δεύτερη type c.Δε δουλεύει όμως με ένα mini pc που έχω, πράγμα πολύ περίεργο αφού το laptop φαντάζομαι ότι τραβάει περισσότερο ρεύμα, λόγω και της οθόνης....Το Mini pc τροφοδοτείται κανονικά , αλλά όταν χρησιμοποιηθεί και άλλη θύρα για φόρτιση κλείνει. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου από vagmouk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, vagmouk είπε Ναι δουλευει κανονικά στο δικό μου αλλά δυστυχώς δε μπορεί να φορτίσει ταυτόχρονα και το κινητό μου.Ούτε στην άλλη type c ούτε στη usb.Διακόπτεται η παροχή ρεύματος.Αντίθετα ένας πολύ φτηνότερος κινέζικος Essager που έχω το κάνει και μάλιστα δίνει στο κινητό και super fast charge. Edit Άκυρο τελικά δουλεύει και η φόρτιση κινητού ταυτόχρονα και δίνει super fast charge από τη δεύτερη type c.Δε δουλεύει όμως με ένα mini pc που έχω, πράγμα πολύ περίεργο αφού το laptop φαντάζομαι ότι τραβάει περισσότερο ρεύμα, λόγω και της οθόνης....Το Mini pc τροφοδοτείται κανονικά , αλλά όταν χρησιμοποιηθεί και άλλη θύρα για φόρτιση κλείνει. Μηπως διακοπτοτεται η φοριτση στιγμιαια οπως εχει συζητηθει σε προηγουμενα post ? Ή δεν ξανανοιγει ποτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagmouk Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 17 λεπτά πριν, runner69 είπε Μηπως διακοπτοτεται η φοριτση στιγμιαια οπως εχει συζητηθει σε προηγουμενα post ? Ή δεν ξανανοιγει ποτε; Κλείνει εντελώς.Μέτρησα με usb tester και είδα ότι το mini pc τραβάει γύρω στα 45w κατά μεσο όρο.Αρα αν βάλεις και τα 25w του κινητού δε βγαίνει.Και το laptop φαντάζομαι αν βγάλω την μπαταρία θα κλείνει και αυτό αν βάλω συσκευές και στις άλλες δυο θύρες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα