Προς το περιεχόμενο

Φορτιστής Πρίζας Samsung Trio Super Fast 3 ports (1x Usb-A, 2x Usb-C) 65W - Black - 23,99€

dichatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

14 ώρες πριν, Doubt είπε

Χάνεις χρόνο και δεν κερδίζεις τίποτα, ούτε με το 80% κερδίζεις κάτι. Αυτές οι μπαταρίες παθαίνουν ας το πούμε ζημιά όταν είναι πολύ άδειες, όχι πολύ γεμάτες.

Αν ήθελες βέβαια να το δεις καθαρά επιστημονικά, θα έπρεπε να είχες 2 ίδια κινητά, το ένα να φορτίζει φουλ και γρήγορα και το άλλο αργά και 80% και με ιδία χρήση να μετρήσεις μπαταρίες μετά από πχ 2-3 χρόνια. 

Το ιδιο παθαινει και οταν ειναι πολυ γεματες καθώς ξεπερνανε τα 4,3volt. Επισης με την γρηγορη φορτιση αυξανεται η θερμοκρασια της πολυ περισσοτερο και αυτα τα 2 προφανως και εχουν επιπτωση στη ζωη της.

Για να το εχουν μελετησει οτι επηρεαζει η αυξημενη ταση και η αυξημενη θερμοκρασια και να βαζουν επιλογες να τα κοψεις στα samsung, κατι θα ξερουν παραπανω.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, runner69 είπε

Το ιδιο παθαινει και οταν ειναι πολυ γεματες καθώς ξεπερνανε τα 4,3volt.

Κόβει το κύκλωμα φόρτισης αλλιώς θα χαιρετούσε από την πρώτη φορά. Για τα υπόλοιπα μπορεί να πιστεύει καθένας ότι θέλει, εγώ στα 5V 1A δεν επιστρέφω κι ας αλλάξω μπαταρία μια βδομάδα νωρίτερα.

Επεξ/σία από Doubt

10 ώρες πριν, runner69 είπε

Το ιδιο παθαινει και οταν ειναι πολυ γεματες καθώς ξεπερνανε τα 4,3volt.

δεν παθαινει τίποτα απολύτως .
υπαρχουν οι Li-Po HV που η ταση λειτουργίας τους οταν ειναι φορτισμενη ειναι στα 4,35V . ( οι απλες LiPo ειναι στα 4,2V )

2 hours ago, SabotazNic said:

Screenshot_20240924_143150_Opera.jpg

Ποτε παρηγγειλες? Εγω την Τεταρτη (μια μερα πριν ανεβει εδω η προσφορα) αλλα ακομα ειναι υπο επεξεργασια και δεν εχει αποσταλλει.

3 ώρες πριν, jpsih είπε

Ποτε παρηγγειλες? Εγω την Τεταρτη (μια μερα πριν ανεβει εδω η προσφορα) αλλα ακομα ειναι υπο επεξεργασια και δεν εχει αποσταλλει.

51 λεπτά πριν, leros2004 είπε

και μένα ακόμα σε συλλογή είναι. Παραγγελία 20/9 με παραλαβή απο κατάστημα

Οταν απαντησα στο τοπικ εβαλα παραγγελια

3 hours ago, jpsih said:

https://www.amazon.de/-/en/UGREEN-Charger-3-Port-Compatible-MacBook-White/dp/B09P647HJP

Ο συγκεκριμενος ειναι καλυτερος?

Ίδια watt δίνει->65 και μοιράζοντας στις 3 συσκευές.Η μόνη διαφορά είναι ότι αυτός αναφέρει apple συσκευές.

Εάν δεν έχεις apple συσκευές εγώ θα προτιμούσα τον Samsung.

2 λεπτά πριν, gorge18 είπε

μα και το σκρουτζ ιδια τιμη εχει ρε παιδια και μαλιστα καιρο τωρα. Κοιταζω κατι λαθος;

Όπως αναφέρει και το αρχικό ποστ, αλλά και το δικό μου από κάτω, από σκρουτζ 2 45αρηδες ήταν μουφα, όπως βασικά και ένας 3πλος (του θέματος) samsung, που τελικά πήρα από Γερμανό. 

Προφανώς οι αξιολογήσεις στο σκρουτζ δεν πέρασαν γτ τελικά οι παραγγελίες επιστραφηκαν και άρα δεν υπάρχουν πλέον "παραγγελίες", αλλά άφησα αξιολογήσεις στα καταστήματα στο G maps. 

Οπότε άμα θες, πάρε από σκρουτζ στην ίδια τιμή... 

• Like 2

28 minutes ago, @topos said:

Ίδια watt δίνει->65 και μοιράζοντας στις 3 συσκευές.Η μόνη διαφορά είναι ότι αυτός αναφέρει apple συσκευές.

Δεν φορτιζει ο Samsung Macbook/iPhone?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, @topos είπε

Εχει και αλλες διαφορες πχ δινει 65W στην δευτερη type c2 , οχι μονο στην πρωτη (φυσικα αν εχει συνδεθει καλωδιο μονο σε μια θυρα), οπως και μεγαλυτερη ισχυ στην usb-A. Επισης βλεπω να δινει PDO στα 12V κατι που δεν φαινεται να δινει στο samsung. Δεν ξερω αν χρησιμοποιειται αυτη η ταση. Γενικα καλος φαινεται και αυτος.

image.png.ba9438a802787aafd428cff78151426c.png

USB-C1/C2 output 5V/3A 9V/3A 12V/3A 15V/3A 20V/3.25A 65W Max; PPS: 3.3-21V/3A
USB-A output     4.5V/5A 5V/4.5A 5V/3A 9V/2A 12V/1.5A 22.5W Max
Fast Charge Protocol     PD3.0/ QC4+(QC4.0\QC3.0\QC2.0)/ PPS/ AFC/ 5V2.4A/ BC1.2

Απο την αλλη η samsung διαφημιζει προστασιες.

https://www.samsung.com/gr/mobile-accessories/65w-power-adapter-trio-black-ep-t6530nbegeu/

image.png.d28493e222d680c6cb6b642034d5655b.png

41 λεπτά πριν, jpsih είπε

Δεν φορτιζει ο Samsung Macbook/iPhone?

Θεωρω οτι θα φορτιζει. Smartphone ειναι και το iphone

Επεξ/σία από runner69

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...