smpt Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Είναι θέμα πρωτοκόλλου επικοινωνίας φορτιστή και κινητού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias.kaz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 44 λεπτά πριν, Tricky78 είπε Πάντως, ένα κινητό ΧΙΑΟΜΙ δεν πρόκειται να φορτίζει με πάνω απο 30 watt ανεξάρτητα απο τη θύρα ... εγώ πήρα πρόσφατα έναν παρόμοιο 65 watt απο aliexpress μαζί με καλώδιο με ένδειξη watt (Essager) κυρίως για τροφοδοτικό του λαπτοπ μέσω PD . Το δοκίμασα σε Xiaomi Redmi note 13 pro+ και δεν πάει πάνω απο 28 watt (λογικό αφού τα watt καθορίζονται απο τα ζητούμενα volt της κάθε συσκευής) . Οπότε πραγματικά υπερταχύτατη φόρτιση σε xiaomi , μόνο με τους original φορτιστες... Τότε ίσως καλύτερα να πάω σε έναν Xiaomi gan 67w στα ίδια χρήματα περίπου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 10 hours ago, mpazoykas said: Καλημέρα μόλις τον παρήγγειλα και στα 23,ευχαριστώ το ts.να ρωτήσω παρήγγειλα το iphone 16 pro max θα φορτίζει κανονικά η θα έχω θέμα? Εάν έχει την ίδια συμπεριφορά με το 15, δε θα φορτίζει από τη θύρα με τα 25 watt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOODLE Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Μολις το πήρα και ξενερωσα με αυτά που διαβασα. Θα παει πισω και θα παω σε xiaomi gan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpazoykas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, djuan1988 είπε Εάν έχει την ίδια συμπεριφορά με το 15, δε θα φορτίζει από τη θύρα με τα 25 watt. Σε ευχαριστώ μάλλον θα το ακυρώσω γιατί το θέλω αποκλειστικά για το iphone οπότε μπορεί να πάω σε κάτι άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tricky78 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, NOODLE είπε Μολις το πήρα και ξενερωσα με αυτά που διαβασα. Θα παει πισω και θα παω σε xiaomi gan Δε ξέρω τι θα βγάλει ο συγκεκριμένος της Samsung σε xiaomi , πάντως Mi turbo charge δε νομίζω να δείς με φορτιστή εκτός XIAOMI . Όποιος τον έχει πάρει, ας δοκιμάσει με accubattery να μας πει με τι ρεύμα φορτίζει (αν δεν έχει καλωδιο/αντάπτορα με ένδειξη watt) . Δείτε και το παρακάτω βιντεο οπου ο φορτιστής της Samsung δοκιμάζεται με διάφορα τηλέφωνα ... Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από Tricky78 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Biohazard_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Και γιατί ταλαιπωρείτε τις μπαταρίες των κινητών σας με ultra super duper exta fast charging? Για να έχουν δουλειά τα service των εταιρειών μάλλον ε; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias.kaz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Tricky78 είπε Δε ξέρω τι θα βγάλει ο συγκεκριμένος της Samsung σε xiaomi , πάντως Mi turbo charge δε νομίζω να δείς με φορτιστή εκτός XIAOMI . Όποιος τον έχει πάρει, ας δοκιμάσει με accubattery να μας πει με τι ρεύμα φορτίζει (αν δεν έχει καλωδιο/αντάπτορα με ένδειξη watt) . Δείτε και το παρακάτω βιντεο οπου ο φορτιστής της Samsung δοκιμάζεται με διάφορα τηλέφωνα ... Υπολογιστή μπορεί να φορτίσει με 65w? Θα τα δώσει τα 65 ή όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δεν παθαίνουν τίποτα οι μπαταρίες πλέον (σχεδόν τίποτα) 65w είναι και το δικό μου redmi note 10s, σχεδόν 2 χρόνια φορτίζει turbo, δεν έχει πάρει χαμπάρι. Οι γρήγορες θύρες xiaomi έχουν το χαρακτηριστικό πορτοκαλί χρώμα, χωρίς αυτό δύσκολο να πιάσει το μέγιστο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOODLE Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 31 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Και γιατί ταλαιπωρείτε τις μπαταρίες των κινητών σας με ultra super duper exta fast charging? Για να έχουν δουλειά τα service των εταιρειών μάλλον ε; Δεν παθαινςι τιποτα οσα watt και να βαλεις. Ετσι και αλλιως το charger ic καθε τηλεφώνου ειναι διαφορετικό απο συσκευή σε συσκευή Εννοώ και 65w να βαλεις αν το κινητο τραβαει μεχρι 25 δεν παει παραπάνω. Η μπαταρία αναλώσιμο ειναι λιωστε το κινητό και αλλαξτε την οταν χαλασει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tricky78 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, elias.kaz είπε Υπολογιστή μπορεί να φορτίσει με 65w? Θα τα δώσει τα 65 ή όχι? Δες το βίντεο παραπάνω στο 1:24 λεπτό που έχει τη μέγιστη φόρτιση σε watt ανα τύπο συσκευής και μάρκα ... πχ το Macbook pro θα φορτίσει με 65watt ... εξαρτάται απο τα πρωτόκολλα φόρτισης του φορτιστή και του κινητού ....το σχόλιό μου αφορούσε τα Xiaomi τηλέφωνα οπου εκει θα παίζει στα 25-30 watt ... δεν είναι ασχημα αλλά καλό είναι να ξέρουμε τι περιμένουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Biohazard_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, NOODLE είπε Δεν παθαινςι τιποτα οσα watt και να βαλεις. Ετσι και αλλιως το charger ic καθε τηλεφώνου ειναι διαφορετικό απο συσκευή σε συσκευή Εννοώ και 65w να βαλεις αν το κινητο τραβαει μεχρι 25 δεν παει παραπάνω. Η μπαταρία αναλώσιμο ειναι λιωστε το κινητό και αλλαξτε την οταν χαλασει Ναι χαίρω πολύ, θα τραβήξει όσα είναι σχεδιασμένο να τραβήξει. Γιατί όμως να φορτίζει με πολλά watt? Βασικά με πολλά volts? Ταλαιπωρούνται και όντως θα χρειαστούν αλλαγή σε 1-2 χρόνια γιατί θα πέσει η απόδοσή τους αν φορτίζουν έτσι στο μάξιμουμ. Εγώ στο S22 Ultra μου έχω απενεργοποιημένα όλα τα options (υπέρ και απλά) γρηγορης φόρτισης και φορτίζω το κινητό με παλιούς "αργους" φορτιστες Samsung τύπου 0.7 έως 1.0Α και ακόμα έχω τσεκαρισμενο το να τη φορτίζει εως 80% επίσης για να μην ταλαιπωρείται η μπαταρία. Η μπαταρία μπορεί να είναι αναλώσιμο, αλλά το να ανοίγει το κινητό, να διακινδυνεύει η αδιαβροχοποίηση του κτλ, δεν είναι για μένα ότι καλύτερο. Ούτε να σκάω κάθε λίγο 80ρια στην samsung και την κάθε Samsung για μπαταρία ενώ μια χαρά φορτίζει overnight με τον αργό φορτιστή. Αλλιώς το βάζω και στο αμάξι, έχω μαζί μου κάνα powerbank στην έκτακτη περίπτωση που μπορεί να χρειαστεί αυτό. Anyway, ο καθένας ότι θέλει κάνει. Μάλλον είναι κι αυτό στο κυνήγι...το κινητό μου και ο φορτιστής μου είναι τα καλύτερα, φορτίζουν σε 5 λεπτά ξέρω γω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tricky78 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Εγω σε ΜΙ 10Τ Pro που το δούλευα απο καινούργιο επι σχεδόν 4 χρόνια με Mi turbo charge (τον εργοστασιακό φορτιστή του) , η μπαταρία φέτος έπεσε στο 80% (πάλι έβγαζε μέρα) . Την άλλαξα πρόσφατα με καινούργια απο aliexpress (11 ευρώ) και πλεον επέστρεψε σε 100% υγεία (το Mi turbo charge συνεχίζει να δουλεύει κανονικά και η νέα μπαταρία μου φαίνεται ίδιας απόδοσης με την εργοστασιακή παρότι πολλοί λένε ότι οι ανταλλακτικές μπαταρίες xiaomi του aliexpress είναι μαιμού) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 54 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Ναι χαίρω πολύ, θα τραβήξει όσα είναι σχεδιασμένο να τραβήξει. Γιατί όμως να φορτίζει με πολλά watt? Βασικά με πολλά volts? Ταλαιπωρούνται και όντως θα χρειαστούν αλλαγή σε 1-2 χρόνια γιατί θα πέσει η απόδοσή τους αν φορτίζουν έτσι στο μάξιμουμ. Εγώ στο S22 Ultra μου έχω απενεργοποιημένα όλα τα options (υπέρ και απλά) γρηγορης φόρτισης και φορτίζω το κινητό με παλιούς "αργους" φορτιστες Samsung τύπου 0.7 έως 1.0Α και ακόμα έχω τσεκαρισμενο το να τη φορτίζει εως 80% επίσης για να μην ταλαιπωρείται η μπαταρία. Η μπαταρία μπορεί να είναι αναλώσιμο, αλλά το να ανοίγει το κινητό, να διακινδυνεύει η αδιαβροχοποίηση του κτλ, δεν είναι για μένα ότι καλύτερο. Ούτε να σκάω κάθε λίγο 80ρια στην samsung και την κάθε Samsung για μπαταρία ενώ μια χαρά φορτίζει overnight με τον αργό φορτιστή. Αλλιώς το βάζω και στο αμάξι, έχω μαζί μου κάνα powerbank στην έκτακτη περίπτωση που μπορεί να χρειαστεί αυτό. Anyway, ο καθένας ότι θέλει κάνει. Μάλλον είναι κι αυτό στο κυνήγι...το κινητό μου και ο φορτιστής μου είναι τα καλύτερα, φορτίζουν σε 5 λεπτά ξέρω γω. Χάνεις χρόνο και δεν κερδίζεις τίποτα, ούτε με το 80% κερδίζεις κάτι. Αυτές οι μπαταρίες παθαίνουν ας το πούμε ζημιά όταν είναι πολύ άδειες, όχι πολύ γεμάτες. Αν ήθελες βέβαια να το δεις καθαρά επιστημονικά, θα έπρεπε να είχες 2 ίδια κινητά, το ένα να φορτίζει φουλ και γρήγορα και το άλλο αργά και 80% και με ιδία χρήση να μετρήσεις μπαταρίες μετά από πχ 2-3 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOODLE Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε Ναι χαίρω πολύ, θα τραβήξει όσα είναι σχεδιασμένο να τραβήξει. Γιατί όμως να φορτίζει με πολλά watt? Βασικά με πολλά volts? Ταλαιπωρούνται και όντως θα χρειαστούν αλλαγή σε 1-2 χρόνια γιατί θα πέσει η απόδοσή τους αν φορτίζουν έτσι στο μάξιμουμ. Εγώ στο S22 Ultra μου έχω απενεργοποιημένα όλα τα options (υπέρ και απλά) γρηγορης φόρτισης και φορτίζω το κινητό με παλιούς "αργους" φορτιστες Samsung τύπου 0.7 έως 1.0Α και ακόμα έχω τσεκαρισμενο το να τη φορτίζει εως 80% επίσης για να μην ταλαιπωρείται η μπαταρία. Η μπαταρία μπορεί να είναι αναλώσιμο, αλλά το να ανοίγει το κινητό, να διακινδυνεύει η αδιαβροχοποίηση του κτλ, δεν είναι για μένα ότι καλύτερο. Ούτε να σκάω κάθε λίγο 80ρια στην samsung και την κάθε Samsung για μπαταρία ενώ μια χαρά φορτίζει overnight με τον αργό φορτιστή. Αλλιώς το βάζω και στο αμάξι, έχω μαζί μου κάνα powerbank στην έκτακτη περίπτωση που μπορεί να χρειαστεί αυτό. Anyway, ο καθένας ότι θέλει κάνει. Μάλλον είναι κι αυτό στο κυνήγι...το κινητό μου και ο φορτιστής μου είναι τα καλύτερα, φορτίζουν σε 5 λεπτά ξέρω γω. Εδωσες 1000€ για κινητο αλλα 80€ καθε 2 χρονια δεν είναι και κάνα τρελό ποσο. Επισης συγγνώμη που θα στο χαλασω αλλά με την πάροδο των χρόνων η αδιαβροχοποιηση πάει περίπατο λογω του οτι το κινητό εκτίθεται στον ηλιο υψηλες θερμοκρασιες κλπ οποτε καποια στιγμη θα ερθει η αστοχια. On topic γιατί ξεφύγαμε αν παρελαβε καποιος τον φορτιστη να μας πει λιγο τι γίνεται με τα laptop πχ macbook κλπ τα φορτιζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα