Προς το περιεχόμενο

Φορτιστής Πρίζας Samsung Trio Super Fast 3 ports (1x Usb-A, 2x Usb-C) 65W - Black - 23,99€

dichatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 23/9/2024 στις 10:43 ΠΜ, Doubt είπε

Χάνεις χρόνο και δεν κερδίζεις τίποτα, ούτε με το 80% κερδίζεις κάτι. Αυτές οι μπαταρίες παθαίνουν ας το πούμε ζημιά όταν είναι πολύ άδειες, όχι πολύ γεμάτες.

Αν ήθελες βέβαια να το δεις καθαρά επιστημονικά, θα έπρεπε να είχες 2 ίδια κινητά, το ένα να φορτίζει φουλ και γρήγορα και το άλλο αργά και 80% και με ιδία χρήση να μετρήσεις μπαταρίες μετά από πχ 2-3 χρόνια. 

Με το 80% κερδίζεις πάρα πολύ. Θα σου το πω από δική μου εμπειρία. 

iPhone 13 Pro Max στον ένα χρόνο περίπου είχα υγεία μπαταρίας 93%.

iPhone 15 Pro Max με το 80% ενεργό από την 1η μέρα, ένα χρόνο σχεδόν μετά είμαι στο 99%.

Για να το βαζουνε, σίγουρα κατι κάνει!

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχει αλλάξει ο τρόπος μέτρησης της υγείας από το 15. Αν ήταν 13 με 14 τότε οκ. 
Αλλα και εμπειρικά να δει κάποιος, θα πρέπει να έχουν τρέξει τις ίδιες ώρες τα δυο τηλέφωνα, στο ίδιο περιβάλλον, αλλά κ τις ίδιες εφαρμογές. Οι μπαταρίες από την άλλη, ακόμη και  ίδιες, μπορεί να διαφέρουν ως προς τη λειτουργία τους σε βάθος χρόνου. 
Επίσης ένα νέο τηλ έχει ανώτερο επεξεργαστή που βελτιώνει , άπειρο ελάχιστα στην αντίληψη μας, την λειτουργικότητα της συσκευής. 
Τελος να μη ξεχνάμε το πιο βασικό. Το νούμερο υποδηλώνει μια ένδειξη, στο περίπου. 

Τότε γιατί το βάζουνε το ποσοστό; 

Τρικ είναι. Σου μεταφέρουν την ευθύνη. 
Να το πω διαφορετικά. Τον επόμενο χρόνο αυτοί θέλουν να πάρεις το επόμενο μοντέλο, θα μείνει από μπαταρία σε ένα εξάμηνο το τηλέφωνο;

• Like 1

3 ώρες πριν, Give-me-a-hit είπε

https://www.samsung.com/gr/mobile-accessories/usb-cable-5a--usb-c-to-usb-c--black-ep-dx510jbegeu/
οσες φορες πηγα και αγορασα baseus και αλλα φθηνα το μετανιωσα.... χαλασαν ΟΛΑ . Αγοραζω το οριτζιναλ και ειμαι σιγουρος οτι θα δουλευει. Προσοχη, να γραφει 5Α πρεπει. οχι 3Α!

https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/kalwdia-kinitis/242468-καλωδιο-samsung-typectotypec-wht-18-blk

Αυτο το καλωδιο πηρα κ εγω.

Και αυτο με τα 3Α κανει γτ δινει φορτιση μεχρι 60w και τα κινητα της σαμσουνγκ ειναι μεχρι 45w max.

Αλλα πλ μικρη η διαφορα για να μην παω στο 5αρι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, ma3stros είπε

Αυτο το καλωδιο πηρα κ εγω.

Και αυτο με τα 3Α κανει γτ δινει φορτιση μεχρι 60w και τα κινητα της σαμσουνγκ ειναι μεχρι 45w max.

Αλλα πλ μικρη η διαφορα για να μην παω στο 5αρι..

αυτο με τα 3A εχει μικρότερο βησμα εκει που το πιανεις με το χερι, και λιγακι πιο λεπτο καλωδιο.

Επεξ/σία από Give-me-a-hit
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...