Rattlehead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Προλάβετε για όσο λειτουργεί Με τον κωδικο BAS10!@80 το μικρό δέμα στα 0.03€ και το μεσαίο στα 0.04€ Από εφαρμογη ή ιστοσελιδα https://steiledema.boxnow.gr/apostoli-dematos Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από Rattlehead 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newnick Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Πως αγοράζω για να στείλω αργότερα? Δεν χρειάζεται να συμπληρώσω στοιχεία παραλήπτη? Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από newnick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PerfectParanoia Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Ουαου, κάτι περίεργο θα παίχτηκε εκει... Να ξέρει όποιος θέλει μπορεί να βγάλει κωδικό τώρα με δικά του στοιχεία και να αλλάξει στοιχεία παραλήπτη εντός ενός μηνα. Προλάβετε για πεσκέσι στους νεους φοιτητές. Το παστίτσιο της μαμάς/γιαγίας είναι καλύτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newnick Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου @PerfectParanoia Πως μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία παραλήπτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PerfectParanoia Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, newnick είπε @PerfectParanoia Πως μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία παραλήπτη? Για να αλλάξεις θυρίδα πρέπει να στείλεις mail στο dema(at)boxnow.gr Για τα άλλα στοιχεία δεν ειμαι σίγουρος αλλα μπορείς να βάλεις και ως παραλήπτη και αποστολέα τα δικά σου. Δεν ξέρω αν είναι τυπικά σωστό αλλα γίνεται. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 8 minutes ago, PerfectParanoia said: Για να αλλάξεις θυρίδα πρέπει να στείλεις mail στο dema(at)boxnow.gr Για τα άλλα στοιχεία δεν ειμαι σίγουρος αλλα μπορείς να βάλεις και ως παραλήπτη και αποστολέα τα δικά σου. Δεν ξέρω αν είναι τυπικά σωστό αλλα γίνεται. Γίνεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazarba Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Fun fact : Μετά τις 10 αγορές θα σας μπλοκάρουν τη κάρτα! 😅 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 6 πηρα εγω αχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) οποτε βαζουμε locker το δικο μας και μπορουμε να το αλλαξουμε και αυτο μετα αν θελουμε να στειλουμε εμεις σε καποιον αλλο;; Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από MasterX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chester20080 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μπορείτε να δοκιμάσετε τους γνωστούς κωδικούς BOX40, LIDLPLUS40 κλπ; Δεν μου δουλεύουν. Είναι σα να έχουν κλείσει γενικά όλους τους κωδικούς πλέον προσωρινά. Μόνο τον boxer δέχεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου λενε καποιοι οτι ισχυει ο κωδικος για 24 ωρες. ξερετε κατι παραπανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazarba Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 18 hours ago, PerfectParanoia said: Για να αλλάξεις θυρίδα πρέπει να στείλεις mail στο dema(at)boxnow.gr Για τα άλλα στοιχεία δεν ειμαι σίγουρος αλλα μπορείς να βάλεις και ως παραλήπτη και αποστολέα τα δικά σου. Δεν ξέρω αν είναι τυπικά σωστό αλλα γίνεται. Όποιος το έχει ξανακάνει ας κάνει ένα σχόλιο να μας πεί τη διαδικασία αλλαγής της θυρίδας αν γίνεται. Εγω έστειλα στο dema @ boxnow.gr (χωρις κενα προφανως) και ζήτησα αλλαγή του κωδικου για τη ταδε θυρίδα αλλά απάντηση δε παίρνω. Να αναμένω κάποια απάντηση; Ή απλά στο αλλάζουν; Στη σελίδα γράφουν : - Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το δέμα σας, στέλνετε email στο [email protected] αναγράφωντας το ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και voucher ID Εγω δεν ειχα βαλει τηλ, έβαλα και αναμένω μήοπως μου απαντήσουν τωρα. Update: Ναι με το που έστειλα το τηλεφωνό μου έλαβα απάντηση στο μαιλ και ενημέρωση στο viber οτι άλλαξε η θυρίδα. Έτσι λειτουργεί όπως εγραψε ο PerfectParanoia απο πάνω. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από Lazarba 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα