Προς το περιεχόμενο

Box Now Μικρό και μεσαίο δέμα με έκπτωση 99%[ΤΕΛΟΣ]

Rattlehead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προλάβετε για όσο λειτουργεί

Με τον κωδικο BAS10!@80 

το μικρό δέμα στα 0.03€ και το μεσαίο στα 0.04€

Από εφαρμογη ή ιστοσελιδα

https://steiledema.boxnow.gr/apostoli-dematos

Επεξ/σία από Rattlehead
  • Like 3
  • Thanks 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ουαου, κάτι περίεργο θα παίχτηκε εκει... Να ξέρει όποιος θέλει μπορεί να βγάλει κωδικό τώρα με δικά του στοιχεία και να αλλάξει στοιχεία παραλήπτη εντός ενός μηνα. Προλάβετε για πεσκέσι στους νεους φοιτητές. Το παστίτσιο της μαμάς/γιαγίας είναι καλύτερο.

• Like 1

1 λεπτό πριν, newnick είπε

@PerfectParanoia Πως μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία παραλήπτη?

Για να αλλάξεις θυρίδα πρέπει να στείλεις mail στο dema(at)boxnow.gr Για τα άλλα στοιχεία δεν ειμαι σίγουρος αλλα μπορείς να βάλεις και ως παραλήπτη και αποστολέα  τα δικά σου. Δεν ξέρω αν είναι τυπικά σωστό αλλα γίνεται.

• Like 3
  • Thanks 1

8 minutes ago, PerfectParanoia said:

Για να αλλάξεις θυρίδα πρέπει να στείλεις mail στο dema(at)boxnow.gr Για τα άλλα στοιχεία δεν ειμαι σίγουρος αλλα μπορείς να βάλεις και ως παραλήπτη και αποστολέα  τα δικά σου. Δεν ξέρω αν είναι τυπικά σωστό αλλα γίνεται.

Γίνεται 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οποτε βαζουμε locker το δικο μας και μπορουμε να το αλλαξουμε και αυτο μετα αν θελουμε να στειλουμε εμεις σε καποιον αλλο;;

Επεξ/σία από MasterX

Μπορείτε να δοκιμάσετε τους γνωστούς κωδικούς BOX40, LIDLPLUS40 κλπ; Δεν μου δουλεύουν. Είναι σα να έχουν κλείσει γενικά όλους τους κωδικούς πλέον προσωρινά. Μόνο τον boxer δέχεται...

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Box Now Μικρό και μεσαίο δέμα με έκπτωση 99%[ΤΕΛΟΣ]
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 hours ago, PerfectParanoia said:

Όποιος το έχει ξανακάνει ας κάνει ένα σχόλιο να μας πεί τη διαδικασία αλλαγής της θυρίδας αν γίνεται.
Εγω έστειλα στο dema @ boxnow.gr (χωρις κενα προφανως) και ζήτησα αλλαγή του κωδικου για τη ταδε θυρίδα αλλά απάντηση δε παίρνω.
Να αναμένω κάποια απάντηση; Ή απλά στο αλλάζουν;

Στη σελίδα γράφουν :

- Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το δέμα σας, στέλνετε email στο [email protected] αναγράφωντας το ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και voucher ID

Εγω δεν ειχα βαλει τηλ, έβαλα και αναμένω μήοπως μου απαντήσουν τωρα.

Update:

Ναι με το που έστειλα το τηλεφωνό μου έλαβα απάντηση στο μαιλ και ενημέρωση στο viber οτι άλλαξε η θυρίδα. Έτσι λειτουργεί όπως εγραψε ο PerfectParanoia απο πάνω.

Επεξ/σία από Lazarba
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...