Προς το περιεχόμενο

Huawei P60 Pro Dual SIM 398€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Antretng είπε

Αφου δεν δουλευει το gdrive, πως θα δουλεψει το backup στο viber; Δεν γινεται παιδια αυτο.

Όσον αφορά το apkpure, δεν ανακοίνωσε η Huawei οτι θα κοπει εντελώς το sideload στο HarmonyOS Next?

Υ.Γ. Ναι οντως ειναι επισημο https://9to5google.com/2024/09/23/huawei-harmony-os-next-apps/

ενα λαθος που κανει το συγκεκριμενο αρθρο - ολα τα  huawei σε κινεζικη εκδοση (σε αυτα αναφερεται το αρθρο) ΠΟΤΕ  δεν αντιμετωπισαν προβλημα με την εγκατασταση google services και playstore και σε emui και σε harmonyOS οποτε θεωρω καλυτερα να κοιτας πιο εγκυρα αρθρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, sourlis_ilias είπε

ενα λαθος που κανει το συγκεκριμενο αρθρο - ολα τα  huawei σε κινεζικη εκδοση (σε αυτα αναφερεται το αρθρο) ΠΟΤΕ  δεν αντιμετωπισαν προβλημα με την εγκατασταση google services και playstore και σε emui και σε harmonyOS οποτε θεωρω καλυτερα να κοιτας πιο εγκυρα αρθρα

Μίλησα για μελλοντικά αν τυχόν πάρουν harmony next. Το ξέρω ότι τώρα δεν έχετε θέμα με sideload.

Καλημέρα!

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ.

Καλημέρα πέρασα από το  public το είχε το τηλέφωνο αλλά χωρίς τιμή όταν ρώτησα πόσο το είχε μου είπε  950€ και ότι είναι κρατημένο  🤣🤣🤣

• Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, red232 είπε

Καλημέρα πέρασα από το  public το είχε το τηλέφωνο αλλά χωρίς τιμή όταν ρώτησα πόσο το είχε μου είπε  950€ και ότι είναι κρατημένο  🤣🤣🤣

Μηπως ο προηγουμενος που πηγε ρωτησε τιμη του ειπαν 950 και ειπε κραταμε (μην πεσω) και καταλαβαν να του το κρατησουν; 😂

• Haha 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...