miltostammy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 18 λεπτά πριν, Antretng είπε Για το gphotos, η τελευταια μου εμπειρια ηταν εποχες p50 και δεν μπορω να πω οτι ηταν usable. Πρεπει να ειχα βαλει μεσω app της huawei αλλα συγχρονισμό οι φωτογραφίες δεν εκαναν αν δεν ανοιγα την εφαρμογη. Συν οτι ηταν και laggy. Τωρα αν αυτά έφτιαξαν δεν ξερω. Αλλα δεν τα λες και λίγα το να μην δουλεύει gpay και οτι δεν μπορεις να τραβηξεις το backup σου απο drive στο viber και λοιπες εφαρμογές. Οπότε ότι ακριβως είπα. Αν εχεις ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ σε gms δεν μπορεις να πας. Ας πουμε, τις εφαρμογές που αγόρασα πως θα τις βάλω; Σπασμένες; Και δεν ειναι τόσο απλό όσο λες η μετάβαση σε άλλο cloud στο gphotos. Πρώτα από όλα μπορεί να έχουμε και άλλες συσκευές στο οικοσύστημα του android (πχ δεύτερο κινητό ή tablet). Αλλά ακόμα και αν παίρναμε απόφαση να τα αλλάξουμε όλα, θα πρεπει πρωτα να μεταφέρεις όλες σου τις φωτογραφίες εκεί, αν χωράνε φυσικά στα gb που δίνει η huawei και επιπλέον, αν τυχόν σε βόλευαν τα tools του, τα ξεχνάς. Αν μάλιστα είχες ήδη αγοράσει κάποιο πακέτο, απλά το χάνεις. Anyway, η προσφορά είναι καλή. Αν έμενα Πάτρα μπορεί να το έπαιρνα για δεύτερο να το δω κιόλας. Οι ανάγκες του καθενός φίλε μου είναι διαφορετικές. Το ίδιο και η εξάρτηση του από GSM. Εγώ απλά έγραψα και έβαλα screenshots να δει οποιος θέλει τι μπορεί να δουλευτεί άμεσα και τι όχι. Οι ανάγκες μου εμένα καλύπτονται σε ποσοστό 97 με 98%. Σε έναν άλλο μπορεί 50%. Γιαυτό έγραψα την τελευταία μου γραμμή στο ποσταρισμα μου παραπάνω. Οι ανάγκες μας και η τσέπη μας θα πρέπει να μας κάνουν να αποφασίζουμε τι θέλουμε. Οι υπόλοιποι απλά γράφουμε τις εμπειρίες μας να βοηθάμε ο ένας τον άλλον εδώ μέσα.
Antretng Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, miltostammy είπε Οι ανάγκες του καθενός φίλε μου είναι διαφορετικές. ... Οι υπόλοιποι απλά γράφουμε τις εμπειρίες μας να βοηθάμε ο ένας τον άλλον εδώ μέσα. Τι διαφορετικό έκανα από αυτο που λες; Εγραψα ότι υπάρχει ζόρι αν εχεις ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ σε gms και ανέφερα κάποια παραδειγματα χρήσης (εφαρμογές που αγόρασες, back up viber και apps που συνεργάζονται με drive, gpay κλπ). Προφανώς, αν δεν εχεις ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ, ειναι πιο απλά τα πράγματα. Και επειδή βλέπω να με ξανακάνετε quote: Υπάρχουν τα ζητηματα που λεω => ΝΑΙ. Ενημερώθηκαν οι υποψήφιοι αγοραστές για ενδεχόμενα προβλήματα => ΝΑΙ Μπορεί άλλους να τους νοιαζει και άλλους οχι => φυσικά και ΝΑΙ Δεν καταλαβαίνω που κολλατε . Μια χαρά τηλέφωνο είναι. Για μένα μόνο ως δεύτερο θα δούλευε. Για άλλους, μπορεί να ηταν πρωτο αν δεν τους νοιαζει το 5g. Αυτα. Καλη συνέχεια και καλορίζικο όσοι το προλάβατε. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από Antretng 5
nek4d Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Τα ιδια και τα ιδια σε καθε προσφορα κινητου Huawei. Παιζουν τα κολπα για gservices οι μεν, δεν παιζουν καλα οι δε, και επαναληψεις παραδειγματων εκατερωθεν. Οποιος εχει απορια, να αγορασει πρωτα ενα φθηνο Huawei, η δανεικο απο καποιο φιλο και να το δοκιμασει οσο θελει. (Προσωπικα, δοκιμασα και δεν, ουτε για αστειο δεν ξαναδοκιμαζω για κυριως κινητο, μονο για 2ο). 2
stivaks72 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 20/9/2024 στις 7:10 ΜΜ, kkatzos είπε Αυτή είναι προσωπική σου άποψη. Τα GMS μπορουν να αντικατασταθούν τελείως με ένα συνδυασμό HMS (huawei) και υπηρεσιων cloud της Microsoft (Onedrive, Office 365, Onenote κτλ κτλ). Το κάνω και πραγματικά δε μου λειπει τιποτα απο τα Google services που επισης χρήσιμοποιω με το Pixel. Ολική μετάβαση κάνεις στα αντίστοιχα της MS που δουλεύουν παντού. Κάνει καλό η απεξάρτηση... Το Viber backup ειναι προβλημα (κανει baclup αλλα δεν είναι συμβατο το huawei cloud με το google drive) οπως και το Google wallet. Google photos γιοκ αλλα εχεις huawei photos με backup στο huawei cloud αν έχεις τοοοση ανάγκη το cloud για αποθηκευση φωτογραφιών. Θα εκπλαγεις απο την ποιότητα των Huawei Petal Maps. Εφαρμογές αυτοκινήτου δεν ξερω να σου πω την αλήθεια. Δεν ψαχνεις ή για να ειμαι αντικειμενικός λίγες φορές θα ψάξεις. Εχει εγκατεστημένα 2 stores που μια χαρά δουλειά κανουν. Το προβλημα ειναι οτι κάποιες "κολλημένες" εφαρμογές απαιτουν Google Services και εκεί τιποτα δεν μπορει να γινει. Απλα δε δουλεύει η εφαρμογή. Ο καθένας ζυγίζει την κατάσταση και αποφασίζει. Οπότε, αν κατάλαβα καλά, γράφεις ότι για να πάω σε huawei πρέπει να: - Σουτάρω τα GMS που λειτουργώ απροβλημάτιστα από... πάντα. - Δεν παίζουν Google Maps, Photos, Car Play, Wallet, Viber και κάποιες "κολλημένες εφαρμογές" που απαιτούν GMS. Μιλάμε τώρα για εφαρμογές που δουλεύουμε οι περισσότεροι κάθε μέρα! Και όλα αυτά γιατί; Πραγματικά δεν έχω απάντηση σε αυτό. Αντε να δεχτώ να "λερώσω" τα χέρια μου με κανα xiaomi να του βάλω miui.eu rom να πάρει λίγο αέρα η συσκευή, αλλά αυτό ειναι προαιρετικό και λίγοι ασχολούνται πλέον. Δεν είναι προσωπική μομφή τα παραπάνω, απλά δεν βλέπω λογική στο να αγοράσεις huawei αν δεν είσαι στην Κίνα. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από stivaks72
kkatzos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stivaks72 είπε - Δεν παίζουν Google Maps, Photos, Car Play, Wallet, Viber και κάποιες "κολλημένες εφαρμογές" που απαιτούν GMS. Μιλάμε τώρα για εφαρμογές που δουλεύουμε οι περισσότεροι κάθε μέρα! Παιζουν ομως τα αψογα Petal Maps (δεν το πίστευα ομως οτι σε μη κεντρικούς δρομους ειναι πιο ακριβές απο το Google Maps). Photos ... δεν εχουν κατι το αναντικατάστατο τα Google Photos. Το Viber μια χαρα παίζει απλά κανει backup/restore μόνο σε Huawei cloud. Wallet εχει απλα φανταζομαι δεν εχει τη διαδοση του Google wallet. 1 ώρα πριν, stivaks72 είπε Και όλα αυτά γιατί; Πραγματικά δεν έχω απάντηση σε αυτό. Για απεξάρτηση. Κάποτε κράζαμε τους iphone fans και τον εγκλωβισμό τους στο Apple οικοσύστημα. Περίπου το ιδιο συμβαίνει με τη Google.... Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από kkatzos
magicnumbers Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Στις 21/9/2024 στις 10:20 ΠΜ, miltostammy είπε Viber όχι αντίγραφα ασφαλείας. Το viber αν κατεβαστει από το app gallery κανει backup στο hicloud.Αν ειναι απο apkpure πιθανον ναναι εκδοση για gms κ εχει το google drive. 1 ώρα πριν, stivaks72 είπε Δεν παίζουν Google Maps, Photos, Car Play, Wallet, Viber και κάποιες "κολλημένες εφαρμογές" που απαιτούν GMS. Μιλάμε τώρα για εφαρμογές που δουλεύουμε οι περισσότεροι κάθε μέρα! Με ευκολο τροπο gbox παιζουν maps photos πληρως λειτουργικα κ κανουν backup κανονικά τις φωτο σου οπως σε google συσκευη. To viber επισης παιζει κανονικα κ κανει backup στο hicloud
Antretng Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, magicnumbers είπε Το viber αν κατεβαστει από το app gallery κανει backup στο hicloud.Αν ειναι απο apkpure πιθανον ναναι εκδοση για gms κ εχει το google drive. Αφου δεν δουλευει το gdrive, πως θα δουλεψει το backup στο viber; Δεν γινεται παιδια αυτο. Όσον αφορά το apkpure, δεν ανακοίνωσε η Huawei οτι θα κοπει εντελώς το sideload στο HarmonyOS Next? Υ.Γ. Ναι οντως ειναι επισημο https://9to5google.com/2024/09/23/huawei-harmony-os-next-apps/ Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από Antretng 1
stivaks72 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, Antretng είπε Αφου δεν δουλευει το gdrive, πως θα δουλεψει το backup στο viber; Δεν γινεται παιδια αυτο. Όσον αφορά το apkpure, δεν ανακοίνωσε η Huawei οτι θα κοπει εντελώς το sideload στο HarmonyOS Next? Υ.Γ. Ναι οντως ειναι επισημο https://9to5google.com/2024/09/23/huawei-harmony-os-next-apps/ Πιστεύω ότι αν είναι να πάρεις huawei αξίζει μόνο αν κάνεις ditch όλο το google ecosystem και να αρχίσεις από την αρχή. Αν πάρεις και αρχίσεις τα μαστορέματα και τα μπαλώματα και τα ¨ναι μεν δουλεύει αλλά..." άσε καλύτερα, είναι σίγουρο ότι κάπου θα σκοντάψεις, θα βαρεθείς και στο τέλος θα το σκοτώσεις. Αυτό που έγραψες δηλαδή και στο πρώτο post σου,. 2
Doubt Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, kkatzos είπε Wallet εχει απλα φανταζομαι δεν εχει τη διαδοση του Google wallet. Τραπεζικές εφαρμογές ελληνικές έχει; Ρεβολουτ;
magicnumbers Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Antretng είπε Αφου δεν δουλευει το gdrive, πως θα δουλεψει το backup στο viber; Δεν γινεται παιδια αυτο Η έκδοση viber που θα κατεβασεις απο το app gallery κανει backup στο hicloud. Οχι στο gdrive. Ειναι επίσημη εκδοση για huawei στο store της. 32 λεπτά πριν, Doubt είπε Τραπεζικές εφαρμογές ελληνικές έχει; Ρεβολουτ; Ολες οι συστημικες τράπεζες εχουν το δικό τους app στο appgallery. Κ το ρεβολουτ 2 ώρες πριν, Antretng είπε Όσον αφορά το apkpure, δεν ανακοίνωσε η Huawei οτι θα κοπει εντελώς το sideload στο HarmonyOS Next? Δεν εχουμε harmony για την ωρα emui εχουν,μονο στα κινεζικα η βαζουν με rebrand harmony για native gms. Δεν έχω προαωπικη εμπειρια,με το emui εχω κ παίζουν ολα τα apk εκτος απο οσα θελουν επαλήθευση google σαν κατι παιχνιδια πχ Pokémon go κλπ. Παιζει επίσης η vanced σουιτα του microg με youtube music μπεχο. Κ ακους οτι θες οπου θες. Δε ξερω σε νεοτερη συσκευή (mate 50 p60 κλπ) που τρεχει 13 emui κ πανω οποτε τρεχει το microg αν λυνεται. Παντως βλεπω ότι τρέχουν πληρη σουιτα google με μαπς κλπ χωρις gbox. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από magicnumbers
Antretng Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, magicnumbers είπε Η έκδοση viber που θα κατεβασεις απο το app gallery κανει backup στο hicloud. Οχι στο gdrive. Ειναι επίσημη εκδοση για huawei στο store της. Καμια διαφωνία σε αυτό. Για το αλλο που ειπες για gms το εγραψα. Αυτό που λέγαμε είναι ότι το backup σου στο viber που ειχες android το ξεχνας. Όπως και οτι αλλο συγχρόνιζε στο gdrive. 25 λεπτά πριν, magicnumbers είπε Δεν εχουμε harmony για την ωρα emui εχουν,μονο στα κινεζικα Ναι για αυτο εβαλα μελλοντικό χρόνο. Ότι θα κοπούν. Τωρα τι να σου πω... να μην πάρετε εσείς Harmony Next με κομμένο sideload? Θα δειξει. Τεσπα. Προλαβε κανένας το κινητό απο εδώ μεσα; Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από Antretng
magicnumbers Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Antretng είπε Καμια διαφωνία σε αυτό. Για το αλλο που ειπες για gms το εγραψα. Αυτό που λέγαμε είναι ότι το backup σου το ξεχνας. Αν πρωτα εχεις backup ηδη σε google συσκευη πιθανον με ενα βαιμπερ στο pc να κανεις τα μπρος πισω κ την αλλαγή απτη μια στην αλλη.
kkatzos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Doubt είπε Τραπεζικές εφαρμογές ελληνικές έχει; Ρεβολουτ; Ναι και ναι. Και Binance και κάποιες άλλες εφαρμογές ανταλλακτηρίων στο κύριο store. Τα υπόλοιπα ανταλλακτήρια μπαίνουν είτε μέσω του δεύτερου store ή με πιο unofficial τρόπο.
barman_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου On 20/09/2024 at 19:10, kkatzos said: Αυτή είναι προσωπική σου άποψη. Τα GMS μπορουν να αντικατασταθούν τελείως με ένα συνδυασμό HMS (huawei) και υπηρεσιων cloud της Microsoft (Onedrive, Office 365, Onenote κτλ κτλ). Το κάνω και πραγματικά δε μου λειπει τιποτα απο τα Google services που επισης χρήσιμοποιω με το Pixel. Όχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα