Therempant Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, makevius είπε Τρόπος υπάρχει αλλά άλλοι λένε κολλάνε εφαρμογές, δεν συνδέονται smartwatch κλπ. Αντε βγάλε άκρη Όπως τα λες. Επειδή το έχω δουλέψει. Μπαίνουν αλλά δεν θα είναι σαν να έχει google services, τα κολλήματα που θα κάνει θα σε κάνουν να το βάλεις αγγελία από τον πρώτο μήνα.
Antretng Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, kkatzos είπε Για τους κολλημένους με τα GMS: Δεν είναι 2020. Η Huawei έχει κάνει άλματα στα δικά της services. Μερικά δουλεύουν καλύτερα και από αυτά της Google. (Μιλώ μετά λόγου γνώσεως καθώς έχω και Pixel 6 Pro και Huawei συσκευή) Σούπερ τιμή για το συγκεκριμένο. Και αριστα να δουλευουν, οταν εχεις επενδυσει σε gms και εχεις στη google ολα τα back up σου και cloud σου, δεν ειναι ευκολη η μεταβαση. πχ google photos, viber backup, one google drive, google message RCS κλπ. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από Antretng 1
airmaik Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 11 λεπτά πριν, Antretng είπε Και αριστα να δουλευουν, οταν εχεις επενδυσει σε gms και εχεις στη google ολα τα back up σου και cloud σου, δεν ειναι ευκολη η μεταβαση. πχ google photos, viber backup, onedrive, google message RCS κλπ. Το Onedrive πως ακριβώς κολλάει με τα googles services?
Antretng Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, airmaik είπε Το Onedrive πως ακριβώς κολλάει με τα googles services? Δαιμων του τυπογραφειου ... Google drive ηθελα να πω καθως και τους συγχρονισμους των εφαρμογων εκει. Το διορθωσα τωρα. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από Antretng
barman_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 4 hours ago, kkatzos said: Για τους κολλημένους με τα GMS: Δεν είναι 2020. Η Huawei έχει κάνει άλματα στα δικά της services. Μερικά δουλεύουν καλύτερα και από αυτά της Google. (Μιλώ μετά λόγου γνώσεως καθώς έχω και Pixel 6 Pro και Huawei συσκευή) Σούπερ τιμή για το συγκεκριμένο. ναι.αλλα να πας σε ανδροιδ που δεν εχει gservices ειναι σα να αγοραζω τεσλα και εχει λειτουργικο pococar 1 1
sphinxgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Είναι μπροστά η Huawei σε κατασκευή σε σχέση με όλους τους άλλους. Μπορείς να βάλεις g services? Μπορείς. Όταν όμως θέλω το κινητό για σοβαρή χρήση, όχι δεν θα πάρω Huawei να ψάχνω ανά πάσα στιγμή γιατί δεν δουλεύει κάτι στα services, δεν έχει κατεβάσει κάποια αναβάθμιση το store σε εφαρμογή που θέλω κλπ. Είχα Huawei αλλά τα έκοψα με το που έβγαλαν τα services. Αλητεία που τα έβγαλαν προφανώς. Αλλά ο χρόνος είναι πολύτιμος για κάποιους να ψάχνεις γιατί δεν δουλεύει πχ το google wallet ή οι εταιρικές εφαρμογές που έχω δεν κάνουν authentication κλπ κλπ κλπ 4
justapstar7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Είμαι με P40 pro αυτή την στιγμή(εδώ και 3,5 χρόνια). Δευτέρα θα έπαιρνα το Honor Magic 6 pro με τιμολόγιο ~710€ Και βλέπω αυτή την προσφορά.. Τι κάνουμε?
kkatzos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, barman_ είπε ναι.αλλα να πας σε ανδροιδ που δεν εχει gservices ειναι σα να αγοραζω τεσλα και εχει λειτουργικο pococar Αυτή είναι προσωπική σου άποψη. Τα GMS μπορουν να αντικατασταθούν τελείως με ένα συνδυασμό HMS (huawei) και υπηρεσιων cloud της Microsoft (Onedrive, Office 365, Onenote κτλ κτλ). Το κάνω και πραγματικά δε μου λειπει τιποτα απο τα Google services που επισης χρήσιμοποιω με το Pixel. 5 ώρες πριν, Antretng είπε πχ google photos, viber backup, one google drive, google message RCS κλπ. Ολική μετάβαση κάνεις στα αντίστοιχα της MS που δουλεύουν παντού. Κάνει καλό η απεξάρτηση... Το Viber backup ειναι προβλημα (κανει baclup αλλα δεν είναι συμβατο το huawei cloud με το google drive) οπως και το Google wallet. Google photos γιοκ αλλα εχεις huawei photos με backup στο huawei cloud αν έχεις τοοοση ανάγκη το cloud για αποθηκευση φωτογραφιών. 6 ώρες πριν, souvlakomanis είπε Όπως για εμένα είναι τεράστιο αρνητικό ή η έλειψη google maps που θεωρώ οτι είναι η καλύτερη εφαρμογή πλοήγησης. Αν και αυτό είναι προσωπική άποψη. Επίσης τι γίνεται με εφαρμογές αυτοκινήτου; δεν έχει αντίστοιχο car play κλπ. Θα εκπλαγεις απο την ποιότητα των Huawei Petal Maps. Εφαρμογές αυτοκινήτου δεν ξερω να σου πω την αλήθεια. 6 ώρες πριν, souvlakomanis είπε Ποιά είναι δηλαδή αυτά που δουλεύουν καλύτερα; Ειλικρινά ρωτάω έχω την απορία γιατί εγώ πραγματικά αυτό δεν το βλέπω. Όταν πρέπει να ψάξεις στο ίντερνετ πως θα κατεβάζεις μια εφαρμογή. Δεν ψαχνεις ή για να ειμαι αντικειμενικός λίγες φορές θα ψάξεις. Εχει εγκατεστημένα 2 stores που μια χαρά δουλειά κανουν. Το προβλημα ειναι οτι κάποιες "κολλημένες" εφαρμογές απαιτουν Google Services και εκεί τιποτα δεν μπορει να γινει. Απλα δε δουλεύει η εφαρμογή. Ο καθένας ζυγίζει την κατάσταση και αποφασίζει. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από kkatzos 2
manosfp Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Πάνε οι εποχές που πάλευα με cydia, custom roms, nocd, daemon tools. Γουστάρω κάργα την τηλεφωνάρα αλλά από μένα είναι όχι. I am too old for this shit😢 9 2
sphinxgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 35 λεπτά πριν, manosfp είπε I am too old for this shit😢 Αυτό!!! 1
magicnumbers Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Τα huawei παραειναι καλα για να μην εχεις ενα. Αν έχεις 2 συσκευές ειναι μονόδρομος. Γενικά είναι σταθερα κ δε μπετωνουν με τον καιρο οπως τα υπολοιπα αντροιντ. Εχω ένα p40pro. Παιζουν ολα τα σοσιαλ κ μη εφαρμογές ειτε απτο store τους ειτε apkpure κλπ . Δεν παίζει gpay. Μειλ outlook. Backup επαφές κλπ στο cloud της χουα κ μετα ειναι ολα εκεί. Επαναφορά σε δευτερόλεπτα αν κανεις ρισετ τη συσκευή καποια στιγμη,πολυ πιο γρηγορο απο gms. Κλησεις εννοείται αστραπή φουλ σημα απο τα πιο σταθερά σε αυτο το κομματι. Αν δε σε νοιάζει gpay auto κ κανα παιχνιδακι στυλ Pokémon δεν θαχει κανενα θεμα ως κυριο. 1 1
sourlis_ilias Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) παιρνουν κανονικα google ολες οι εφαρμογες δουλευουν και κατεβαινουν .....εχουμε 2024 και οχι 2020 Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από sourlis_ilias 1
miltostammy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Κάτοχος p60 pro και fold 6. Τα μόνα που δεν μου δουλευουν στο Huawei είναι. 1. Gpay. 2. Σύνδεση με ρολόι Samsung. 3. Να φτιάξω smart home. 4. Viber όχι αντίγραφα ασφαλείας. Παρατήρηση. Κάπου διάβασα για backup. Εμένα μια χαρά κάνει στο photos της Google. Επίσης δουλεύουν κανονικά και Google maps και YouTube. Όχι πάντως τρελές διάφορες με το fold επειδή έχει gms. Σε ποιότητα φοβερό σε φωτογραφίες θεωρώ κορυφή. Ήταν και ο λόγος που το πήρα. Στην τιμή αυτή παιδιά είναι κλέψιμο δεν είναι αγορά. Εφόσον δεν είναι εκθεσιακό. Εάν κάποιος δεν θέλει να ασχοληθει ελάχιστα (πάνω από 5 λεπτά δεν παίρνει) να περάσει gbox και θέλει out of the box android πληρη συσκευή Δεν το αγοράζει. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από miltostammy
Antretng Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, miltostammy είπε Κάτοχος p60 pro και fold 6. Τα μόνα που δεν μου δουλευουν στο Huawei είναι. 1. Gpay. 2. Σύνδεση με ρολόι Samsung. 3. Να φτιάξω smart home. 4. Viber όχι αντίγραφα ασφαλείας. Παρατήρηση. Κάπου διάβασα για backup. Εμένα μια χαρά κάνει στο photos της Google. Επίσης δουλεύουν κανονικά και Google maps και YouTube. Όχι πάντως τρελές διάφορες με το fold επειδή έχει gms. Σε ποιότητα φοβερό σε φωτογραφίες θεωρώ κορυφή. Ήταν και ο λόγος που το πήρα. Στην τιμή αυτή παιδιά είναι κλέψιμο δεν είναι αγορά. Εφόσον δεν είναι εκθεσιακό. Εάν κάποιος δεν θέλει να ασχοληθει ελάχιστα (πάνω από 5 λεπτά δεν παίρνει) να περάσει gbox και θέλει out of the box android πληρη συσκευή Δεν το αγοράζει. Για το gphotos, η τελευταια μου εμπειρια ηταν εποχες p50 και δεν μπορω να πω οτι ηταν usable. Πρεπει να ειχα βαλει μεσω app της huawei αλλα συγχρονισμό οι φωτογραφίες δεν εκαναν αν δεν ανοιγα την εφαρμογη. Συν οτι ηταν και laggy. Τωρα αν αυτά έφτιαξαν δεν ξερω. Αλλα δεν τα λες και λίγα το να μην δουλεύει gpay και οτι δεν μπορεις να τραβηξεις το backup σου απο drive στο viber και λοιπες εφαρμογές. 16 ώρες πριν, kkatzos είπε Ολική μετάβαση κάνεις στα αντίστοιχα της MS που δουλεύουν παντού. Κάνει καλό η απεξάρτηση... Οπότε ότι ακριβως είπα. Αν εχεις ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ σε gms δεν μπορεις να πας. Ας πουμε, τις εφαρμογές που αγόρασα πως θα τις βάλω; Σπασμένες; Και δεν ειναι τόσο απλό όσο λες η μετάβαση σε άλλο cloud στο gphotos. Πρώτα από όλα μπορεί να έχουμε και άλλες συσκευές στο οικοσύστημα του android (πχ δεύτερο κινητό ή tablet). Αλλά ακόμα και αν παίρναμε απόφαση να τα αλλάξουμε όλα, θα πρεπει πρωτα να μεταφέρεις όλες σου τις φωτογραφίες εκεί, αν χωράνε φυσικά στα gb που δίνει η huawei και επιπλέον, αν τυχόν σε βόλευαν τα tools του, τα ξεχνάς. Αν μάλιστα είχες ήδη αγοράσει κάποιο πακέτο, απλά το χάνεις. Anyway, η προσφορά είναι καλή. Αν έμενα Πάτρα μπορεί να το έπαιρνα για δεύτερο να το δω κιόλας. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από Antretng
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα