red232 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Huawei P60 Pro Dual SIM 398€ στο publc της Πάτρας 6 1
terry308 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Εκθεσιακό ή σφραγισμένο; Κινηταρα! Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από terry308
red232 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Άμα περασω θα ρωτήσω αν είναι εκθεσιακό Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από red232
sphinxgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, barman_ είπε Πολύ καλό. Χωρίς gservices όμως ε? δυστυχώς
froyd Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 16 λεπτά πριν, sphinxgr είπε δυστυχώς Υπάρχει τρόπος
makevius Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Τρόπος υπάρχει αλλά άλλοι λένε κολλάνε εφαρμογές, δεν συνδέονται smartwatch κλπ. Αντε βγάλε άκρη 1
Antretng Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Αψογα δεν δουλευει. Απλα ψιλοβολευεσαι ισως. Anyway. Αν δεν ειναι εκθεσιακά, άριστη τιμη!
eko13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Αν ηταν Αθηνα το χτυπαγα επι τοπου... Αρνητικα: Δεν εχει 5G! και google service Θετικα: Καρτα μνημης🥳, υπερυθρες, φουλ καμερες. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από eko13 1
VonLoutsos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Με το Gbox που διαφημιζουν δεν γίνεται δουλειά να υποθέσω έτσι;
souvlakomanis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Αν εξαιρέσουμε την μειοψηφία που θέλει το κινητό για κάτι συγκεκριμένο, γιατί να πάρει κάποιος Huawei που ουσιαστικά έχει ανάπηρες εφαρμογές; Έχω ένα ταμπλετ και είναι αστείο οτι οι εφαρμογές πχ youtube ανοίγουν σε browser λες και έχεις κινητο sony ericsson w995. Άντε να το πάρει κάποιος για εταιρικό ή για κάποιον που δεν τον νοίαζει κάτι πέρα απο να κάνει κλήσεις και να έχει browser αλλά πραγματικά ένας μέσος χρήστης σκέφτεται να το αγοράσει; Ειλικρινά ρωτάω γιατί δεν καταλαβαίνω πως έχουν μερίδιο στην αγορά τα κινητά της. Θυμάμαι παλιά κάτι nokia με windows os το έκραζαν οι πάντες γιατί δεν είχε εφαρμογές σωστές και τώρα huawei που είναι η ίδια φάση δεν έχει κανείς θέμα; Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από souvlakomanis 3 1
kkatzos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Για τους κολλημένους με τα GMS: Δεν είναι 2020. Η Huawei έχει κάνει άλματα στα δικά της services. Μερικά δουλεύουν καλύτερα και από αυτά της Google. (Μιλώ μετά λόγου γνώσεως καθώς έχω και Pixel 6 Pro και Huawei συσκευή) Σούπερ τιμή για το συγκεκριμένο.
souvlakomanis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, kkatzos είπε Για τους κολλημένους με τα GMS: Δεν είναι 2020. Η Huawei έχει κάνει άλματα στα δικά της services. Μερικά δουλεύουν καλύτερα και από αυτά της Google. (Μιλώ μετά λόγου γνώσεως καθώς έχω και Pixel 6 Pro και Huawei συσκευή) Σούπερ τιμή για το συγκεκριμένο. Ποιά είναι δηλαδή αυτά που δουλεύουν καλύτερα; Ειλικρινά ρωτάω έχω την απορία γιατί εγώ πραγματικά αυτό δεν το βλέπω. Όταν πρέπει να ψάξεις στο ίντερνετ πως θα κατεβάζεις μια εφαρμογή και πως θα την κάνεις να δουλέψει σωστά στο κινητό σου δεν το βλέπω άλμα. Όπως για εμένα είναι τεράστιο αρνητικό ή η έλειψη google maps που θεωρώ οτι είναι η καλύτερη εφαρμογή πλοήγησης. Αν και αυτό είναι προσωπική άποψη. Επίσης τι γίνεται με εφαρμογές αυτοκινήτου; δεν έχει αντίστοιχο car play κλπ. Πραγματικά είναι πολλά τα αρνητικά κατά την γνώμη μου. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από souvlakomanis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα