PrettyNose Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξω τα πρώτα ψηφία από την public IP μου? Όσες φορές έκανα επανεκίννηση είτε reset πάντα παίρνω IP που ξεκινάει από 2.85.xxx Μίλησα με τον ΟΤΕ και μου λένε δεν μπορώ να σας αλλάξω την IP, μιλήστε με το τμήμα πωλήσεων για static... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Ό,τι τύχει είναι, και αναλόγως την περιοχή. Γιατί θες να αλλάξεις συγκεκριμένα τα πρώτα ψηφία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 26 λεπτά πριν, PrettyNose είπε Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξω τα πρώτα ψηφία από την public IP μου? Όσες φορές έκανα επανεκίννηση είτε reset πάντα παίρνω IP που ξεκινάει από 2.85.xxx Μίλησα με τον ΟΤΕ και μου λένε δεν μπορώ να σας αλλάξω την IP, μιλήστε με το τμήμα πωλήσεων για static... Για ποιον λογο; Τι θες να εχει περα απο το 2.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Να βάλεις vpn. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα