Προς το περιεχόμενο

Projector MECOOL KP1 | 118 €

zacharis1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, totomis είπε

Οπότε αν έχεις πολλά posts μπορείς να οικειοποιησε κουπόνια άλλου χωρίς καν να τον αναφέρεις, και μετά να πουλάς και τρέλα...

👋

Με το «αν έχεις πολλά post» μήπως ήθελες να πεις «αν βγάζεις μεροκάματο σε forums και σελίδες προσφορών» ; 😂

• Like 1
  • Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτη την τιμή αξιζει περισσοτερο αυτος ή ο BlitzWolf® BW-V5 ? Γνωριζει κανεις? (χρηση κυριως stremio και youtube)

Επεξ/σία από GeorgeGK

23 λεπτά πριν, Sotosgl είπε

Ξεφευγετε..
Ειμαι μελος απο 27 Μαρτιου 2004 με αυτο το account και με κατι αλλα που ειχαν φαει ban,μπορω να γραψω; 
Ειμαι ο πρωτος που εκανε report το μηνυμα του Apro1984 που ηταν το πρωτο σχολιο και ανεφερε την πηγη του κουπονιου και του ειπα σε PMs να μην το συνεχισει για να σταματησει το Drama 
Το κουπονι ηταν προσωπικο απο την Mecool και οχι απο newsletter επειδη εχω κανει Review προιοντα της απο το ατομο που μιλαω κατευθειαν και μπορω να το αποδειξω αλλοι δεν μπορουν να πουν που το βρηκαν
Εδω απαγορευονται ολα τα Affiliate links αλλωστε και το post ειναι οκ,με το Traffic source tracking και τα κουπονια με embedded tracking αλλαζει το θεμα
Δεν το συνεχιζω μην το συνεχιζετε αλλιως θα σας βαζει χαμογελακια ο Ζαχαρης και εσεις θα τσαντιζεστε χωρις λογο

Σωτο επειδη ψαχνω προτζεκτορα αυτον τον καιρο για την γυναικα που ειναι δασκαλα.... Σε ταξη με κλειστα φωτα και κουρτινες ποιος θα αποδοσει καλυτερα ??

Mecool Kp1 Ή ο Blitzwolf v5 max???

Απο πηγες,λογισμικα κλπ δεν εχω θεμα.. με απασχολει καθαρα ποιος θα βγαλει καλητερη εικονα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Arkin είπε

370 πραγματικα ansi εχει ο συγκεκριμενος

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1H_8ZMK4KdzH_vIBEWBf9wvpaIKjIUMJ0Xc0e7ayxnCs/edit?gid=0#gid=0

Ο V5 εχει 270 

^^ 
Την λιστα του Jayce να την εχετε σαν ευαγγελιο,του εχουμε κανει πολλοι Creators donates για να συνεχισει τα αναλυτικα testings για να υπαρχουν σαν σημειο αναφορας

Τον εχω αναφερει πολλες φορες και ειδικα στο βιντεο με την σωστη μετρηση των Lumens που πηγαινε καθε κατσαπλιας ασχετος το κολλαγε στην λαμπα και ελεγε οτι να`ναι

Επεξ/σία από Sotosgl
  • Like 6
  • Thanks 1
  • Haha 1

5 λεπτά πριν, Arkin είπε

370 πραγματικα ansi εχει ο συγκεκριμενος

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1H_8ZMK4KdzH_vIBEWBf9wvpaIKjIUMJ0Xc0e7ayxnCs/edit?gid=0#gid=0

Ο V5 εχει 270 

Στην συγκεκριμενη λιστα βεβαια ο V5 ειναι πολυ πιο ψηλα σε σχεση με το mecool. Δεν ξερω βεβαια αν ειναι λογο τιμης

2 λεπτά πριν, GeorgeGK είπε

Στην συγκεκριμενη λιστα βεβαια ο V5 ειναι πολυ πιο ψηλα σε σχεση με το mecool. Δεν ξερω βεβαια αν ειναι λογο τιμης

Ειναι και ποτε βγηκε ο καθε ενας,σε τι τιμη ή ακομα και σε πιο Revision βρισκεται ενα προιον 
Και εγω οταν τον εδειξα εκανε 200+ και η κριτικη θα γινει με εκεινη την τιμη και τον ανταγωνισμο,οταν μιλαμε για την τωρινη ειναι instabuy 

• Like 2

1 λεπτό πριν, Sotosgl είπε

Ειναι και ποτε βγηκε ο καθε ενας,σε τι τιμη ή ακομα και σε πιο Revision βρισκεται ενα προιον 
Και εγω οταν τον εδειξα εκανε 200+ και η κριτικη θα γινει με εκεινη την τιμη και τον ανταγωνισμο,οταν μιλαμε για την τωρινη ειναι instabuy 

Ναι αυτο σκεφτηκα και εγώ.

Ναι Σωτο και εγώ απο το story σου το ειδα και τσεκαρα και το video σου οποτε αν λες instabuy δεν το σκεφτομαι αλλο.

22 λεπτά πριν, kva21 είπε

Με το «αν έχεις πολλά post» μήπως ήθελες να πεις «αν βγάζεις μεροκάματο σε forums και σελίδες προσφορών» ; 😂

Ναι...

5 ώρες πριν, GeorgeGK είπε

Σε αυτη την τιμή αξιζει περισσοτερο αυτος ή ο BlitzWolf® BW-V5 ? Γνωριζει κανεις? (χρηση κυριως stremio και youtube)

Αυτός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...