Προς το περιεχόμενο

WARHAMMER 40,000: ROGUE TRADER της owlcat games (δημιουργό των Pathfinder crpg)

gust

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις το τέλειωσα. Πρώτη φορά έπαιξα αυτό το rule set οπότε οι ώρες απλά για διάβασμα στο character sheet ήταν άπειρες, οι μάχες πήραν πολύ πιο λίγο 🤣. Επίσης τα items άλλαζαν εντελώς το παιχνίδι. Σου έπεφτε ένα item το οποίο έβγαζε από μόνο του νέο op build. Και ευτυχώς οι merchants τα είχαν όλα για να τα δεις ακόμα και πριν να είναι διαθέσιμα αλλά με το loot δε μπορούσες να προβλέψεις.

Πολύ κακογραμμένο, έσκιζε το pc χωρίς λόγο και έβλεπα bugs στις μάχες από features/talents που δεν ενεργοποιούνταν ή ενεργοποιούνταν όταν δεν έπρεπε, παρ' όλα αυτά τίποτα gamebreaking, βγήκε χωρίς προβλήματα.

Ωραία αλλαγή από dnd ruleset μετά από καιρό για εμένα και ενδιαφέρον lore και κόσμος, φάνηκε ότι έπεσε πολύ δουλειά για να τον γεμίσουν και κάθε dungeon είχε προσοχή από τους δημιουργούς για να έχει χαρακτήρα. Ευχάριστη αλλαγή σε space opera από high fantasy. Στους χαρακτήρες και το story ξεχωρίζουν Idira και Kibellah για εμένα χωρίς όμως να πω ότι με τρέλανε κάτι. Επίσης πολύ ωραίο το space combat. Το γεγονός ότι είσαι υποχρεωμένος να κάνεις κινήσεις σε κάθε γύρο μου θύμισε πολύ sail era μάχες όπου μετρούσε πάρα πολύ to weather gage, δλδ αν καταφέρεις να βρεθείς ανάμεσα στο καιρό και τον αντίπαλό σου έχεις πολύ μεγάλο πλεονέκτημα.(στο συγκεκριμένο αν βρεθείς απλά πίσω του έχεις πλεονέκτημα). θα έπαιζα sequel άνετα.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...