Προς το περιεχόμενο

WARHAMMER 40,000: ROGUE TRADER της owlcat games (δημιουργό των Pathfinder crpg)

gust

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

RTlogo.png

Warhammer 40,000: Rogue Trader (owlcat.games)

Σχετικό review κατά το release date - με πολλά απο τα bugs που αναφέρονται σημερα να έχουν διορθωθεί...

WARHAMMER 40,000: ROGUE TRADER - Ragequit.gr

Απορώ πως δεν υπάρχει ήδη θέμα.....

Πρόκειται για κλασσικό crpg στον κόσμο του warhammer 40k με τους μηχανισμούς των pathfinder παιχνιδιών της ίδιας εταιρίας, όπου ο κεντρικός μας ήρωας (εννοείται έχει και companions στην πορεία) είναι ένας rogue trader (για το σχετικό Lore απευθυνθείτε στο google).

Εχω 14 ώρες μέσα στο παιχνίδι και το απολαμβάνω αφάνταστα.

Μέχρι τώρα εξαιρετική γραφή με σεβασμό στο Lore (και ωραίες επεξηγήσεις για τους νέους)

Ωραία εξέλιξη χαρακτήρων και αλληλεπίδραση στο σενάριο ανάλογα με τις αποφάσεις μας.

Τέλειο setting-γραφικά-isometric topdown μαυρίλα όπως πρέπει.

Οσοι δεν το έχετε δει κάντε τον κόπο, είναι εξαιρετική δουλειά και στις 24 Σεπτεμβρίου βγαίνεικαι το πρώτο μεγάλο dlc!

Img:

Warhammer 40,000: Rogue Trader (Xbox Series) screenshot: Some areas contain puzzles

Warhammer 40,000: Rogue Trader (Xbox Series) screenshot: Ad Mech joins the party

Warhammer 40,000: Rogue Trader (Xbox Series) screenshot: Check your surroundings for chests

Warhammer 40,000: Rogue Trader (Xbox Series) screenshot: Your inventory

Warhammer 40,000: Rogue Trader (Xbox Series) screenshot: A Leman Russ tank onboard the frigate

Warhammer 40,000: Rogue Trader (Xbox Series) screenshot: Blood and splatter everywhere in true WH fashion

Επεξ/σία από gust
  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι κρίμα πάντως που τέτοια τίμια RPG δεν έχουν παρά μόνο 2 posts ενώ άλλα χρώματος μοβ μετράνε εκατοντάδες, ακόμα και εάν είναι για κριτική.

Πριν σωστά σημειώσει κάποιος ότι ούτε εγώ δεν εχω γράψει κάτι, φταίει ότι ακόμα καίει τις ελεύθερες ώρες μου το WotR :)

• Like 4
  • Sad 1

24 λεπτά πριν, mike299 είπε

Είναι κρίμα πάντως που τέτοια τίμια RPG δεν έχουν παρά μόνο 2 posts ενώ άλλα χρώματος μοβ μετράνε εκατοντάδες, ακόμα και εάν είναι για κριτική.

Πριν σωστά σημειώσει κάποιος ότι ούτε εγώ δεν εχω γράψει κάτι, φταίει ότι ακόμα καίει τις ελεύθερες ώρες μου το WotR :)

Ναι θα συμφωνήσω. Αυτά τα παιχνίδια δυστυχώς απαιτούν πολύ χρόνο (>100 ώρες) που δεν μπορώ να διαθέσω.

Στα συν ότι διαθέτει co-op μέχρι 6 παίκτες.

• Like 1

θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα, ότι αυτά τα παιχνίδια απαιτούν ~100 ώρες, οπότε και είναι δύσκολο κάποιος να τα παίξει όλα στην ώρα τους.

Παραδείγματα, το Divinity:OS 2, μου πήρε 2 χρόνια να το τερματίσω, όπως και το Witcher μαζί με τα 2 DLC.

Εγώ πχ, άρχισα το Pillars of Eternity 3 χρόνια μετά την κυκλοφορία του και δεν κατάφερα να το τερματίσω λόγω άλλων προτεραιοτήτων (βλ. παιδιά 😆). Οπότε μπήκε στο backlog. Bάλε και τα 2 Pathfinder, το Witcher 3, τα 2 Divinity:OS, BG3, έ, πού να βρω το χρόνο να τα παίξω 😁

Κι όταν βρίσκω, είναι απλά 5-6 χρόνια μετά την κυκλοφορία τους, οπότε και δεν ασχολούνται και πολύ στο αντίστοιχο thread.

Θα ήθελα να το παίξω κι αυτό το παιχνίδι αλλά φευ! Θα μπει κι αυτό στο backlog να το παίξω με το γιό μου κάποια στιγμή 🤣

• Like 1

Να πω την αλήθεια δεν το ηξερα το παιχνιδι μεχρι που ειδα το thread και το αγορασα. Ομως οπως ειπαν και οι πρωην, που χρόνος παλευω να παιξω κανα παιχνιδιακι max 1 ωρα την ημέρα και μεχρι να καταλαβω τι γινετε ειμαι πτωμα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ  εξακολουθώ να το λιώνω, αργά αργά, σχεδόν μία δύο μάχες την ημέρα!

Η γραφή του πάντως μέχρι τώρα είναι άψογη....

Eννοείται ότι τσίμπησα και το dlc χωρίς να ξεκινήσω νέο παιχνίδι μίας και είμαι ακόμα στο act 1 στο οποίο το dlc σε κάνει εισαγωγή χωρίς να χάσεις κάτι από το περιεχόμενό του.

Αν κάτι θα ήθελα από το παιχνίδι είναι οι πλήρως voiced διάλογοι, οι οποίοι όπου υπάρχουν είναι 100% ατμοσφαιρικοί.

Επεξ/σία από gust
  • Like 1

Το επαιζε ο νονος της κορης μου και τον εβλεπα απο day one.παρα πολυ ωραιο αλλα οπως και τα pathfinder full of bugs 

εχει φτιαξει απο τοτε αντιμετωπιζετε θεματα πλεον?

Είμαι 20 ώρες μέσα στο παιχνίδι και μέχρι τώρα δεν έχω πετύχει Bug.

Λένε ότι στο τελευταίο κεφάλαιο έχει κάποια θεματάκια ακόμα αλλα πολλά παιζει να διορθώθηκαν ήδη με το χθεσινό μεγάλο Update-patch

1 ώρα πριν, dalan2007 είπε

Το επαιζε ο νονος της κορης μου και τον εβλεπα απο day one.παρα πολυ ωραιο αλλα οπως και τα pathfinder full of bugs 

εχει φτιαξει απο τοτε αντιμετωπιζετε θεματα πλεον?

• Like 1

Μακάρι να υπήρχε ο χρόνος. Τέτοια παιχνίδια πάντως πρέπει να παίζονται μήνες μετά την κυκλοφορία λόγω patches κλπ.

Τα 2 Divinity:OS σε co-op μας πήρε περίπου 1 χρόνο το καθένα..

Κάποια στιγμή πρέπει να παίξουμε και το Baldur's Gate 3. Coop 3 άτομα θα είμαστε, να δω πότε..

• Like 2

Η Owlcat ειναι εγγυηση στα crpg αλλα και στα bugs. Εχω παιξει τα δυο Pathfinder (200+ ωρες στο καθενα αλλα επαιζα κανενα 8μηνο για να ολοκληρωσω το καθε παιχνιδι) και τα προτεινω ανεπιφυλακτα. Οσον αφορα το Rogue Trader θα περιμενω μεχρι τον Δεκεμβρη να βγει και το δευτερο dlc και θα τα παρω πακετο σε καποια enhanced edition με διορθωμενα ολα τα bugs.

• Like 2

2 hours ago, KNSM said:

Η Owlcat ειναι εγγυηση στα crpg αλλα και στα bugs. Εχω παιξει τα δυο Pathfinder (200+ ωρες στο καθενα αλλα επαιζα κανενα 8μηνο για να ολοκληρωσω το καθε παιχνιδι) και τα προτεινω ανεπιφυλακτα. Οσον αφορα το Rogue Trader θα περιμενω μεχρι τον Δεκεμβρη να βγει και το δευτερο dlc και θα τα παρω πακετο σε καποια enhanced edition με διορθωμενα ολα τα bugs.

Μια προειδοποίηση. Το επόμενο dlc δεν θα βγει δεκέμβρη. Είπαν ότι αφού καθυστέρησε αυτό που ήταν να βγει τον ιούνιο, αναλόγως κυλάει και η κυκλοφορία του δεύτερου.

12 ώρες πριν, Aruil είπε

Μια προειδοποίηση. Το επόμενο dlc δεν θα βγει δεκέμβρη. Είπαν ότι αφού καθυστέρησε αυτό που ήταν να βγει τον ιούνιο, αναλόγως κυλάει και η κυκλοφορία του δεύτερου.

Και εγώ αυτό είχα διαβάσει. Ελπίζω μόνο όταν βγει να μπορεί να παιχντεί στην υπάρχουσα campaign και να μην χρειαστεί καινούρια γιατί που χρόνος για νεο playthrough (εδώ δεν ξέρουμε αν και πότε θα τελειώσουμε το πρώτο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...