MikeJ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Αν κλείσεις απλά το εισιτήριο και δε πληρώσεις για κάτι επιπλέον τότε δικαιούσαι μόνο μία τσάντα πλάτης (σαν σχολική) που πρέπει να χωράει και να τη βάλεις στα πόδια σου (κάτω από το κάθισμα του μπροστινού σου). Αυτό ισχύει στις low cost εδώ και χρόνια. Από εκεί και πέρα ανάλογα με τις ανάγκες σου μπορείς να πληρώσεις για βαλίτσα που να την δώσεις να πάει κάτω ή να πληρώσεις για priority όπου θα μπορείς να πάρεις την χειραποσκευή (τη μικρή βαλιτσούλα) επάνω μαζί σου. Γενικά στις Low cost (και εδώ που τα λέμε και σε αρκετές μη low cost) πλέον αγοράζεις απλά το εισιτήριο που σου εξασφαλίζει μεταφορά από το ένα αεροδρόμιο στο άλλο και οτιδήποτε άλλο είναι έξτρα. Ακόμα και οι θέσεις πχ ενώ κλείνεις 2 εισιτήρια και κάνεις check in μαζί με τον συνεπιβάτη σου, δε σε βάζουν να κάτσεις μαζί αν δε πληρώσεις για να διαλέξεις θέσεις. Και άδειο (τη στιγμή του check in) να είναι το αεροπλάνο σε βάζουν σε άκυρες θέσεις.
Neda7325 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Συγνώμη επειδή έχω χάσει επεισόδια. Στο φτηνότερο των φτηνότερων εισιτήριο, όπου ταξιδεύεις «ελαφρύς» που λέμε, από αυτές τις αποσκευές για μέσα στην καμπίνα περιλαμβάνεται δωρεάν μόνο η αριστερή, σωστά; Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από Neda7325
Ntinaras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Bag Policies All passenger fare types include a small personal bag, which must fit under the seat in front of you. If you need additional baggage allowance, there are various options available to you. https://help.ryanair.com/hc/en-gb/categories/12489112419089-Bag-Rules Ναι, αυτο λεω κι εγω. Το small bag δεν γινεται να ειναι 35 λιτρα.
MikeJ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 4 minutes ago, Neda7325 said: Συγνώμη επειδή έχω χάσει επεισόδια. Στο φτηνότερο των φτηνότερων εισιτήριο, όπου ταξιδεύεις «ελαφρύς» που λέμε, από αυτές τις αποσκευές για μέσα στην καμπίνα περιλαμβάνεται δωρεάν μόνο η αριστερή, σωστά; Ναι για να πάρεις τη δεξιά πρέπει να πληρώσεις το priotity όπου έχεις και καλά και προτεραιότητα στην ουρά για να μπεις στο αεροπλάνο αλλά ουσιαστικά μονο για τη χειραποσκευή. Εντάξει αντικειμενικά δε γίνεται όλοι οι επιβάτες να πάρουν χειραποσκευή γιατί απλά δε χωράνε. Tα περισσότερα χωράνε 190 επιβάτες και γύρω στις 120 βαλίτσες. Οπότε σου λέει αν θες να έχεις εγγυημένα βαλίτσα πλήρωσέ την εκ των προτέρων και έτσι δε παίζουν και το παιχνιδάκι του τελικά δε χωράνε και πρέπει να πάει κάτω που συμβαίνει σε πολλές αεροπορικες και χάνεται χρόνος. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Ναι, αυτο λεω κι εγω. Το small bag δεν γινεται να ειναι 35 λιτρα. Mια χαρά γίνεται.Eχω ακριβώς αυτό της φωτό https://lovinglifeinwellies.wordpress.com/2015/08/07/mountain-warehouse-saker-35l-rucksack-review/ Απο παρόμοιο βλέπω οι διαστάσεις είναι 51cm (h) x 26cm (w) x 19cm (d) Weight - 800g https://www.amazon.co.uk/Mountain-Warehouse-Saker-Rucksack-Multifunctional/dp/B018WG4CDE/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8 (εχω την εντύπωση ότι το δικό μου είναι λίγο πιο μικρό απο 50εκ σε ύψος,γιατί το έψαχνα τότε που το αγόρασα.) Αν δεν το έχεις τουμπανιάσει μια χαρά χωράει στο καλάθι. 2
SabotazNic Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Mια χαρά γίνεται.Eχω ακριβώς αυτό της φωτό https://lovinglifeinwellies.wordpress.com/2015/08/07/mountain-warehouse-saker-35l-rucksack-review/ Απο παρόμοιο βλέπω οι διαστάσεις είναι 51cm (h) x 26cm (w) x 19cm (d) Weight - 800g https://www.amazon.co.uk/Mountain-Warehouse-Saker-Rucksack-Multifunctional/dp/B018WG4CDE/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8 (εχω την εντύπωση ότι το δικό μου είναι λίγο πιο μικρό απο 50εκ σε ύψος,γιατί το έψαχνα τότε που το αγόρασα.) Αν δεν το έχεις τουμπανιάσει μια χαρά χωράει στο καλάθι. Ε καλα και εσυ, αλλο 35 λιτρα, αλλο ενα backpack εως 35 λιτρα που αν το εχεις στα 20-25 δεν θα εχεις θεμα... 35αρι γεματο παντως δεν περναει
Ntinaras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Mια χαρά γίνεται.Eχω ακριβώς αυτό της φωτό https://lovinglifeinwellies.wordpress.com/2015/08/07/mountain-warehouse-saker-35l-rucksack-review/ Απο παρόμοιο βλέπω οι διαστάσεις είναι 51cm (h) x 26cm (w) x 19cm (d) Weight - 800g https://www.amazon.co.uk/Mountain-Warehouse-Saker-Rucksack-Multifunctional/dp/B018WG4CDE/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8 (εχω την εντύπωση ότι το δικό μου είναι λίγο πιο μικρό απο 50εκ σε ύψος,γιατί το έψαχνα τότε που το αγόρασα.) Αν δεν το έχεις τουμπανιάσει μια χαρά χωράει στο καλάθι. Ε αρα δεν ειναι 35 λιτρα. Γεμισε το να γινει 35 λιτρα και πες μας αν περασες
SabotazNic Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Ε αρα δεν ειναι 35 λιτρα. Γεμισε το να γινει 35 λιτρα και πες μας αν περασες Παντως, πιο παλια στην aegean ειχα κανονικα στα ποδια μου το everyday backpack 35l της peak design. Το 35αρι το φτανει στην ουσια γεμιζοντας το μεχρι πανω, αλλα οι διαστασεις δεν αλλαζουν. Με low cost δεν εχω πεταξει για να ξερω τι χωρους εχουν εκει κατω.
dieccast Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 41 λεπτά πριν, MikeJ είπε Αν κλείσεις απλά το εισιτήριο και δε πληρώσεις για κάτι επιπλέον τότε δικαιούσαι μόνο μία τσάντα πλάτης (σαν σχολική) που πρέπει να χωράει και να τη βάλεις στα πόδια σου (κάτω από το κάθισμα του μπροστινού σου). Αυτό ισχύει στις low cost εδώ και χρόνια. Από εκεί και πέρα ανάλογα με τις ανάγκες σου μπορείς να πληρώσεις για βαλίτσα που να την δώσεις να πάει κάτω ή να πληρώσεις για priority όπου θα μπορείς να πάρεις την χειραποσκευή (τη μικρή βαλιτσούλα) επάνω μαζί σου. Γενικά στις Low cost (και εδώ που τα λέμε και σε αρκετές μη low cost) πλέον αγοράζεις απλά το εισιτήριο που σου εξασφαλίζει μεταφορά από το ένα αεροδρόμιο στο άλλο και οτιδήποτε άλλο είναι έξτρα. Ακόμα και οι θέσεις πχ ενώ κλείνεις 2 εισιτήρια και κάνεις check in μαζί με τον συνεπιβάτη σου, δε σε βάζουν να κάτσεις μαζί αν δε πληρώσεις για να διαλέξεις θέσεις. Και άδειο (τη στιγμή του check in) να είναι το αεροπλάνο σε βάζουν σε άκυρες θέσεις. θυμαμαι οτι περυσι ή προπερυσι με ryan ειχα χειραποσκευη μαζί μου . χωρις να πληρώσω κάτι. 😑 αρα τωρα μόνο κάτι σε τσάντα τύπου σχολειου ή ορειβατική μικρή. τραγικό 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Θα με τρελάνεις.Το backpack δεν είναι χειραποσκευή; Σε wizz ryanair easyjet aegean που χρησιμοποιώ συνέχεια μια αποσκευή συγκεκριμένων διαστάσεων είναι δωρεάν.Αλλά όλες οι εταιρίες το ίδιο έχουν.Αν θες παραπάνω αποσκευές πληρωνεις. δεν το θεωρω χειραποσκευή (δεν με βολέυει η τετοια τύπου τσάντα) . Εγω εννοω την μικρή βαλίτσα που σε aegean και skyexpress ειναι δωρεαν και μπαίνει πανω στα ντουλάπια. οπως και να έχει ευχαριστώ για την απάντηση.
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 23 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Ε αρα δεν ειναι 35 λιτρα. Γεμισε το να γινει 35 λιτρα και πες μας αν περασες Αν δεν το γεμίσεις πέτρες πάντα θα μπορείς να το πιέσεις στο καλάθι.Τόσες πτήσεις πάντως μια φορά μου έχουν το ελέγξει με το καλάθι. 12 λεπτά πριν, dieccast είπε δεν το θεωρω χειραποσκευή (δεν με βολέυει η τετοια τύπου τσάντα) . Εγω εννοω την μικρή βαλίτσα που σε aegean και skyexpress ειναι δωρεαν και μπαίνει πανω στα ντουλάπια. οπως και να έχει ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή εσύ δεν το θεωρείς δεν σημαίνει ότι δεν είναι.Θα μπορούσε να είναι σακούλα του ΑΒ ή μπαουλάκι. 1
ideal09 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 23 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αν δεν το γεμίσεις πέτρες πάντα θα μπορείς να το πιέσεις στο καλάθι.Τόσες πτήσεις πάντως μια φορά μου έχουν το ελέγξει με το καλάθι. Επειδή εσύ δεν το θεωρείς δεν σημαίνει ότι δεν είναι.Θα μπορούσε να είναι σακούλα του ΑΒ ή μπαουλάκι. Τεχνικά μιλώντας δεν είναι χειραποσκευή εφοσον ξεπέρναει κάποιο μέγεθος. Ορίζεται ξεκάθαρα τι είναι χειραποσκευή με κιλά και διαστάσεις και είναι κοινός κώδικας όλων. Τώρα και γω που έχω ένα μοσχάρι 40 λίτρα και το περνάω σαν backpack, ναι τεχνικά είναι χειραποσκευή, αλλά το περνάω σαν backpack γιατί δεν ελέγχουν(βέβαια δεν χωράει στα πόδια αλλά οκ). Προφανώς το ts ρωτάει για τη χειραποσκευή που όλος ο κόσμος καταλαβαίνει τι εννοει, και οχι δεν είναι είναι δωρεάν στη ryan αλλά σε πολλές πτησείς είναι αρκετά φθηνή. 1
SabotazNic Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 49 λεπτά πριν, dieccast είπε θυμαμαι οτι περυσι ή προπερυσι με ryan ειχα χειραποσκευη μαζί μου . χωρις να πληρώσω κάτι. 😑 αρα τωρα μόνο κάτι σε τσάντα τύπου σχολειου ή ορειβατική μικρή. τραγικό δεν το θεωρω χειραποσκευή (δεν με βολέυει η τετοια τύπου τσάντα) . Εγω εννοω την μικρή βαλίτσα που σε aegean και skyexpress ειναι δωρεαν και μπαίνει πανω στα ντουλάπια. οπως και να έχει ευχαριστώ για την απάντηση. Όντως δεν πλήρωσες κάτι ή μήπως τώρα οι εταιρείες έχουν δημιουργήσει ακόμα μια φθηνότερη βαθμίδα χωρίς χειραποσκευη?
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 9 λεπτά πριν, ideal09 είπε Τεχνικά μιλώντας δεν είναι χειραποσκευή εφοσον ξεπέρναει κάποιο μέγεθος. Ορίζεται ξεκάθαρα τι είναι χειραποσκευή με κιλά και διαστάσεις και είναι κοινός κώδικας όλων. Τώρα και γω που έχω ένα μοσχάρι 40 λίτρα και το περνάω σαν backpack, ναι τεχνικά είναι χειραποσκευή, αλλά το περνάω σαν backpack γιατί δεν ελέγχουν(βέβαια δεν χωράει στα πόδια αλλά οκ). Προφανώς το ts ρωτάει για τη χειραποσκευή που όλος ο κόσμος καταλαβαίνει τι εννοει, και οχι δεν είναι είναι δωρεάν στη ryan αλλά σε πολλές πτησείς είναι αρκετά φθηνή. Μικρή αποσκευη,μπορεί να είναι χειραποσκευή,τσαντα υπολογιστή,σακίδιο πλάτης με τις Χ διαστάσεις. 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Όντως δεν πλήρωσες κάτι ή μήπως τώρα οι εταιρείες έχουν δημιουργήσει ακόμα μια φθηνότερη βαθμίδα χωρίς χειραποσκευη? Δεν θυμάμαι να έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία 5 χρόνια.Ισως να μίκρυναν τις διαστάσεις ελαφρώς;
SabotazNic Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Δεν θυμάμαι να έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία 5 χρόνια.Ισως να μίκρυναν τις διαστάσεις ελαφρώς; Αλλιώς το λέω. Μπορεί πιο παλιά να πλήρωσε 70 ευρώ μαζί με χειραποσκευη, τώρα να είναι 50 +20 η χειραποσκευη.
MikeJ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 3 hours ago, dieccast said: θυμαμαι οτι περυσι ή προπερυσι με ryan ειχα χειραποσκευη μαζί μου . χωρις να πληρώσω κάτι. 😑 Μπα έχει καιρό που το έχουν έτσι αλλά κάποιες φορές αυτό που συμβαίνει είναι όταν πας να κάνεις κράτηση να έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια της απόλυτα φθηνότερης βαθμίδας και έτσι αγοράζεις αναγκαστικά θέση που έχει χειραποσκευη και επιλογή θέσης κλπ. Μου έτυχε το προηγούμενο μήνα με τη wizzair.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα