dieccast Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Γεια χαρά , θέλω να κλείσω ένα ταξίδι για Κρήτη με το απλό εισιτήριο με Ryanair και βλέπω ότι γράφει μέσα ότι την χειραποσκευή πρέπει να την πληρώσω ; Αφήνουν μόνο μια μεγάλη backpack . ισχύει κάτι τέτοιο; Είναι δυνατόν; Να μην δεν έχουν δωρεάν την χειραποσκευή; Επίσης τι κόστος έχει αν όντως πρέπει να αγοράσω χειραποσκευή; αν γνωρίζει κανείς ας απαντήσει γιατί δεν μπόρεσα να βρω άκρη 1 2
Ntinaras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, dieccast είπε Γεια χαρά , θέλω να κλείσω ένα ταξίδι για Κρήτη με το απλό εισιτήριο με Ryanair και βλέπω ότι γράφει μέσα ότι την χειραποσκευή πρέπει να την πληρώσω ; Αφήνουν μόνο μια μεγάλη backpack . ισχύει κάτι τέτοιο; Είναι δυνατόν; Να μην δεν έχουν δωρεάν την χειραποσκευή; Επίσης τι κόστος έχει αν όντως πρέπει να αγοράσω χειραποσκευή; αν γνωρίζει κανείς ας απαντήσει γιατί δεν μπόρεσα να βρω άκρη Ναι, χρεωνεται εξτρα... 1
SocialNetUsr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Τον Σεπτέμβρη άλλαξαν οι κανόνες, τσέκαρε μια και το link https://www.moved.gr/oi-neoi-kanones-gia-cheiraposkeves-kai-valitses-sto-aeroplano/
dieccast Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, SocialNetUsr είπε Τον Σεπτέμβρη άλλαξαν οι κανόνες, τσέκαρε μια και το link https://www.moved.gr/oi-neoi-kanones-gia-cheiraposkeves-kai-valitses-sto-aeroplano/ Καλά τα γράφει εδώ αλλα δεν ισχύει . Η Aegean στην οικονομική τη θέση αφήνει μόνο χειραποσκευή χωρίς backpack . και η Ryan από ότι φαίνεται ακόμα πιο τραγική που πρέπει να πληρώσεις χειραποσκευή 1
giokol Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Ας σταματήσουμε να παραπληροφορούμαστε σχετικά με τους κανονισμούς. Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Αυτή η παρανόηση σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις χειραποσκευές έχει αναπαραχθεί ευρέως, και επειδή έχει αναφερθεί από διάφορα sites και influencers για να προσελκύσουν προβολές, νομίζουμε ότι δεν θα υπάρξουν χρεώσεις. Δεν υπάρχει κανένας νόμος ή κανονισμός από την Ε.Ε. που να αφορά τις χειραποσκευές. 10
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, dieccast είπε Γεια χαρά , θέλω να κλείσω ένα ταξίδι για Κρήτη με το απλό εισιτήριο με Ryanair και βλέπω ότι γράφει μέσα ότι την χειραποσκευή πρέπει να την πληρώσω ; Αφήνουν μόνο μια μεγάλη backpack . ισχύει κάτι τέτοιο; Είναι δυνατόν; Να μην δεν έχουν δωρεάν την χειραποσκευή; Επίσης τι κόστος έχει αν όντως πρέπει να αγοράσω χειραποσκευή; αν γνωρίζει κανείς ας απαντήσει γιατί δεν μπόρεσα να βρω άκρη Aφήνει μια αποσκευή,σε εσένα ειναι το backpack.
dieccast Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Aφήνει μια αποσκευή,σε εσένα ειναι το backpack. Άρα μπορώ να πάρω χειραποσκευή και τέλος; Δωρεάν ;
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, dieccast είπε Άρα μπορώ να πάρω χειραποσκευή και τέλος; Δωρεάν ; Θα με τρελάνεις.Το backpack δεν είναι χειραποσκευή; Σε wizz ryanair easyjet aegean που χρησιμοποιώ συνέχεια μια αποσκευή συγκεκριμένων διαστάσεων είναι δωρεάν.Αλλά όλες οι εταιρίες το ίδιο έχουν.Αν θες παραπάνω αποσκευές πληρωνεις. 1
Apokios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Με Ryan όσες φορές έχω ταξιδέψει έχω πάντα ένα BackPack και ένα μαξιλάρι ( μαξιλαροθήκη γεμισμένη με ρουχα ) για το αυχενικό μου 1
Ntinaras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Aφήνει μια αποσκευή,σε εσένα ειναι το backpack. Το backpack πρεπει να ειναι πολυ μικρο σε διαστασεις, πχ μια μικρη τσαντα σχολειου.
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, Ntinaras είπε Το backpack πρεπει να ειναι πολυ μικρο σε διαστασεις, πχ μια μικρη τσαντα σχολειου. Πρέπει να χωράει στο καλάθι.Εγώ ταξιδευω με ένα 35λίτρων. 1
Ntinaras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πρέπει να χωράει στο καλάθι.Εγώ ταξιδευω με ένα 35λίτρων. Αυτο ειναι για την χειραποσκευη. Το προσωπικο αντικειμενο ειναι ειτε μια γυναικεια τσαντα, ειτε μια τσαντα λαπτοπ η κατι αντιστοιχο σε μεγεθος.
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Αυτο ειναι για την χειραποσκευη. Το προσωπικο αντικειμενο ειναι ειτε μια γυναικεια τσαντα, ειτε μια τσαντα λαπτοπ η κατι αντιστοιχο σε μεγεθος. Bag Policies All passenger fare types include a small personal bag, which must fit under the seat in front of you. If you need additional baggage allowance, there are various options available to you. https://help.ryanair.com/hc/en-gb/categories/12489112419089-Bag-Rules 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα