Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά , θέλω να κλείσω ένα ταξίδι για Κρήτη με το απλό εισιτήριο με Ryanair και βλέπω ότι γράφει μέσα ότι την χειραποσκευή πρέπει να την πληρώσω ; Αφήνουν μόνο μια μεγάλη backpack .

ισχύει κάτι τέτοιο; Είναι δυνατόν; Να μην δεν έχουν δωρεάν την χειραποσκευή; Επίσης τι κόστος έχει αν όντως πρέπει να αγοράσω χειραποσκευή; 

αν γνωρίζει κανείς ας απαντήσει γιατί δεν μπόρεσα να βρω άκρη 

• Confused 1
  • Haha 2
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dieccast είπε

Γεια χαρά , θέλω να κλείσω ένα ταξίδι για Κρήτη με το απλό εισιτήριο με Ryanair και βλέπω ότι γράφει μέσα ότι την χειραποσκευή πρέπει να την πληρώσω ; Αφήνουν μόνο μια μεγάλη backpack .

ισχύει κάτι τέτοιο; Είναι δυνατόν; Να μην δεν έχουν δωρεάν την χειραποσκευή; Επίσης τι κόστος έχει αν όντως πρέπει να αγοράσω χειραποσκευή; 

Ναι, χρεωνεται εξτρα... 

• Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SocialNetUsr είπε

Τον Σεπτέμβρη άλλαξαν οι κανόνες, τσέκαρε μια και το link

https://www.moved.gr/oi-neoi-kanones-gia-cheiraposkeves-kai-valitses-sto-aeroplano/

Καλά τα γράφει εδώ αλλα δεν ισχύει . Η Aegean στην οικονομική τη θέση αφήνει μόνο χειραποσκευή χωρίς backpack .

και η Ryan από ότι φαίνεται ακόμα πιο τραγική που πρέπει να πληρώσεις χειραποσκευή 

• Like 1
Δημοσ.

Ας σταματήσουμε να παραπληροφορούμαστε σχετικά με τους κανονισμούς. Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Αυτή η παρανόηση σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις χειραποσκευές έχει αναπαραχθεί ευρέως, και επειδή έχει αναφερθεί από διάφορα sites και influencers για να προσελκύσουν προβολές, νομίζουμε ότι δεν θα υπάρξουν χρεώσεις. Δεν υπάρχει κανένας νόμος ή κανονισμός από την Ε.Ε. που να αφορά τις χειραποσκευές.

• Like 10
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dieccast είπε

Aφήνει μια αποσκευή,σε εσένα ειναι το backpack.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Άρα μπορώ να πάρω χειραποσκευή και τέλος; Δωρεάν ; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dieccast είπε

Άρα μπορώ να πάρω χειραποσκευή και τέλος; Δωρεάν ; 

Θα με τρελάνεις.Το  backpack δεν είναι χειραποσκευή;

Σε wizz ryanair easyjet aegean που χρησιμοποιώ συνέχεια μια αποσκευή συγκεκριμένων διαστάσεων είναι δωρεάν.Αλλά όλες οι εταιρίες το ίδιο έχουν.Αν θες παραπάνω αποσκευές πληρωνεις.

• Haha 1
Δημοσ.

Με Ryan όσες φορές έχω ταξιδέψει έχω πάντα ένα BackPack και ένα μαξιλάρι ( μαξιλαροθήκη γεμισμένη με ρουχα ) για το αυχενικό μου ;)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Το backpack πρεπει να ειναι πολυ μικρο σε διαστασεις, πχ μια μικρη τσαντα σχολειου.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ntinaras είπε

Το backpack πρεπει να ειναι πολυ μικρο σε διαστασεις, πχ μια μικρη τσαντα σχολειου.

Πρέπει να χωράει στο καλάθι.Εγώ ταξιδευω με ένα 35λίτρων.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πρέπει να χωράει στο καλάθι.Εγώ ταξιδευω με ένα 35λίτρων.

Αυτο ειναι για την χειραποσκευη.

Το προσωπικο αντικειμενο ειναι ειτε μια γυναικεια τσαντα, ειτε μια τσαντα λαπτοπ η κατι αντιστοιχο σε μεγεθος.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Αυτο ειναι για την χειραποσκευη.

Το προσωπικο αντικειμενο ειναι ειτε μια γυναικεια τσαντα, ειτε μια τσαντα λαπτοπ η κατι αντιστοιχο σε μεγεθος.

Bag Policies

All passenger fare types include a small personal bag, which must fit under the seat in front of you. If you need additional baggage allowance, there are various options available to you.

27918010040209

https://help.ryanair.com/hc/en-gb/categories/12489112419089-Bag-Rules

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...