MrGiorg Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα στην παρέα! Επειδή ενδιαφέρομαι να κάνω στροφή στην καριέρα μου και να ασχοληθώ επιτέλους με την πληροφορική, έπεσα πάνω στο συγκεκριμένο μεταπτυχιακό του Χαροκοπείου που είναι ανακατεύθυνσης σπουδών/καριέρας. Υπάρχει κάποιος απόφοιτος του εδώ ή κάποιος που να γνωρίζει, σχετικά με: ●το επίπεδο γνώσεων που προσφέρει ●με το εξ αποστάσεως μοντέλο διδασκαλίας, μιας και λογω δουλειας παω απο την μια ακρη της Αθηνας στην άλλη Σημειώνω πως γνωρίζω από SQL (ETL κτλ) και βασικα του αντικειμενοστραφούς προγραμματισμού, μιας και χρησιμοποιούμε πολύ VBA στη δουλειά. Ευχαριστώ πολύ!
pix_lax82 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Είμαι αποφοιτος απ'το μεταπτυχιακο αυτο απ το 2017-2018 εχουν περάσει χρόνια δεν θυμάμαι ακριβως . Εχω ολοκληρώσει την κατεύθυνση διοικηση πληροφοριακών συστημάτων. Δεν ξερω ποσο εχουν αλλαξει τα πράγματα. Ομως τοτε ήταν αρκετα ενδιαφέρον μεταπτυχιακο, οι καθηγητες εδειχναν πραγματικό ενδιαφέρον και ασχολούνταν ειδικα αν εβλεπαν ενδιαφέρον απ τον φοιτητη. Για το εξ αποστάσεων μοντέλο δεν ξερω οταν ημουν κάναμε 2 φορές την εβδομάδα μαθημα δια ζώσης συνήθως 19:00-22:00 ή 18:00-22:00 αναλογα το μαθημα Για τα μαθήματα αν αν ξέρεις τα βασικά απο προγραμματισμό και sql δεν θα εχεις θέμα. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2024 από pix_lax82
zenwalk23 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Το συγκεκριμενο μεταπτυχιακο υπαρχει 2 χρονια. Το μεταπτυχιακο που εκανες εσυ ειναι αλλο. Παρ'ολα αυτα το Χαροκοπειο ειναι ενα πολυ καλο πανεπιστημιο και λιγο πολυ οτι λες ισχυει σε ολα τα μεταπτυχιακα του τμηματος Πληροφορικης.
pix_lax82 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Αν καταλαβαίνω πρακτικά ειναι η μετεξέλιξη. Δλδ το Μεταπτυχιακο στα χρόνια μου ήταν ΠΜΣ "Πληροφορική και Τηλεματική" με 3 κατευθύνσεις. Η μια που παρακολούθησα τότε ηταν η Διοικηση πληροφοριακών συστημάτων που τώρα εχει μετονομαστει σε Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακός Μετασχηματισμός. Απ οτι ειδα και το εκπαιδευτικό προσωπικο πανω κάτω ειναι το ίδιο.
zenwalk23 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Ειναι δυο. Ειναι αυτο που παρακολουθησες και αλλαξε φετος, και ειναι και η Εφαρμοσμενη Πληροφορικη που αναφερεται στο θεμα και αφορα πτυχιουχους εκτος Πληροφορικης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα