panathatube Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 56 λεπτά πριν, svartevarg είπε Ένα πολύ ωραίο παράδειγμα από τους τριτοτέταρτους σε σειρά κατασκευαστές είναι η Asus. Αναφέρω τον Asus γιατί έχει φτιάξει από τα καλύτερα gaming phones το rog phone που ψήνομαι να πάρω καινούριο, αλλά δεν πήρα ποτέ. Ο λόγος είναι η έλλειψη υποστήριξης που αναφέρεις. Και η Motorola (βλέπε Lenovo) δεν πάει πίσω, ενώ το flip κινητό της είναι καλό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 24 λεπτά πριν, panathatube είπε Και η Motorola (βλέπε Lenovo) δεν πάει πίσω, ενώ το flip κινητό της είναι καλό. Σωστός. Ναι, το τελευταίο flip φαίνεται να έχει καλύτερη αντοχή. Είναι και το Thinkphone με το ανθρακόνημα πολύ καλό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gedgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, tony_boy είπε Θα έχει DEX? Όχι, αυτό είναι feature των ακριβών σειρών, δηλ. Galaxy S και Fold. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε Είναι ο λόγος που πήρα το S23U έναντι του Xperia 1 V πέρυσι. Παρόλο που το ui της samsung ακόμα και ως αισθητά καλύτερο από ότι ήταν δεν μου αρέσει, τα υπόλοιπα στοιχεία με οδήγησαν σε αυτούς. Προσωπικά δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος όμως η συσκευή θα μείνει ως δεύτερη όταν την αλλάξω για τα πράγματα που πραγματικά μαρεσει να τα δουλεύω. Εγώ είμαι με Xperia 5 και είμαι αρκετά ικανοποιημένος σαν συσκευή, αλλά μπαίνω στο 3ο έτος που σημαίνει μόνο security updates και μετά δεν σε ξέρω κι εγώ φυσικά ξενερώνω Είναι απαράδεκτο, αν δηλαδή στο τέλος βάλουν 120fps σε μικρότερο iphone με βλέπω να πηγαίνω προς τα εκεί, γιατί εδώ που τα λέμε τα Samsung μου είναι πιο αδιάφορα και από πολλά κινέζικα Δεν μπορώ παρόλα αυτά να μην παραδεχτώ ότι κάνουν σωστά πράγματα, πχ το εταιρικό μου (σε εταιρεία που είναι ψυχωτικοί με την ασφάλεια) είναι ένα a53 συνέχιζε φουλ υποστήριξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 27 λεπτά πριν, logistoulis είπε εδώ που τα λέμε τα Samsung μου είναι πιο αδιάφορα και από πολλά κινέζικα Τα κινέζικα είναι πολύ καλύτερα βασικά από την συντριπτική πλειοψηφία των μοντέλων της Samsung. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε Τα κινέζικα είναι πολύ καλύτερα βασικά από την συντριπτική πλειοψηφία των μοντέλων της Samsung. Γενικά όχι δεν είναι, τα Samsung είναι σαφώς πιο αξιόπιστα και έχουν σαφώς λιγότερα bugs Είναι όμως και πιο ακριβά, ειδικά τα mid τους είναι τσιμπημενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, logistoulis είπε Γενικά όχι δεν είναι, τα Samsung είναι σαφώς πιο αξιόπιστα και έχουν σαφώς λιγότερα bugs Είναι όμως και πιο ακριβά, ειδικά τα mid τους είναι τσιμπημενα διαφωνώ έχοντας πλείστα κινέζικα. τα mid-range ειδικά της Samsung είναι πολύ κατώτερα από τα κινέζικα. πχ τα Oneplus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick77 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, dtk-386 είπε δεν έχουν καμία σχέση τα Α5Χ μετα υπόλοιπα Α1Χ, Α3Χ κτλ Προφανώς τα Α5x είναι εντελώς διαφορετική κατηγορία από τα υποδεέστερα A1x και A3x, απλά ο φίλος παραπάνω έβαλε όλα τα Α συμπούρμπουλα. Θεωρώ ότι τουλάχιστον μέχρι πρότινος η σειρά A5x ήταν εξαιρετικό value for money. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα