Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα συμβόλαιο ρευματος σε ιδιωτη παροχο(ζενιθ) και πληρωμη με  παγια τραπεζικη εντολη.

Ξεχασα ομως να ρωτησω, τι γινεται οταν θελω να αλλαξω παροχο, πως θα ακυρωσω την παγια εντολη του προηγουμενου? 

Τωρα εκανα βλακεια που διαλεξα αυτον τον παροχο, ή οχι.... Θα δειξει 

Επεξ/σία από lele322
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, lele322 είπε

Εκανα συμβόλαιο ρευματος σε ιδιωτη παροχο(ζενιθ) και πληρωμη με  παγια τραπεζικη εντολη.

Ξεχασα ομως να ρωτησω, τι γινεται οταν θελω να αλλαξω παροχο, πως θα ακυρωσω την παγια εντολη του προηγουμενου? 

Εσυ τι θελεις να κανεις ακριβως...Τι να γινει...

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, lele322 είπε

Μέσα από το e-banking σου. Εκεί θα δεις κάπου καταχωρημένη την πάγια εντολή και θα τη διαγράψεις.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, terra45 είπε

Μέσα από το e-banking σου. Εκεί θα δεις κάπου καταχωρημένη την πάγια εντολή και θα τη διαγράψεις.

Αα σε ευχαριστω πολυ .Μακαρι ναα ειναι τοσο απλο. 

1 ώρα πριν, takoulou είπε

Εσυ τι θελεις να κανεις ακριβως...Τι να γινει...

Λεω εαν αλλαξω παροχο λεμε τωρα, πως διαγραφω την παγια εντολη εγω. Διχως να περιμενω απο τον παροχο να μου την διαγραψει γτ μπορει να κανουν το κοροιδο ή να αργησουν

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, lele322 είπε

Λεω εαν αλλαξω παροχο λεμε τωρα, πως διαγραφω την παγια εντολη εγω. Διχως να περιμενω απο τον παροχο να μου την διαγραψει γτ μπορει να κανουν το κοροιδο ή να αργησουν

Ναι, δεν είναι τίποτα δύσκολο, απλώς ανάλογα με την τράπεζα, μπορεί να έχουν την εντολή σε κάποιο διαφορετικό σημείο του μενού. Πάρε ένα τηλ. στην τράπεζά σου και ρώτα τους αν δεν μπορέσεις να το εντοπίσεις εύκολα. Και ο εκάστοτε πάροχος αυτό θα σου πει, δηλαδή ότι πρέπει να κάνεις εσύ την άρση της πάγιας εντολής.

• Like 1
Δημοσ.
38 minutes ago, lele322 said:

παλι η παγια εντολη τι θα πληρωνε? μηδενικο λογαριασμο?

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, lele322 είπε

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Είχα κι εγώ πάγια εντολή με Zenith και μετά άλλαξα σε Protergia. Σταματούν να σε χρεώνουν αυτόματα όταν πληρωθούν όλοι οι λογαριασμοί. Αν πάλι για κάποιον λόγο φοβάσαι πως αυτό δεν θα γίνει και θες οπωσδήποτε να το ακυρώσεις μόνος σου, απλά πηγαίνεις στο ebanking της τράπεζας σου όπως σου είπαν και οι άλλοι. Δεν ξέρω σε ποια τράπεζα είσαι, αλλά λογικά θα υπάρχει η κατηγορία "πάγιες εντολές" κάπου στο ebanking. Δεν θεωρώ πάντως πως είναι ανάγκη. Για να χρεωθείς θα πρέπει να εκδόσουν κάποιον λογαριασμό πρώτα. Απο τη στιγμή που θα εκδοθεί λογαριασμός, ακόμα και να ακυρώσεις την πάγια πληρωμή, θα σου έρθει ταχυδρομικώς ως ραβασάκι.

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Strat8 είπε

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Είχα κι εγώ πάγια εντολή με Zenith και μετά άλλαξα σε Protergia. Σταματούν να σε χρεώνουν αυτόματα όταν πληρωθούν όλοι οι λογαριασμοί. Αν πάλι για κάποιον λόγο φοβάσαι πως αυτό δεν θα γίνει και θες οπωσδήποτε να το ακυρώσεις μόνος σου, απλά πηγαίνεις στο ebanking της τράπεζας σου όπως σου είπαν και οι άλλοι. Δεν ξέρω σε ποια τράπεζα είσαι, αλλά λογικά θα υπάρχει η κατηγορία "πάγιες εντολές" κάπου στο ebanking. Δεν θεωρώ πάντως πως είναι ανάγκη. Για να χρεωθείς θα πρέπει να εκδόσουν κάποιον λογαριασμό πρώτα. Απο τη στιγμή που θα εκδοθεί λογαριασμός, ακόμα και να ακυρώσεις την πάγια πληρωμή, θα σου έρθει ταχυδρομικώς ως ραβασάκι.

Ευχαριστω πολυ. Ησουν ευχαριστημενος απτην ζενιθ. Εχει βγαλει μια προσφορα με 40% εκπτωση στην κιλοβατωρα, ελπιζω να μην ειναι μουφα ,και δω αλλες χρεωσεις. Ειδωμεν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...