p_under Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Χαίρεται, Βρίσκομαι στην αναζήτηση αυτοκινήτου. Το budget μου ειναι γύρω στις 16.000-17.000€ και χρειάζομαι χώρους καθώς είμαστε τετραμελής οικογένεια. Σκέφτομαι για : .1. Skoda karoq 2018-2019 1500 tsi ή 1600 tdi. 2. Vw t roc με τους αντίστοιχους κινητήρες όπως και το skoda και αντιστοιχης χρονολογίας 3. Suzuki s cross 2016-2018. Εδώ κοιτάω κυρίως τον 1400cc 140hp βενζίνη. Δεν ξέρω τι παίζει με τον κινητήρα πετρελαίου. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο αυτοκίνητο? Να σημειώσω πως δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τα opel Peugeot Citroen. Τέλος, η κλείνω περισσότερο στο karoq αν και η ποιότητα της καμπίνας είναι χαμηλή και συνήθως τα αυτοκίνητα είναι σχετικά γυμνά από εξοπλισμό Edit Μπορεί κάποιος να μου βρει τι παρέχει η έκδοση ambition 2018 - 2019. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου από p_under
aionnou Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Άμα έχεις χώρο και μπορείς να ανέβεις ελάχιστα βρίσκεις kodiaq γύρω στα 17-18. Έχει άπειρους χώρους, μέτρια ποιότητα κατασκευής σαν Σκόντα αλλά με το 1.4 μοτέρ είναι σκύλος. Προτίμησε manual γιατί τα dsg μέχρι το 2020 βγάζουν διαφορά
p_under Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, aionnou είπε Άμα έχεις χώρο και μπορείς να ανέβεις ελάχιστα βρίσκεις kodiaq γύρω στα 17-18. Έχει άπειρους χώρους, μέτρια ποιότητα κατασκευής σαν Σκόντα αλλά με το 1.4 μοτέρ είναι σκύλος. Προτίμησε manual γιατί τα dsg μέχρι το 2020 βγάζουν διαφορά Θα μπουν δόσεις στο 1/3 των χρημάτων και τα 16.000 ήταν το ταβάνι μου. Οι 17.000€ θα ήταν η υπέρβαση αν έβρισκα κάποια ευκαιρία. Αυτόματο δεν θέλω, και όπως είδα τα kodiaq παίζουν 18.000€ + άρα δεν είναι μέσα στις επιλογές μου. Μου αρέσουν πολύ και τα Honda HRV αλλά ούτε εκεί ξέρω τι παίζει από κινητήρες. 1
p_under Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Επίσης επειδή όπως είπα κλείνω προς το scoda karoq μπορεί κάποιος να μου βρει τι παρέχει η έκδοση ambition 2018 - 2019.
NothinqSpecial Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου To T-ROC μην σε ξεγελάει που δείχνει SUV. Από χώρους μέσα είναι σαν golf.
p_under Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, NothinqSpecial είπε To T-ROC μην σε ξεγελάει που δείχνει SUV. Από χώρους μέσα είναι σαν golf. Αυτό βλέπω και εγώ και πιστεύω ότι το karoq είναι μονόδρομος για τα χρήματα που διαθέτω. Στους κινητήρες δεν έχω αποφασίσει καθώς δεν είχα ποτέ πετρέλαιο. Επίσης δεν ξέρω την αξιοπιστία του 1.5 tsi
tutuyo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Σαν χωροι το Καροκ ειναι σαφως ανωτερο. Εχει και πιο καλη εκμεταλλευση των διαθεσιμων χωρων του. Προσωπικα δεν μου αρεσει σχεδιαστικα, ειναι εντελως αδιαφορο Γενικα η Σκοντα φτιαχνει το ιδιο ακριβως αμαξι, απλα αλλαζει λιγο την γριλια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα