Sotiris S. Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα σας Λόγω του ότι δεν έχει οπτική ίνα στην περιοχή μου, και επειδή η 24αρα μου πιάνει Μαξ 8mbps με αποτέλεσμα οπότε βάζω Netflix να σέρνεται, αποφάσισα να βάλω το gigawifi με sim της Vodafone. Υπόσχεται ταχύτητα μέχρι 150mbps και όριο 300gb, μετά πέφτει στα 12mbps. Εχθές λοιπόν ενεργοποιήθηκε. Κάνω δοκιμή, και με το ζόρι πιάνει 15-20. Λέω οκ, καλύτερα από τα 8 που είχα. Και όμως, δεν ξέρω τον λόγο, είναι χειρότερα από πρίν! 4k netflix με το ζόρι, ακόμα και στο Instagram, δεν ρολαρει.. Με την εξυπηρέτηση δεν βγάζω άκρη, μια κλείνει η γραμμή, μια δεν απαντάνε, ακόμα και ο chat τους για κλάματα είναι . Τι να κάνω? Καμία ιδέα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 15 ώρες πριν, Sotiris S. είπε Καλησπέρα σας Λόγω του ότι δεν έχει οπτική ίνα στην περιοχή μου, και επειδή η 24αρα μου πιάνει Μαξ 8mbps με αποτέλεσμα οπότε βάζω Netflix να σέρνεται, αποφάσισα να βάλω το gigawifi με sim της Vodafone. Υπόσχεται ταχύτητα μέχρι 150mbps και όριο 300gb, μετά πέφτει στα 12mbps. Εχθές λοιπόν ενεργοποιήθηκε. Κάνω δοκιμή, και με το ζόρι πιάνει 15-20. Λέω οκ, καλύτερα από τα 8 που είχα. Και όμως, δεν ξέρω τον λόγο, είναι χειρότερα από πρίν! 4k netflix με το ζόρι, ακόμα και στο Instagram, δεν ρολαρει.. Με την εξυπηρέτηση δεν βγάζω άκρη, μια κλείνει η γραμμή, μια δεν απαντάνε, ακόμα και ο chat τους για κλάματα είναι . Τι να κάνω? Καμία ιδέα??? Starlink... έχει και σχετικό νήμα. Δεν υπάρχει άλλη λύση για Ελλάδα. Στο δε μέλλον αν φτιάξει και επίγειο σταθμό και στην Ελλάδα (μας καλύπτει η Ιταλία νομίζω) θα γίνει ακόμη καλύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Κάνε μια δοκιμή το ρουτεράκι σε εξωτερικό χώρο να δεις αν ανεβαίνει η ταχύτητα. Αν όχι, πιθανότατα η κεραία της περιοχής σου δεν δίνει καλές ταχύτητες... Η κεραία που παίζω στο βουνό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 20 ώρες πριν, SaFiS είπε Κάνε μια δοκιμή το ρουτεράκι σε εξωτερικό χώρο να δεις αν ανεβαίνει η ταχύτητα. Αν όχι, πιθανότατα η κεραία της περιοχής σου δεν δίνει καλές ταχύτητες... Η κεραία που παίζω στο βουνό... Άρα θέλει την κεραία έξω σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα