patrickdrd Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Καλημέρα σε όλους! Πριν λίγες μέρες αγόρασα το LG 4120B από το e-shop, του περνάω και το firmware με το booktype setting που κάνει όλα τα δισκάκια dvd-rom. Είχα λοιπόν ένα δισκάκι dvd-r με 2 sessions, τα οποία τα είχα κάψει με ένα dvd-recorder της pioneer από ένα laptop που είχε πέσει στα χέρια μου. Το DVD-Rom του υπολογιστή μου, το άλλο drive δηλαδή, έβλεπε και τα δυο sessions κανονικότατα. Συνεχίζω με το LG και κάνω ένα νέο session, το οποίο όμως δεν το έβλεπε ούτε το άλλο drive, ούτε το stand-alone dvd player που έχω! Σκέφτηκα ότι μπορεί να φταίει το firmware με το booktype setting (που μου είχε κάνει το δισκάκι dvd-rom), οπότε περνάω το firmware που είχε από την μάνα του και κάνω νέο session (πιστεύοντας φυσικά ότι θα αλλάξει αυτό από dvd-rom σε dvd+r που ήταν το δισκάκι), αλλά τίποτα δεν έγινε! Το άλλο drive έβλεπε μόνο τα 2 πρώτα sessions που είχαν γίνει με το Pionner, αλλά το 3ο και το 4ο τα έβλεπε μόνο το ίδιο το LG! Sorry για το μακρύ κειμενάκι, αλλά ήθελα να δώσω μια κατατοπιστική περιγραφή του προβλήματος! Μακάρι να μπορέσει κανένας να με βοηθήσει για να γλυτώσουν και τα άμοιρα τα δισκάκια (από τα tests που έχω σκοπό να κάνω). Ευχαριστώ προκατβολικά!
Sam235 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 An den to exeis dei, sou exo dosei kapoia apantisi se kapoio allo post pou exeis kanei (multisession) Sam
kogos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 κάνω τώρα test burns... δες στο ποστ σου στο cdrinfo για νεα με τις εγγραφές που κάνω τώρα
patrickdrd Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 thanks προκαταβολικά, για να ξέρουμε δηλαδή, γιατί από ότι έχω δει από ένα ψάξιμο στο νετ, τα dvd-rw δεν έχουν πρόβλημα στα sessions, αλλά δεν έχω ξερκάθαρη εικόνα για τα dvd+r. Tουλάχιστον να ξέρω, θα καεί κανονικά ένα δισκάκι dvd+r με sessions (έστω και όλα τα sessions από το LG) και θα φαίνονται όλα τα sessions από όλα τα drives ή θα το κλαίω το δισκάκι;
kogos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 http://www.cdrinfo.com/Forum/fb.asp?m=74220&go=last
patrickdrd Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 thanx kogos, θα το δοκιμάσω, sorry αν σε ζάλισα με τις ερωτήσεις μου, αλλά πιστεύω ότι είσαι expert σ'αυτά (σε σχέση με μένα τουλάχιστον)
patrickdrd Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Τελικά έκαψα ένα dvd με 2 sessions εξολοκλήρου με το LG 4120B, αλλά το SONY DVD-ROM DDU1612 μου δεν βλέπει το 2ο session! Μήπως φταίει το γεγονός ότι πείραξα το region code στο Sony? Το Sony έχει region code 2, ενώ το LG: not selected
patrickdrd Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 http://www.cdrinfo.com/forum/tm.asp?m=74220&mpage=2&key=𓊛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.