Προς το περιεχόμενο

Google wallet - ATM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Tsial είπε

Μπορεί να γίνει ανάληψη μετρητών απο visual payee εφόσον έχει ήδη μπει στο google wallet?

Άμα υποστηρίζει αναλήψεις η κάρτα και πας ΑΤΜ που διαβάζει NFC τότε ναι 😊 ( Πρέπει να γνωρίζεις το PIN)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγουμε έναν σωρό θέματα για το Google wallet, γράφω κι εγώ εδώ.
Αγόρασα προχθές μέσω app στο κινητό, επιλέγοντας πληρωμή μέσω Google Wallet. Πλήρωσε κατευθείαν, δίχως επαλήθευση ή κάτι.
Πριν λίγα λεπτά, αγόρασα μέσω website, επιλέγοντας πάλι πληρωμή μέσω Google Wallet. Πάλι έγινε το ίδιο. Καμία επαλήθευση, ούτε από το Wallet ούτε από τη τράπεζα.
Τρομακτικό. Πώς μπορώ να το διορθώσω;

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, talos_2002 είπε

Πριν λίγα λεπτά, αγόρασα μέσω website,

Μεσω κινητου ομως?

Εχω την εντυπωση οτι αφου ειναι ξεκλειδωμενο το κινητο, εχεις δωσει το οκ για το google wallet, αν και αν μεινει πολλη ωρα ξεκλειδωτο ξανα ζηταει επαληθευση το google wallet. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, talos_2002 είπε

Για να μην ανοίγουμε έναν σωρό θέματα για το Google wallet, γράφω κι εγώ εδώ.
Αγόρασα προχθές μέσω app στο κινητό, επιλέγοντας πληρωμή μέσω Google Wallet. Πλήρωσε κατευθείαν, δίχως επαλήθευση ή κάτι.
Πριν λίγα λεπτά, αγόρασα μέσω website, επιλέγοντας πάλι πληρωμή μέσω Google Wallet. Πάλι έγινε το ίδιο. Καμία επαλήθευση, ούτε από το Wallet ούτε από τη τράπεζα.
Τρομακτικό. Πώς μπορώ να το διορθώσω;

αφού ξεκλειδώνεις το κινητό  δίνεις έγκριση.

Δημοσ.
Στις 26/12/2024 στις 11:26 ΜΜ, SabotazNic είπε

Μεσω κινητου ομως?

Εχω την εντυπωση οτι αφου ειναι ξεκλειδωμενο το κινητο, εχεις δωσει το οκ για το google wallet, αν και αν μεινει πολλη ωρα ξεκλειδωτο ξανα ζηταει επαληθευση το google wallet. 

Όχι μέσω κινητού, μέσω του laptop.

Δημοσ.

Μάγκες τι λέτε ; Κάνω αναλήψεις τουλάχιστον εδώ κ 3-4 έτη σε Eurobank Πειραιώς μέσω google wallet και apple wallet και δε μιλάω μόνο για Αθήνα , είμαι σίγουρος ότι πιάνει και με τις κάρτες άλλον τραπεζών σε άλλα ΑΤΜ αλφα κλπ 

Και με ρεβολουτ κάνω σε ότι ΑΤΜ ναναι τώρα που το σκέφτομαι θα μας κουφάνετε 🤪

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...