salmp7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Με μια αναζήτηση δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα, αν υπάρχει ας διαγραφεί (ή να μεταφερθεί αν κριθεί ότι έτσι πρέπει). Οι κάρτες των 4 μεγάλων τραπεζών περνάνε ανέπαφα με NFC στα καινούργια ATM; Όπως αντίστοιχα πλέον δουλεύουν οι φυσικές/πλαστικές κάρτες, χωρίς να τις βάλεις σε μηχάνημα; Αν όχι, γνωρίζετε το λόγο; Πιο ασφαλές δεν είναι με το κινητό που πρέπει να ξεκλειδώσει με βιομετρικό έλεγχο σε σύγκριση με την πλαστική κάρτα και το 4ψήφιο PIN;
asdfnikos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Και με το wallet πάλι ζητάει το pin της κάρτας. Προς το παρόν μόνο της Eurobank το NFC στα ATM λειτουργεί. 1
theopan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Κατά τη χρήση του Google wallet δεν αποκαλύπτεται ο πραγματικός αριθμός της κάρτας που έχεις συνδέσει παρά εμφανίζει έναν "virtual" (δεν θυμάμαι αν είναι κάθε φορά διαφορετικός μάλιστα). Κατά συνέπεια δεν γίνεται να χρησιμοποιήσεις το κινητό για συναλλαγές μέσω ΑΤΜ. Δεν υποστηρίζεται πιθανότατα και για άλλους λόγους καθώς το google pay έχει συγκεκριμένο μόνο ρόλο (πληρωμές). Μόνο στης Eurobank τα ΑΤΜ πάντως έχω δει ως τώρα ενεργοποιημένη τη δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών έστω και με την κάρτα της.
Fiter Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, theopan είπε Κατά τη χρήση του Google wallet δεν αποκαλύπτεται ο πραγματικός αριθμός της κάρτας που έχεις συνδέσει παρά εμφανίζει έναν "virtual" (δεν θυμάμαι αν είναι κάθε φορά διαφορετικός μάλιστα). Κατά συνέπεια δεν γίνεται να χρησιμοποιήσεις το κινητό για συναλλαγές μέσω ΑΤΜ. Δεν υποστηρίζεται πιθανότατα και για άλλους λόγους καθώς το google pay έχει συγκεκριμένο μόνο ρόλο (πληρωμές). Μόνο στης Eurobank τα ΑΤΜ πάντως έχω δει ως τώρα ενεργοποιημένη τη δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών έστω και με την κάρτα της. Εγώ κάνω πολλές φορές ανάληψη στο ATM της eurobank με το google wallet.
Kostasspil Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Μονο αναληψη μπορεις να κανεις και μονο στη Eurobank προς το παρον. Δεν μπορεις να κανεις τις υπολοιπες συναλλαγες, ακομη τουλαχιστον
salmp7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 hours ago, theopan said: Κατά τη χρήση του Google wallet δεν αποκαλύπτεται ο πραγματικός αριθμός της κάρτας που έχεις συνδέσει παρά εμφανίζει έναν "virtual" (δεν θυμάμαι αν είναι κάθε φορά διαφορετικός μάλιστα). Κατά συνέπεια δεν γίνεται να χρησιμοποιήσεις το κινητό για συναλλαγές μέσω ΑΤΜ. Δεν υποστηρίζεται πιθανότατα και για άλλους λόγους καθώς το google pay έχει συγκεκριμένο μόνο ρόλο (πληρωμές). Μόνο στης Eurobank τα ΑΤΜ πάντως έχω δει ως τώρα ενεργοποιημένη τη δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών έστω και με την κάρτα της. Και οι 4 μεγάλοι στα νέα ATM το έχουν ενεργοποιημένο. Το δοκίμασα σε όλους και παίζει με την πλαστική κάρτα τους. Αυτή η απάντηση είναι όντως πολύ καλή και ενδιαφέρουσα η υλοποίηση με το να μην φαίνεται ο πραγματικός αριθμός της κάρτας στο Wallet . Άρα ίσως με χρήση της δικής τους εφαρμογής (τουλάχιστον με την εθνική πλήρωνα στο παρελθόν άρα γίνεται) εκεί γίνεται άραγε ακουμπώντας το κινητό με NFC στο Atm, χωρίς χρήση της πλαστικής κάρτας; Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από salmp7
PharmChem Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στο κατάστημα της Πειραιώς στον Αγίο Δημήτριο (Αθήνα) έχουν ενεργοποιημένη την λειτουργία ανέπαφων συναλλαγών στο ATM. Με κάρτα μπορούν να γίνουν όλες οι συναλλαγές (μια επιφύλαξη όσον αφορά την αλλαγή PIN/ ενεργοποίηση κάρτας). Με google wallet επιτρέπει μόνο ανάληψη χρημάτων και ερώτηση υπολοίπου (σε περίπτωση χρεωστικής ανάληψη / ερώτηση γίνεται μόνο για τον κύριο λογαριασμό). Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από PharmChem 2
nikx Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Πειραιως καταστημα μετα απο ανακαινιση εσωτερικη αλλαξαν και το ΑΤΜ και πλεον λειτουργει και το ανεπαφο . 3
salmp7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 46 minutes ago, nikx said: Πειραιως καταστημα μετα απο ανακαινιση εσωτερικη αλλαξαν και το ΑΤΜ και πλεον λειτουργει και το ανεπαφο . Ανέπαφο με φυσική κάρτα ή με κινητό;
nikx Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Με κάρτα δοκίμασα μόνο. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από nikx
theopan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 17 ώρες πριν, Fiter είπε Εγώ κάνω πολλές φορές ανάληψη στο ATM της eurobank με το google wallet. Μέχρι πριν 1-2 μήνες δεν γινόταν. Διαπιστωμένα. Ίσως άλλαξε πολύ πρόσφατα. 11 ώρες πριν, salmp7 είπε Και οι 4 μεγάλοι στα νέα ATM το έχουν ενεργοποιημένο. Το δοκίμασα σε όλους και παίζει με την πλαστική κάρτα τους. Το ενεργοποίησαν πρόσφατα φαίνεται και οι άλλοι. Σε κάποια ΑΤΜ τουλάχιστον γιατί σίγουρα υπάρχουν κάποια της Πειραιώς που ακόμα δεν υποστηρίζουν ανέπαφες ούτε με την κάρτα της.
Fiter Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 19 ώρες πριν, theopan είπε Μέχρι πριν 1-2 μήνες δεν γινόταν. Διαπιστωμένα. Ίσως άλλαξε πολύ πρόσφατα. Εγώ εδώ και 1+ χρόνο μπορώ να κάνω ανάληψη με google wallet.
salmp7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, Fiter said: Εγώ εδώ και 1+ χρόνο μπορώ να κάνω ανάληψη με google wallet. σε ποια τράπεζα;
Fiter Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, salmp7 είπε σε ποια τράπεζα; Eurobank 1
Tsial Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Μπορεί να γίνει ανάληψη μετρητών απο visual payee εφόσον έχει ήδη μπει στο google wallet?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα