Squall-21- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο φόρουμ. Ήθελα να ρωτήσω εαν εχει κανεις (κακή) εμπειρία με την Wolt. Στις αξιολογήσεις google εχουν φάει άπειρο θάψιμο, αλλα η δικιά μου περίπτωση είναι κατα την γνώμη μου ο ορισμός της απάτης. Κάποια στιγμή που είχαν προσφορά "1η παραγγελια στο τάδε μαγαζι έχεις κουπόνι 5€" το χρησιμοποίησα με 3 διαφορετικούς λογαριασμούς. Όταν κάποια στιγμη εβγαλαν μια παρομοια προσφορα, πηγαινα να παραγγειλω με τον νεο κωδικο κουπονιου και μου εβγαζε αδυναμια πληρωμης (με οτι τροπο και να εβαζα πληρωμη) Επικοινωνω με την υποστηριξη και μου λενε οτι κανατε καταχρηση, μας κλεψατε κτλ οποτε σας "μπαναραμε" απο προσφορες. ΟΚ λεω, παμε παρακατω. Παραγγελνω επι κανα 6 μηνο (χωρις κουπονια) , ολα κανονικοτατα σωστα. Μια ωραία μερα, μου κανουν δωρο μια δωροκαρτα 50€ για wolt. Περνάω τον κωδικο στην εφαρμογη, και τσουπ! τα λεφτα πιστωνονται κανονικα. Παω να παραγγειλω και στην πληρωμη, εχει ενα tab που λεει να παρει το ποσο απο την πιστωμενη δωροκαρτα. Παταω να κανει την παραγγελια... Αμ δε. Δεν δεχοταν την παραγγελια με τιποτα. Chat μεσω εφαρμογης, εξηγω το σκηνικο και μου λενε "τοτε μας ειχες κλεψει με τα κουπονια" τους λεω οκ ναι ενταξει, αλλα εδω δεν μιλαμε για δικο σας κωδικο εκπτωσης, μιλαμε οτι ενας ανθρωπος ξοδεψε 50 €, εσεις επιτρεψατε την πιστωση κανονικα (κι ας ειμαι μπαναρισμενος???) και τωρα δεν μπορω να τη χρησιμοποιησω; Αποτελεσμα; Δεν απαντανε πλεον σε τσατ (εχουν μεινει ανοιχτα 2 που ειχα ανοιξει για το σκηνικο, δεν μπορω να τα κλεισω, ουτε να ανοιξω καινουργιο), email επισης δεν απαντανε, τηλεφωνο δεν εχει (ειναι μονο για συνεργαζομενα καταστηματα) και εχω μεινει να περιμενω. Το ατομο που μου πηρε την δωροκαρτα, λεει οκ χεστο μην ασχοληθεις, αλλα δεν ξερω ρε παιδια, μου φαινεται τεραστια απατη να παιρνεις τα λεφτα κ αι να αρνεισαι να παρεχεις υπηρεσιες ή ΕΣΤΩ να πιστωσεις το ποσο στον ανθρωπο. Γνώμες - εμπειρίες - συμβουλες στο θέμα; Ευχαριστω Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου από Squall-21- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
militarist Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Όπως εσύ , όταν εκανες την εξυπνάδα σου, τους είπες : so what , who fucking cares , Έτσι και αυτοί σου απάντησαν στο πρόβλημα σου με το ίδιο νόμισμα. Karma is bitch ! suck it up. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου από militarist 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, militarist είπε Όπως εσύ , όταν εκανες την εξυπνάδα σου, τους είπες : so what , who fucking cares , Έτσι και αυτοί σου απάντησαν στο πρόβλημα σου με το ίδιο νόμισμα. Karma is bitch ! suck it up. Well, εδώ είσαι λάθος. Την ποινή της κατάχρησης την έφαγε ήδη, στην ουσία δεν έγιναν δεκτοί οι τότε κωδικοί. Αν δεν το ήθελαν σαν πελάτη, έπρεπε να κάνουν ban τους λογαριασμούς και τέλος. Το να εξαργυρωνεις όμως κωδικούς που είναι από πληρωμένες, κανονικές, κάρτες, το λες και ληστεία. Εγώ θα ξεκινούσα με μια καταγγελία ΣτΚ και βλέπεις. Πλέον έχουν φάει χωρίς λόγο 50 ευρώ από έναν καταναλωτή. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από SabotazNic 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Squall-21- Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, SabotazNic είπε Well, εδώ είσαι λάθος. Την ποινή της κατάχρησης την έφαγε ήδη, στην ουσία δεν έγιναν δεκτοί οι τότε κωδικοί. Αν δεν το ήθελαν σαν πελάτη, έπρεπε να κάνουν ban τους λογαριασμούς και τέλος. Το να εξαργυρωνεις όμως κωδικούς που είναι από πληρωμένες, κανονικές, κάρτες, το λες και ληστεία. Εγώ θα ξεκινούσα με μια καταγγελία ΣτΚ και βλέπεις. Πλέον έχουν φάει χωρίς λόγο 50 ευρώ από έναν καταναλωτή. Παλι καλα που διαβασα και μια λογικη απαντηση γιατι την πανω απο τη δικη σου...ουτε να τη σχολιασω. Επειδη εκανα καταχρηση ενος 5ευρου κουπονιου, τους δινει δικαιωμα να κλεβουν 50 ευρω μας λεει ο "φιλος".... ΣτΚ κανει κατι το ουσιαστικο; εννοω νομικα; Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από Squall-21- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, Squall-21- είπε ΣτΚ κανει κατι το ουσιαστικο; εννοω νομικα; Ε προσωπικά σε 1-2 περιπτώσεις βρήκα λύση, την μία κιόλας μόνο με την αναφορά και μόνο ότι θα προχωρήσω. Δεν έχεις και κάτι να χάσεις. Την κάνεις και βλέπεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Εγω παντως επαθα πλακα με την εξυπηρετηση. Χρεωθηκα 3.99 για το Wolt+, νομιζα η χρεωση θα γινοταν τελος του μηνα, δικο μου λαθος. Πριν 5 λεπτα ανοιξα τσατ και με το που εστειλα μηνυμα, μεσα σε 10 δευτερολεπτα μου ηρθε μηνυμα απο το e-banking οτι θα επιστραφει το ποσο. Και στο τσατ μου εστελναν και gifakia! Απλα τι φαση;; Η καλυτερη εξυπηρετηση εδω και χρονια. Ενω σε Cosmote περιμενα 38 λεπτα στην αναμονη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Squall-21- Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Στις 20/9/2024 στις 11:35 ΜΜ, Witcher1st είπε Εγω παντως επαθα πλακα με την εξυπηρετηση. Χρεωθηκα 3.99 για το Wolt+, νομιζα η χρεωση θα γινοταν τελος του μηνα, δικο μου λαθος. Πριν 5 λεπτα ανοιξα τσατ και με το που εστειλα μηνυμα, μεσα σε 10 δευτερολεπτα μου ηρθε μηνυμα απο το e-banking οτι θα επιστραφει το ποσο. Και στο τσατ μου εστελναν και gifakia! Απλα τι φαση;; Η καλυτερη εξυπηρετηση εδω και χρονια. Ενω σε Cosmote περιμενα 38 λεπτα στην αναμονη.. Αυτο οντως ειναι καλη φαση. Απλα η κοσμοτε υπαρχει πρακτικα σαν εταιρια, μπορεις να παρεις εναν ανθρωπο τηλεφωνο. Στη wolt δεν υπαρχει κανεις. Ενα τσατ που θυμιζει chat gtp και email που δεν απανταει κανεις. Ηδη εχω κανει καταγγελια στον ΣτΚ. Εχω περιεργια ποσο θα τζογαρουν την περιπτωση νομικων επιπτωσεων για 50 ευρω. Επιμενω, χειροτερη αντιμετωπιση απο "μεγαλη" εταιρια, δεν εχω ξαναζησει. Φυσικα αν καποιος δει τις αξιολογησεις στο google θα καταλαβει οτι η περιπτωση σου ειναι η εξαιρεση, ενω η δικια μου ο κανονας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα